Peterer Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Co s origo volantem. Zdá se mi, že má tenký věnec, moc mi to nesedí. Ideální by bylo ho nechat obšít, nebo máte tip ma dobrý potah volantu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Co s origo volantem, zdá se mi, že má tenký věnec, moc mi to nesedí.Ideální by bylo ho nechat obšít, nebo máte tip ma dobrý potah volantu ? Ja dal kozenej a jsem spokojen, ne ze by mi mi nelibily takove ty chlupate mekke potahy! Rekl bych ze jeste Octavka ma celkem tlustej oproti jinym nejmenovanym vozum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 A co stojí ta kůže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 A co stojí ta kůže ? Jaka kuze? Myslis kozeny volant? Zalezi, kde ho pujdes koupit, zda na vrakac ci do salonu. V salonu 7500,-, ja ho koupil pres inzerat za 1000,- a pytel se prehodil puvodni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Jaka kuze? Myslis kozeny volant? Zalezi, kde ho pujdes koupit, zda na vrakac ci do salonu. V salonu 7500,-, ja ho koupil pres inzerat za 1000,- a pytel se prehodil puvodni... Co to tam vidím na tom display, je to průměrná spotřeba ? Je tam 9,4, to jsi s tím někde trhal pracky a asfalt ? Mít takovou spotřebu, tak se z toho picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Jaka kuze? Myslis kozeny volant? Zalezi, kde ho pujdes koupit, zda na vrakac ci do salonu. V salonu 7500,-, ja ho koupil pres inzerat za 1000,- a pytel se prehodil puvodni... Co to tam vidím na tom display, je to průměrná spotřeba ? Je tam 9,4, to jsi s tím někde trhal pracky a asfalt ? Mít takovou spotřebu, tak se z toho picnu Je to prumerna, ale v pameti 1, coz bylo asi po 1,5 km, takze takovou nemam, pamet 2 je 7,4l/100km, skoro jen po Praha! Si me rozesmal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 To fakt nemáte tip na dobrý potah volantu, třeba kožený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 To fakt nemáte tip na dobrý potah volantu, třeba kožený ? Ja bych chtel naopak neco takovyho, jako maj treba rallye autaky, takovej ten penovej. Mam takovej podobnej potah, ale to je proste voser a trochu se to svlika, a hlavne to ted asi po dvouch letech zacina hrozne smrdet od potu Na vrakaci kozeny maj, ale prijde mi to porad jeste tenky. Takze taky sonduju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 ja shanim volantaz OIIRS, ten padne ro ruky jak svina, aspon teda me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 radsej obšít... vyzera to ovela lepsie /sice stalo mi to 2000sk/ a je to o dost hrubsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 radsej obšít... vyzera to ovela lepsie /sice stalo mi to 2000sk/ a je to o dost hrubsi Krásná práce chlape, něco takového si představuju! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gymtu Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Kde sa to da urobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Nechat obšít u šikovnýho čalounika nějakou pěknou kůžičkou. Nabídka je pestrá. Teda pokud chceš nechat origo volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 (editace) Já koupil na dovolené na Slovensku potah z kůže, stál 590,- sk. Je to kompromis, ale není to špatné, věnec je tlustší a tak akorát měkký. Ale ta montáž, 1hodina provlíkání a utahování šňůrky až jsem měl mozoly. Není to špatné, ale to obšití viz předchozí info je asi nejlepší. Editováno: 31. Srpen 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 to gymtu mne to robili v BA - http://www.auto-interier.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Otmar Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To fakt nemáte tip na dobrý potah volantu, třeba kožený ? Ja bych chtel naopak neco takovyho, jako maj treba rallye autaky, takovej ten penovej. Mam takovej podobnej potah, ale to je proste voser a trochu se to svlika, a hlavne to ted asi po dvouch letech zacina hrozne smrdet od potu Na vrakaci kozeny maj, ale prijde mi to porad jeste tenky. Takze taky sonduju... tak si tam dej pneu snad ti to bude dost silné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 tak si tam dej pneu snad ti to bude dost silné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To fakt nemáte tip na dobrý potah volantu, třeba kožený ? Ja bych chtel naopak neco takovyho, jako maj treba rallye autaky, takovej ten penovej. Mam takovej podobnej potah, ale to je proste voser a trochu se to svlika, a hlavne to ted asi po dvouch letech zacina hrozne smrdet od potu Na vrakaci kozeny maj, ale prijde mi to porad jeste tenky. Takze taky sonduju... tak si tam dej pneu snad ti to bude dost silné No vidis, vemu z nakyho detskyho kola 20" plast a nacpu to tam, to bude panecku GRIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porez Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Zdravím, taky jsem do golfa trojky chtěl kožený potah volantu a koupil jsem přesně takový, který v náhledu ukazuje Peterer. Značka Mário Cavallo. Stál 600,- Kč a můžu směle říct, že výsledek je lepší než jsem čekal. Opravdu super. Je ale třeba trpělivost a neuspěchat montáž. Nejprve se musí nechat cca 10 minut ve vlažné vodě, pak se natáhne na volant, vystředí a prošívá s tím, že postupně se dotahují okraje těsně k sobě. Po vyschnutí se nádherně obepne kolem volantu. Když pominu to, že na těch částech, které spojují věnec se středem to není potažené úplně (s tímto potahem to není technicky možné) tak je opravdu parádní. Dobře se drží, neujíždí a vespod je taková hrubší gumo-pěnová hmota, takže je i akorát měkký. Na volantu drží prostě téměř jako originál. Podle mého názoru za ty prachy nic lepšího nepořídíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Koupil jsi ho v česku ? Kde ? Já na Slovensku za 590,- sk, ale u nás jsem ho nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porez Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Ano, koupil jsem ho ve Frýdku-Místku. Poté co jsem hledal celkem dost na netu a objel hodně prodejen jsem měl štěstí v jedné místní prodejně autodílů. Prodavač na mě kulil oči a nabízel ty běžné potahy "o ničem", ale potom nelenil a zavolal některému ze svých dodavatelů. No a potah přišel. Ten prodavač z něj byl tak nadšený, že si hned vyžádal vzorkovníky (mimo černé jsou i další barevné varianty) a už jej vede v sortimentu. No a jak jsem psal výše - jsem taky nadšený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Kde ve Frýdku ? Je super, mám ho měsíc a chtěl bych ho koupit synovcovi. Na Slovensku jsem ho kupoval ve Štůrovu a netušil oco jde, ale teď fakt docela bomba. Paní ho tam měla v prodejně běžně ve všech barevných kombinacích a cena jen 590,- sk. Až na tu montáž - výšívání není moje parketa a ty mozoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Kde ve Frýdku ? Je super, mám ho měsíc a chtěl bych ho koupit synovcovi. Na Slovensku jsem ho kupoval ve Štůrovu a netušil oco jde, ale teď fakt docela bomba. Paní ho tam měla v prodejně běžně ve všech barevných kombinacích a cena jen 590,- sk. Až na tu montáž - výšívání není moje parketa a ty mozoly Me to ceka jakmile se mi bude chtit, nebo respektive az bude hotovy vse dulezity okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porez Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Pro Peterer - mám pocit, že si někde z okolí F-M, takže když řeknu prodejna Dakov na Bruzovské (před frýdeckým lesem směr Sedliště), budeš možná vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Diky za info, bydlím od FM 125km, ale jezdím často do Žabně, Ostravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.