Přejít na obsah

LPG do Felicie


Michajl

Doporučené příspěvky

Zdravím, měl bych takový dotaz. Přemýšlel jsem o předělání mojí Felicie 1.3 MPi rok v. 2000, na LPG. Myslíte, že to má vlastně ještě cenu do tak starého auta? V LPG centru, kde provádí tyto přestavby mi řekli, že by to vyšlo na cca 17000 Kč. Což je vlastně zhruba hodnota toho auta :-) Přece jen ta plynová nádoba je na 10 let. A nejspíš to auto tak dlouho mít nebudu, ikdyž zatím v plánu nemám koupi jiného. Zatím co jsem se tak ptal, tak je to asi 50:50. Někdo mě od toho odrazuje, jiný říká ať do toho jdu. Tak bych chtěl slyšet (přečíst si) víc názorů :-) Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,jo jdi do toho.Já v minulosti taky nachal do feldy namontovat LPG Najížděl jsem 20tis. rocne. Před montáží měla felda 1.3 Mpi najeto 115tis. Na LPG jsem najel dalších 180tis. Bez jaké koliv závady! System BRC. Pak šla dál do světa. Ještě jsem pozapoměl,že jsem před 7lety dával za montáž 18 500kč. Z toho 500 plyn

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...