Přejít na obsah

padaní nafty


antonin karnik

Doporučené příspěvky

Zdarvím.

Mám na vás takovej dotaz.Koupil jsem octavii tdi 66 kw,a mám problem při studeném startu.Chytáto jako kdyba to bylo zavzdušněné,parkrát se to otočí,pak to začně koktat a pak to naskočí.Mám zkontrolovanej předvstřik,novej filtr.Napadá mě jestli by nemohla padat nafta.Když jsem vyndal na filtru zpětnej ventil,tak jsem tam nevyděl žádnou naftu.A v té pruhledné hadičce mám sem tam bublinu.Dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj kluci prosím o radu,  mám golfa tdi 1,9 81kw   když mám v nádrži podle palivoměru čárku nad rezervou tak mě to zdechne a zavzdušní se to. když to roztahnu nastartuje to ale za 5 vteřin to znovu zdechne, když doliju naftu,roztahnu to tak dobrý. vyměnil sem filtr a ten venil na něm ale děla to pořád stejně.  opticky nevidim žadne praskle hadice ani prolinani nafty.   co stím může být.?????????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl podobný problém na jiném autě. K symptomům patřilo mimo jiné i to, že na mě občas (podle okolní teploty) při otevírání nádrže "vystřelila" tlakem uvnitř nádrže zátka. To se stávalo proto, že byl ucpaný odvzdušňovací ventil nádrže.

Když se benzín z nádrže odčerpával a vzduch nemohl dovnitř, nádrž se tlakem okolního vzduch zcucávala. Tím se uvnitř ohnula sací trubka paliva a za normálního tlaku pak byla výš ode dna než měla správně být.

Ale to bylo ještě tenkrát, kdy nebyla čerpadla v nádrži ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...