Přejít na obsah

Dodatečné vyplnění servisní knížky

Hyby

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych poradit. Už jsem si zjistil, že servisní knížka lze běžně koupit, s tím bych problém neměl, ale jde nějakou oficiální cestou dodatečně doplnit servisní historii do oné knihy? Např. zjistit si, kam auto jezdilo do servisu a podle záznamů v servisu to dodatečně vyplnit? Díky moc

P.S.: Mně osobně o ten cár papíru nejde, ale při prodeji auta v bazaru to neskutečně zvedá cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud víš kde to auto bylo servisovaný, tak faktury tam musej archivovat. Něco 5 let něco údajně 10 let (musel bych se přeptat známí co dělá účetní v autoservisu co a konkrétně a jak dlouho). Ale faktury maj už jen kvůli finančáku. Jen jestli budou chtět hledat. Pokud je auto tvoje, tak máš fakturu doma a když s ní dojdeš, tak by to snad neměl bejt problém.

Odkaz ke komentáři

Ale jak to bude vypadat jedno a to semá razítko stejné písmo. Takhle jsem koupil Supa I v auto ESA vyplněná knížka kopmplet z Jarova stejnej podpis číslo razítka atd. a to auto tam v životě neservisovali . Seženou knižku na aukru, razítko si udělaj jaký chtěl a už vypňujou. To než tohle to radči bez servisky

Odkaz ke komentáři

Takze se serviskou je to vubec dost zajimavy,prodal jsem auto do AAA,nakonec proc ne,cenu dali nejlepsi,ale na milion procent jsem ho prodal bez servisky....a voila,za ani ne 5 dni je auto v nabidce s poznamkou-serviska ANO,to by me vazne zajimalo,jak to chlapci udelali...mne kvuli chybejici servisce uz vic nabidnout nemohli,jinak bych dostal lepsi cenu....pecka ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak tam zavolej, nic za to nedáš. Aspoň si s nima popovídáš a oni budou vědět, že ne všichni jejich zákaznící jsou tupí chu*e.

Anebo, máš kupní smlouvu? Je tam poznámka, že jim to prodáváš bez servisky?

Pohroz jim nějakou kontrolou. Nevím, ČOI by to mohla řešit?

Odkaz ke komentáři

Jestli to jen nebude taková ta klasická praxe, jak tam přijedeš, projedeš si auto, líbí se ti, jsi pro něj rozhodnutej a pak se zeptáš na servisku... Chvíli ji hledají a pak přijdou s tím, že se spletli v popisku, že žádná není, ale že to auto je super, že se ti líbilo i bez servisky, nebo ať si tam vybereš z milionu jiných. :D A nebo mají jen takovou tu klasickou "servisní knížku", tedy cár papíru, kde je napsáno, že auto umyli. :)

Ale je tam možné všechno, z našeho auta se tam stala "voňavka" po nekuřákovi a v zimě nejetá - tedy v jejich pojetí potahy na sedačkách, aby nebyla vidět propálená místa od cigaret a zimní kola, která si nechali pro sebe, aby to působilo, že v zimě nejezdilo a oni získali kola jako bonus. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...