Popu Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 ......... ne ne ...... hned tak kradez prvnich kusu necekej,... oni moc nevedi ( asi ) je je rapid z overenych dilu,... a ono se jedna ty dily spis v interieru a tim to hasne ......... ale tim hur,.... nic mene, do fabie si myslim ze to jen tam nenarves,.... myslim treba palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 o palubku vůbec nejde a jiné vizuální a dekorativní části.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 a nemyslím,krádež za účelem ježdění si v kradeném autě na to jsou jiná a daleko lepší auta,spíš rozebrat a po identitě vozu se jen zapráší.. a rozjede se prodej na netu..součásti,díly,však to známe z internetového prodeje,bazar,aukro a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Výraz ověřené díly prostě znamená, že Rapid vychází z již dříve montovaných částí, které mohou být i konstrukčně starší. U každého auta je možné, že bude ukradeno, takhle se nedá uvažovat. To je jako byste se báli se najíst, protože je pak možnost, že nenajdete záchod a nestihne si dojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 přesně tak a jestli tady bude jezdit mraky oktávek a rapidů,mraky jich bude čornuto a rozebráno,jen dvakrát za rok jsem byl přímo zaparkován u octávek,jak staré tak nové a obě druhý den byly včudu.. ale ne s majitelem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Nižší střední třída, registrace na českém trhu k únoru 2013 Kategorie OA+LUV OA+LUV Tržní podíl ve tř. Tržní podíl ve tř. Období 2/2013 1-2/2013 2/2013 1-2/2013 1. Škoda OCTAVIA 2654 33,8% 2. Škoda RAPID 769 9,8% 3. Volkswagen GOLF 731 9,3% 4. Hyundai i30 608 7,7% Editováno: 13. Březen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 29. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Budu rád,když sem budou psát své postřehy majitelé Rapidů nikterak svázaní a propojeni s prodejci značky Škoda...(bez reklamy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 30. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 tak jsem po dlouhé době potkal pána co má firemního rapida..že jede nakoupit,tak jsem se s ním svezl..vše v pohodě,do té doby,než začal usek s nerovnostma na silnici..tak rozvrzaný interiér ve předu i ze dvou míst v zadu nemám ani ve svém ještě používaném favoritu... říkám,to auto muselo jezdit někde po schodech či co? prej ne jen po silnicích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 já měla možnost projet zánovní i30 combi (15.000km) a a nic neskřípalo a nevrzalo..je to možná kusová vada..čekám až bude přívětivější počasí a projedu si ještě jednou rapida,301, elysee..pak už musím obědnat..nebo najít skladovku..to asi jo s tím kradením,bude jich tu hodně a za nedlouho bude poptávka po dílech..říkal jsem si,že nebude od věci jít do některého z Francouzkých aut..těch tu asi tolik nebude..co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 tak nějak asi,projeď a uvidíš,pokud nepotřebuješ větší přístup do kufru a bude se ti zdát lepší frantík,tak běž do toho,vyjde tě to mnohem levněji ambiente 1.2tsi 77kw začíná na 320,- bez metle..silnější a jednodušší motor frantíků s metlou a slušnou výbavou pořídíš po slevě pod 300,- tak dej pak vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) ještě mne napadlo,že jestli opravdu chceš dát tolik peněz za auto,tak co třeba Citroen C4? nový je daleko hezčí než to předešlé "vajíčko"..mrkni na to.. pokud můžu tak nedoporučuji fabii krátkou..zdá se mi,že celá zadní část se špiní ikdyž nejedu a stojí nehnutě v garáži.. Editováno: 3. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 nene,nic krátkého,ale je pravda,že když jsem byla mrknout na Elyssé,tak C4 mi padla do oka.. ale chci asi sedana..kufr mi postačí na nákup a kufry,nic rozměrného převážet nebudu..ani nevím jestli mají všechny ty auta rezervu a povinnou výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) tak uz se taky pridavam do fronty cekajicich. 1.2TSi 77kW;fresh amibtion extra+, interier sedy dynamic, k tomu par dalsich blbustek do vybavy. uz aby byl konec dubna. Editováno: 4. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rapidka Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak to blahopřeji.. také koukám po této konfiguraci..kolik jsi nakonec usmlouval z ceny? rapid moc nefrčí,tak by těch 8-10% šlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) tak zalezi z jake ceny chces tech 8-10% odecitat. ja moc nejak smlouvani nemam v povaze. cena mi za danou vybavu prisla odpovidajici, tak jsem dal moc nic neresil. celkova cena cca 325, vc. extra vybavy za asi 18k. bez extra vybavy by to bylo nejakejch 307k, coz mi prijde jako dobra cena vzhledem k cenam pred pul rokem.... Editováno: 4. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 325,- vč. metalíze,16" kola,povinná,rezerva,gumové koberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak zalezi z jake ceny chces tech 8-10% odecitat. ja moc nejak smlouvani nemam v povaze. cena mi za danou vybavu prisla odpovidajici, tak jsem dal moc nic neresil. celkova cena cca 325, vc. extra vybavy za asi 18k. bez extra vybavy by to bylo nejakejch 307k, coz mi prijde jako dobra cena vzhledem k cenam pred pul rokem.... Tak to je celkem slušná cena. 320,- je cenikova cena + metla, kola, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) 325,- vč. metalíze,16" kola,povinná,rezerva,gumové koberce? mne se libi nejvic v bile, takze bez metly.. mam to v dynamicu a v extra vybave: další 2 reproduktory vzaduKola z lehké slitiny "DIONE" 7J x 16" - 4 ks MAXIDOT Potah podlahy zavazadlového prostoru, oboustranný (guma/látka) Prodloužená záruka na 4 roky, do 60 000 km latkove koberce rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola samozrejme v zakladu climatronic park. senzory radio swing kozeny multifunkcni volant a dalsi veci, viz ted fresh ambition nabidka Editováno: 4. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) tak pokud je to cena bez smlouvání,jakou pak dostane zákazník co mu záleží na ceně.. připomíná mi to jednoho "Mistra přeborníka" co tu snaží navodit atmosféru,že je vlastně cool neříkat si o slevu a jen naslouchat vyřčené cifře prodejcem... to s tebou pusher nemá ale nic společného..pokud teda nejsi taky nějak provázanej se značkou škoda.. Editováno: 4. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) nevim, tahat se nekde o 5 tisic, to mi za to nestoji. je to asi o tom, s jakou predstavou tam clovek jde a co bere jako dobrou nabidku, ktera mu proste stci. a taky zalezi dle prodejce, proste rikam, at mi daji nejakuo cenu a uvidim, jestli pujdu jeste k jinemu prodejci, kde uz mam predjednanou nabidku (nemel jsem nic :-)) nabidli co nabidli, mne to prislo jako fer, tak uz jsem se vykaslal jet resit dalsi prodejce a rovnou objednal. Editováno: 4. Duben 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jestli počítám dobře, prodejce Ti dal slevu nějakých 19.000,-Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ano,tohle je jedna z forem smlouvání..je to jako s mou televizí..přišel jsem ,řekl jsem si o slevu na kabeláž,dostal jsem 700,- slevu,koupil lepší hdmi a hurá s tv domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jestli počítám dobře, prodejce Ti dal slevu nějakých 19.000,-Kč... tak aspon neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak aspon neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pusher. máš něco společného se škodovkou,krom toho že kupuješ jejich auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.