Přejít na obsah

Zajištění světel proti krádeži

roman5a9

Doporučené příspěvky

Proč by byl zloděj??Už jsem naznačil,jak se to dělá.Já koupl nějaké věci kdysi na svoji Fábii.Ty lístky na tom byly srýpáný a doklad jsem dostal.Myslím,že toho bylo napsáno dost,jak se to dělá,tak to neomýlej furt dokola

Neřešim to.Zajimá mě spiš jak mám zabezpečit kapotu aby mě nešvihli xenony ktery mám na autě měsic.Muže někdo kloudně odpovědět???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč by byl zloděj??Už jsem naznačil,jak se to dělá.Já koupl nějaké věci kdysi na svoji Fábii.Ty lístky na tom byly srýpáný a doklad jsem dostal.Myslím,že toho bylo napsáno dost,jak se to dělá,tak to neomýlej furt dokola

Neřešim to.Zajimá mě spiš jak mám zabezpečit kapotu aby mě nešvihli xenony ktery mám na autě měsic.Muže někdo kloudně odpovědět???

Tak nejkloudněji to asi řeší pojistka a to z jednoho prostého důvodu. Když takový zloděj - debil přijde na to, že to máš zabezpečené a jaksi mu nejdou vyndat, tak ti je alepsoň prokopne...

Odkaz ke komentáři

Tak nejkloudněji to asi řeší pojistka a to z jednoho prostého důvodu. Když takový zloděj - debil přijde na to, že to máš zabezpečené a jaksi mu nejdou vyndat, tak ti je alepsoň prokopne...

Přesně tak.Taky si to myslim a proto to nechám osudu...nechápu Ml.Boleslav,že nevymysli něco lepšiho...vždyt to světlo drži v podstatě na dvou mistech a dá se ho zdemontovat během minuty...ani ne.Každopádně dík za reakce.

Odkaz ke komentáři

Co nechápeš na Ml.Boleslavi? Mně max přijde složitý celý mechynismus držáku a seřizování, ale je to nutná daň za ten pěkný kukuč, co O II má, takže to je kvůli tomu udělané jak to je. A jakou bys měl představu? Že by to místo dvou drželo na třech místech? Trvalo by to minutu deset...to je velký rozdíl ;)

Odkaz ke komentáři

Co nechápeš na Ml.Boleslavi? Mně max přijde složitý celý mechynismus držáku a seřizování, ale je to nutná daň za ten pěkný kukuč, co O II má, takže to je kvůli tomu udělané jak to je. A jakou bys měl představu? Že by to místo dvou drželo na třech místech? Trvalo by to minutu deset...to je velký rozdíl ;)

Asi máš pravdu.Je to tak.

Odkaz ke komentáři

[Tak jsem z toho docela jelen...někdo mi řekne,že problémy s xenonama(dynamické náklony) mít na STK budu a někdo tvrdí,že to ten technik nepozná...že by musel lézt pod auto a hledat kde jsou umistěná čidla na nápravách.Octavia 2 ještě asi nikdo neměl na STK co?Jaky s tim máte zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Teď je v legislativě problém, že pokud jde o technické věci, je všude jen odkaz na směrnice ES a k těm je občas problém se dostat, navíc je toho hrozně moc. Tuším ale,že by měla stačit regulace přes kolečko..

A co se týká lezení pod autem, je to to nejmenší. Kdo byl někdy na STK, tak ví, že auto jede i přes kanál, kde se kontroluje spodek, výfuk, stav skeletu, únik kapalin a vůle v čepech. Takže není vůbec problém,aby případně technik juknul i na čidla na nápravách, která tam jsou viditelná.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ohledne te kradeze xen. svetel... Tak svetla nejdou podle mne nejak zabespecit,jelikoz u nas v praci prijizdi denne jedno auto bez svetel,ale je to hrozne jednoduche..nemusi ani rozbijet oknom.. je to hruza kdyz vidite denne prijizdet auta do servisu bez svetel :(:(

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
[Tak jsem z toho docela jelen...někdo mi řekne,že problémy s xenonama(dynamické náklony) mít na STK budu a někdo tvrdí,že to ten technik nepozná...že by musel lézt pod auto a hledat kde jsou umistěná čidla na nápravách.Octavia 2 ještě asi nikdo neměl na STK co?Jaky s tim máte zkušenosti?

Ja si je nechal dodelat a nastavit ve Skoda servisu, naklony jsem si dodelal na kolecko a napred meli strach je tam dat ze pokud se nenaklani a chyti mne poliši a ja reknu ze je to od origo servisu tak po nich MB pujde, pak si zavolali na STK a tam jim rekli ze jim je uplne jedno jestli je to automaticke nebo manualni naklapeni a namontovali ja predelal a tim padem necekam zadny problem.

Co se kradeze tyce tak jedine co mne napadlo tak bylo v tom plastovem cernem sroubu co je prostrcen zkrz predni plechy a nasledne je na ne nasroubovana ta bila plastova matka pro uchyceni, tak po tom zasroubovani 1cm od konce do toho plastoveho sroubu vyvrtat malou dirku a nasadit tam nejaky mikro zamek, alespon jim to zneprijemnit. Museji potom ten sroub urvat a nevim jak tezke je sehnat nove pokud ovsem jdou sehnat a vymenit. Kazdopadne xena s utrzenym sroubem se uz tak dobre neprodaji a vite ze jsou odnekud vyrvane....

Odkaz ke komentáři

Ohledne te kradeze xen. svetel... Tak svetla nejdou podle mne nejak zabespecit,jelikoz u nas v praci prijizdi denne jedno auto bez svetel,ale je to hrozne jednoduche..nemusi ani rozbijet oknom.. je to hruza kdyz vidite denne prijizdet auta do servisu bez svetel :(:(

Kde pracuješ?V Praze?

Jo jo pracuji v Praze v Tukasu...

Jinak co se tyce te kradeze tak v praze je to mazec,kdyz se sami na to podivate,tak jee tö zcela jednoduche ukrast...

Odkaz ke komentáři

Ja si je nechal dodelat a nastavit ve Skoda servisu, naklony jsem si dodelal na kolecko a napred meli strach je tam dat ze pokud se nenaklani a chyti mne poliši a ja reknu ze je to od origo servisu tak po nich MB pujde, pak si zavolali na STK a tam jim rekli ze jim je uplne jedno jestli je to automaticke nebo manualni naklapeni a namontovali ja predelal a tim padem necekam zadny problem.

Co se kradeze tyce tak jedine co mne napadlo tak bylo v tom plastovem cernem sroubu co je prostrcen zkrz predni plechy a nasledne je na ne nasroubovana ta bila plastova matka pro uchyceni, tak po tom zasroubovani 1cm od konce do toho plastoveho sroubu vyvrtat malou dirku a nasadit tam nejaky mikro zamek, alespon jim to zneprijemnit. Museji potom ten sroub urvat a nevim jak tezke je sehnat nove pokud ovsem jdou sehnat a vymenit. Kazdopadne xena s utrzenym sroubem se uz tak dobre neprodaji a vite ze jsou odnekud vyrvane....

Díky moc za reakci.Musim napsat žes mě docela uklidnil.Náklony mám taky dodělany na kolečko a snad nebude problém.Děkuju.Roman.

Odkaz ke komentáři

podívej se někdy co udělá O1 nebo O2 se zínonama a dyn. regulací sklonu a pochopíš, že to pozná i děcko z mateřinky...

jen nechápu jak můžeš jezdit se zínonama bez regulace sklonu (ruční, dynamická) asi budeš jeden z těch co na něj včichni na silnicích musí blikat, že oslňuje...

když ti bude chtít někdo něco ukrást, tak to ukradne a když se mu to nepovede, tak ti ozdobí auto škrábancema... pojistku jako říká camron, nic jinýho udělat nejde...

Odkaz ke komentáři

Nekdo tady ale psal, ze lopkari to deklaj i tak, ze kapotu jednoduse vypaci, ponevac kapotu vlastne drzi jen pruzne pero ktere zapadne do prohlubne zamky ... a v takovem pripade pantherlock asi nepomuze ... Spis to chce asi nejak zajistit odjistovaci packu - hned to jdu dat patentovat :)

Tak jsem tak koukal u auta a možná to je i snadnější..bohužel

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...