Dixik2 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 M_ke: Mě známý ze salonu na 2.0 TSI 140 KW odepsal,že tam bude pouze 2.0 TSI 200 KW 4x4: Je to tedy z 24.10.2018: Podle změn platných od minulého týdne, není dostupný 2.0TSI jiný, než s 200 kW 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 @Dixik2 ja se k te informaci nakonec dostal, bylo to ale na dlouhe lokte. 2.0TSi 140kW DSG - behem 3 tydnu by mel byt k objednani. Je blbost ze by tam nechali pouze 1.5 a pak 200kW 2.0, obzvlast kdyz ten motor maji i jina auta od skodovky Ceka se zkratka stale na homologace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Tak vyvoj ohledne 2.0TSi 140kW: *Aktuální informace ze Škoda AUTO je, že by tento motor měl být pravděpodobně až s novým modelovým rokem 2020, tedy někdy od 30.týdne 2019.* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 no tak toto je zla komedia .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 On tu tu už psal Lucasson,že bude až s faceliftem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 (editace) No tak to me nepotesilo. 140KW TSI beru jako potencionalne jediny motor, ktery je pro mne do S3 prijatelny. Takze nakup se odklada a do te doby musi S2 vydrzet. A nebo koupim ojete BMW5. Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2018 Ja jdu cestou TDi, neda se nic delat. Je to skoda, doslova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Já na tenhle motor taky čekám, teda spíš na celý facelift, každopádně že tam bude je dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Ja se drzim pravidla pockat alespon rok od uvedeni noveho modelu, nebo FL. Rapid i prvni superby jsou krasnym prikladem proc ma clovek pockat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 (editace) Jsem jeden z těch, co kupoval S3 mezi prvními. Pár much to mělo, nic fatálního. Po vychytání vše OK. A od toho je záruka... Určitě by se mi nechtělo rok čekat.... Navíc nutno vidět, že v průběhu výroby se neustále upravují a obměňují různé díly, takže sice rok počkáš, ale pak dostaneš stejně nějakej díl, kterej bude novej a provozem nevyzkoušenej. Btw. za ten rok čekání, by mi klesla hodnota starého vozu a navíc došlo k navýšení ceny u S3. Editováno: 11. Prosinec 2018, autor: Martin Bednář 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Už bych taky čekání neřešil. U S2 jsem měl model 2010 a model 2013 ,starší měl mnohem méně závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Já mám na výběr buď objednám S3 tak jak je teď a nebo si holt tři měsíce počkám a risknu fl. Auto je služební, takže mi ty mouchy případný až tak vadit nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Byl jsem teď v podobné situaci ohledně služebního auta, ale šlo o Passat.Nakonec jsem se rozhodl už déle nečekat, protože uvedení FL modelu se neustále jen protahuje a navíc čím novější model jakékoli značky, tím větší ojebávky. Objednal jsem tedy aktuální model a poté, co jsem viděl první fotky nachytaného nemaskovaného Passata FL, jsem děkoval, že jsem se rozhodl nečekat, protože těch několik málo sotva viditelných změn celkový dojem z auta spíše kazí.V případě Škodovky, kdy se Superb nepochopitelně velmi povedl, bych na nic nečekal a kupoval dokud je čas, protože podle aktuálního trendu bude FL zase katastrofa.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 A presne preto ja menim aktualnu generaciu 2015tky za 2019tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Vzhledem k momentálním dodacím termínům si v klidu můžu počkat na Ženevu a když se nebude líbit tak hned objednat současného. Leasing mi končí 31.5. a můžu ho protáhnout, když budu chtít o 3 měsíce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 (editace) Mám vyhřívané přední okno a v menu aktivované automatické spuštění výhřevu. Dnes -4 st. a žádné automatické spuštění vyhřívaní př. okna se nekonalo. Nechal jsem nastartovaný motor asi 10 min. a okno stále zamrzlé. V sekci komfortní spotřebiče se to okno taky nezobrazilo. Po stisku tlačítka výhřevu se to během chvíle rozmrazilo. Funguje někomu tahle automatika ? Editováno: 14. Prosinec 2018, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Mam pocit, ze to funguje jen proti zamrzani pri jizde. Mysli, ze jsem to videl v manualu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 před 1 hodinou, ghost7 napsal: Mám vyhřívané přední okno a v menu aktivované automatické spuštění výhřevu. Dnes -4 st. a žádné automatické spuštění vyhřívaní př. okna se nekonalo. Nechal jsem nastartovaný motor asi 10 min. a okno stále zamrzlé. V sekci komfortní spotřebiče se to okno taky nezobrazilo. Po stisku tlačítka výhřevu se to během chvíle rozmrazilo. Funguje někomu tahle automatika ? Být tebou, tak bych si přečetl návod. Funkce, kterou MENU klimatizace najdeš má vliv pouze na zamlžování čelního okna zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Cifruľák Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Nechcem zakladať novú tému, tak len rýchla otázka. Aký je rozdiel medzi Bčkami, ktorým vzadu na LED svetlách svietia aj kufrové segmenty a tým, ktorým svietia len vonkajšie Cčka? Je to vec výbavy alebo len kódovania ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Vec vyssej verzie svetiel,vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Cifruľák Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Vďaka za ozrejmenie ? ... tým pádom, to nie je možné ani dokódovať, sú bez LED trubíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 A rekl bych ze ten komu to nesviti tam bema abi kabely tak ze dodatecna montaz nebude jen o vymene svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 V 14. 12. 2018 na 15:54, Habi001 napsal: Být tebou, tak bych si přečetl návod. Funkce, kterou MENU klimatizace najdeš má vliv pouze na zamlžování čelního okna zevnitř. Me to teda nefunguje ani na zamlzovani zevnitr. Na zaklade ceho se spusti vyhrivani? Je v aute nejaky senzor vlhkosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 V 21. 12. 2018 na 21:13, Vlado Cifruľák napsal: Vďaka za ozrejmenie ? ... tým pádom, to nie je možné ani dokódovať, sú bez LED trubíc? V 21. 12. 2018 na 21:17, ČudlR napsal: A rekl bych ze ten komu to nesviti tam bema abi kabely tak ze dodatecna montaz nebude jen o vymene svetel Myslím, že to zde již někdo psal, stejně jako druhá mlhovka, nejdou tam již ani dráty, ani tam není LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.