Míra Škoda Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 ahoj, uvítám všechny názory a nápady co by mohlo bejt špatne. Přivezli jsme auto pro mladou je to Fabia 1.4 MPI 50kW má najeto 54 tis km. je to dovoz z DE po důchodci zřejmě. Spojka zabírá až úplne nahoře cca 2cm od konce je to hrozné spojku zkouseli odvzdusnit a nepomohlo to. Jezdit tento duchodce se seslápnouspojkou stejne jako s plynem? takze je odrbaná lamela?Nebohlo be to bejt neco jiného? auto nějakou dobu stálo. jinak auto má opravdu najeto 54tis nic neni na 100% ale tak 98% to opravdu má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 spojku bude treba vymeniť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Škoda Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) jo to si take myslím jen mi nejde do hlavy ze se da znicit za 50tis. Nemuze to bejt treba spojkový válec nebo neco jako ovládání spojky? Ale asi to bude lamela ale je divne ze nijak extreme neprokluzuje Editováno: 18. Září 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) Který je to rok? V Německu auta také ztačejí. Editováno: 17. Září 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Škoda Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 2000 ale je to latovka az na toto i dle servisky najel clověk 4 tis za rok. dle stavu to odpovída jen ta spojka vsechny zaráží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Nejprve bych vyčetl moto hodiny serva a propočetl bych je a pak podle VIN kódu proklepnout. Jinak stařík mohl jezdit s nohou položenou na pedálu a je vystaráno, ale moc se mi nechce věřit že je tomu tak. Já bych si to proklepl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Škoda Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) ne ne vse nasvedsuje tomu ze km jsou pravdive. Me spise jde o to zda musi jit opravud u lamelu Editováno: 18. Září 2012, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 ak to máš dobre odvzdušnené (ako si písal) a spojka zaberá takmer navrchu,tak bude KO...inak dôvody prečo,tu popísal BoBo.. a len taká poznámka bokom..Míro necituj predchádzajúci príspevok,stačí odpovedať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Já jsem měnil spojku ve 115 tis.km, protože se mi nelíbilo to, co tobě - zabírala výš než mi bylo milé a ani odvzdušnění to zásadně nezměnilo. Při rozebrání jsem zjistil, že ještě 1/4 obložení tam byla a že jsem mohl jezdit dál. Ovšem s novým přítlačákem, ložiskem a lamelou (Sachs) zabírá spojka tam, kde bych ji asi chtěl mít a tak si nestěžuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Škoda Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 dobfám, že vyměním sadu a bude vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Škoda Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Takže spojka vyměněna cela sada teda. a původní lamela byly sjetá na nejty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 V roce 2004 jsem si koupil fungl novou Fábii která měla najeto 3 km. Spojku jsem měnil když měla najeto 57 tisíc km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Tak to moje fabka má 168tkm a spojku původní a doufám, že ještě dlouho vydrží. Odvařit spojku po 60tkm, to už chce fištróna nebo mít smůlu na zmetka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 mám 248 100km spojka původní a doufám že ještě nějaký pátek pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 tak ono jde i to zda se s autem jezdí po městě, t.j. furt zastavuješ, vymačkneš spojku třeba 50x za den a druhá věc je najet na dálnici a během cesty z Brna do Olomouce ji vymačkneš 5x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 To jistě, taky jde o to jak často je spojka v prokluzu. Znám lidi, co třeba parkují stylem 3000ot a spojka v prokluzu, to se potom nedivím, že spojka je po 60tis kaput. Je pravda, že jsem s fabkou jezdil dost po dálnicích, ale po městě toho naskákala taky dost, ten poměr bude asi 40:60, a odtáhla několik tun na vozíku v posledních 3 letech. Vždy je to o tom, jak s tím člověk zachází, proto taky píšu, že to chce "fištróna" odvařit za 60tkm spojku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 ještě podotknu, že s autem jezdila i manželka a teď začíná i dcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.