celeston Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 (editace) Zdravím,mám možnost zakoupit plechové disky na Octavii II. Maji ale ET 38. Za prvé se chci zeptat co je ET jak jsou kola vylezlé či zalezlé? Vim že odriginál na Octavii je nejak 50 že? Tak jestli tech 38 nebude problem a co presne to znamena cim mensi Et tím vylezlejší? Editováno: 15. Říjen 2012, autor: celeston Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 nechceš si to ještě rozmyslet??? Už bych na auto plech. disky nechtěl (byt by se jednalo jen o zimu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Proc? Spis je blbost mit na zimu ALU ne? Proc bys uz nechtel plechy? A st ET nevis jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Proč by byla blbost mít hlíny na zimu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Vic to trpi sul atd ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 A st ET nevis jak to je? Čím menší číslo, tím víc leze kolo ven. Osobně bych to takového rozdílu nešel kvůli geometrii, pojištění atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Vic to trpi sul atd ne? Jak jsem hlíny na podzim nasadil, ve stejném stavu jsem je na jaře sundal. Nevím v čem by měl být problém. Origo Škodovácké Oriony a stály mě stejně jako nové plechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Ano, faktem je, že liťáky v zimě trpí (začnou rezavět, loupe se lak a jsou pod ním bublinky), nicméně netrpí více, než plecháče - možná jen pocitově, neboť liťáků si ceníš více.. Stačí se podívat na plecháče, jeté jednu zimu - na nejednom místě již nalezneš známky rzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 OD té doby co mám O II mám zimní pneu pouze na AL ..není na nich poznat žádná vada..i když přiznám..chtějí svoji péči (jako celé auto) a auto není v denním provozu. Jak vypadaly plech. disky po třech letech..to byl vždycky smutný pohled..když porovnám cenový rozdíl tak bych opravdu plech už nevolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Já sem na žádných svých nebo co máme v rodině neviděl rez nebo loupání laku. Třeba to je jen klika ale nemyslím si. Schválně se podívám na kola jak budeme doma přezouvat (máti má liťáky po 4 zimách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Čím menší číslo, tím víc leze kolo ven. Osobně bych to takového rozdílu nešel kvůli geometrii, pojištění atd. Ale do jakého rozdílu? Někdo zas psal že 38 je správné ET tak kolik má byt ja se to nikde neodčetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Jak jsem hlíny na podzim nasadil, ve stejném stavu jsem je na jaře sundal. Nevím v čem by měl být problém. Origo Škodovácké Oriony a stály mě stejně jako nové plechy. Jo? Posli odkaz na ALu co stoji stejne jak plechy? To by me zajimalo. Nicmene nechci kupovat nové plechy ale uz jete třeba za 500 kč kus.Na zimu to bohate staci a jak pisete kdyz se objevi rez? Jakej je problem vzít černej sprej a nastříkat? Na zimu proste budu mít plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Já sem na žádných svých nebo co máme v rodině neviděl rez nebo loupání laku. Třeba to je jen klika ale nemyslím si. Schválně se podívám na kola jak budeme doma přezouvat (máti má liťáky po 4 zimách) Upřímně jsem u nikoho ze známých kola nezkoumal, sám jsem ale před časem koupil na přechodnou dobu Vegy, které byly po zimním provozu korozí hodně poničené.. Otázkou však je, jak se o ně majitel staral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Ale do jakého rozdílu? Někdo zas psal že 38 je správné ET tak kolik má byt ja se to nikde neodčetl. No, nenapsals jaký rozměr kol, je to vše ve velkém techničáku, 6,5Jx16" s koly 205 má mít ET 50 a 7Jx17"/225 ET 54, 15" nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 6Jx15" pneu 195/65 R15 (řetězy ano) - ET47 6.5Jx15" pneu 195/65 R15 (řetězy ano) - ET50 6.5Jx15" pneu 205/60 R15 (řetězy ne) - ET50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec Zvííra Kerhát Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ja len k tej téme že hlinikáče na zimu. Mal som renault clio 5 rokov a jazdil som na hlinikáčoch celý rok, prezúval som len pneumatiku. Za 5 rokov boli asi tie hlinikáče jediná vec ktorá sa na tom aute nedodrbala, ani náznak poškodenia, lúpania, skrátka nič, čo sa o zbytku auta povedať nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 kdyz mám ET45 vadí to na 6Jx15H2 disky jsou z AUDI (8D0601027) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Teoreticky ne ale kdyby se něco nedejbože stalo a někdo se v tom pečlivě hrabal tak by mohlo bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 měl jsem je zdarma, jsou zachovalé obul jsem na ně zimní gumy už právě i na aute je mam prehozené tak snad nebude problém s legislativou. vubec jsem netušil že se ET tak moc řeší, jasne pokud kola extra lezou ven nebo jsou zalezlé uvnitr tak to je na pohled jasné ze není neco ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Taky mi to přájde jako totální blbost ale co naděláš. Stačilo kdyby seděl rozměr a na ET se vysrali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.