Přejít na obsah

Ukradená kola


ccdeny

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Hmm, nevím, jestli je to náhoda, ale minulý týden jsem tam parkoval (byl jsem tam poprvé, ale asi na stejném parkovišti) a pak jsem si všiml, že mi chybí jedna krytka šroubu na kole. Zrovna toho bezpečnostního. Když si to tak časově spojím, tak si říkám, jestli je to náhoda, nebo se prostě jen někdo koukal, jestli tam jsou bezpečnostní a jestli na ně má ořech...

No nic, příště na to kašlu a jedu na hulváta před nemocnici na parkoviště pro zaměstnance, to je alespoň přímo u silnice. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak příště už taky jedině dovnitř, já tam ještě navíc jezdím za strejdou na ambulanci, tak řeknu že jsem "skorozaměstnanec" a jedu. :) Já bych za to klidně i uvnitř zaplatil, ale měl jsem pocit, že to nejde. Chtěl jsem to dát k plotu, ale tam byly cedulky, že je to jen pro zaměstnance. Tak jsem to jak blbec dal na to parkoviště, kde bylo poslední volný místo. Ale když si tak zpětně vzpomínám - přijel jsem tam, něco jsem ještě hledal v autě a zamnou přijela nějaká stará bílá dodávka, vypnul motor a byl pořád v autě a pouštěl si nahlas nějakou strašnou muziku (proto si to pamatuju) - že by to byl ten co kontroloval mé šrouby? To už nezjistím, ale příště jedu dovnitř, i kdybych to měl platit. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz to budou chtit ukrast beztak ukradnou ;) ale proc jim tomu napomahat,.... ;)

takze ja taky radsi vsude parku tam kde to je prekventovany a podobne ;) zadny nikde zastrceny a podobne ;) at je to radsi na ocich a nekdo spis bouchne dverma, nez abych prisel a auto ... popripade kola nikde ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejhorší na tom je,že spoustu kradenejch kol (a taky třeba navigací) se pak objevuje v inzerátech za báječný ceny....

Takhle jsem sice nedopadl,ale o AL kola už jsem jednou přišel. Měl jsem je u bráchy v garáži a kdosi mi je vyskladnil -šel jen po hliníkáčích - bráchovo auto a zimáky netknuty , a mě to stálo přes 10 tisíc za stejná (kupoval jsem je raději v pneuservisu,ale odkud byly...to netuším).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tak to je jasne, ze za tyhle kradeze mohou z poloviny i ti, co si to pak vyhodne na Aukru koupi za zazracnou cenu. Kdyby nabyla poptavka, nebyla by ani nabidka. A co si budeme namlouvat, neverim, ze i tady na foru v topicu Columbus ho ma alespon polovina koupeny od Skodovky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...