Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim,

chcel by som sa spytat, ci je nutne kupovat celu vzperu, alebo da sa len vymenit ten gumeny silentblok co je v strede a vacsinou vymlateny.

Ak ano, ake ma cislo? lb v ETKA neni. dik

p_2454_1.jpg

Vloženo

sundat plast pod motorem....

sundat starou, novu chytit k převodovce a poté k nápravnici....není tam žádný fígl, netřeba žádný přizvedávání motoru a jiný blbosti, je to práce na 10 minut

Vloženo

tak neskoro som sem dosiel...

vymenil som to fpohode, ale stara nebola extra potrhana, ale vymenil som ju.

No po vymene, stale ak na 1,2,3 pridam a pustim nohu z plynu tak mi tam nieco buchne, neviete co to moze byt?

Vloženo

silentbloky na ramene som menil aj zadne aj predne pred 4000km a tie su urcite ok...

este ma napadli silenty motora, ale nevyzeraju byt KO, resp. poloosy nemaju brutal volu .. fakt neviem

Vloženo

tak vyskusal som, hybe sa to max 2mm, skusal som aj na kamosove FRS co mu to nerobi a tomu sa to kyve este viacej....

stabiky ? alebo zeby tam predsta bola v ATD jednohmota ?

Vloženo (editace)

No me to bouchalo tak.Byly to hodne silne rany.Myslim,ze pri rozjezdu,uz si to bohuzel nepamatuju prasne.Mechanik rikal ,ze mi dotahnul napravnici,ze cca o 3/4 otacky ,nevim zda teda kazdej sroub, a od te doby je po bouchani.Takova moje zkusenost.Pokud by jsi to zkousel ,tak dej vede zda pomohlo...

Editováno: , autor: xxfavo
Vloženo

tak napadlo ma, ze pri vymene reakcnej vzpery som si vsimol na poloosi (z tej strany odkial ide buchot ) ze je manzeta asi pol cm stiahnuta, ale myslel som, ze auto je dvihnute, ze sa preto stiahla, ale pozeral som , ze to moze robit volna poloosa. Skusenosti ?

• o 2 týdny později...
Vloženo

tak poloosi a diferak je ok, vyzera to na silent prevodovky, kedze silent motora je vraj nejaky hydraulicky a neni rozteceny a mal by byt ok

pasuje do ATD silentblok prevodovky z ASZ/BPX ?

Vloženo

ha, konečně někdo, já tohle řeším už rok. Při rozjezdu jakoby něco volného klepne, pohne bouchne, nevím jak to poznat. Takže mám poloosy na kterých bylo 15tis km a jsou v pořádku, dnes nové čepy ramen a tyček a veškeré ty gumy na stabiku, před cca 3000km tyče stabiku a silenbloky ramen. Kola jsou dotažená jak mají být a stejně to dělá pořád. Hokejka je v pořádku a silenbloky motoru také. Dle servisu buď vůle diferenciálu v převodovce, nebo jednohmota... Jenže řadit jde krásně, ale dělá to právě u řazení...i u brždění motorem... musím opatrně s plynem a spojkou a celkem to jde.

• o 2 týdny později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

To asi ne . To je jediný místo, kde je motor spojený s nápravnicí. Hledej chybu jinde. Příčinou může být špatný silentblok ramene , čepy, ale taky jsi mohl trefit díru a ta ta rozhodí geošku.

Editováno: , autor: Casy
Vloženo

Kluci, mám dotaz. Může mít vadná vzpěra vliv na geometrii ? Nechal jsem dělat na jaře geo, pak dal nové pneu a opět se mi sjíždí vnitřkem, tentokrát tedy více k hraně běhounu. Díky

alebo špatne urobená geometria..má to rozbiehavosť

Vloženo

Nechával jsem dělat spodní silenty, na jedné straně se měnil i držák ramene (kvůli zalomení šroubu) a ložisko na kole. Proto jsem nechal udělat geo. Ten problém už tam byl dříve před tím vším co se dělalo. Zkusím teda znova na geo i s tím protkolem ať na to mrkne. Díky.

Vloženo

není auto snížené? pokud ano, mění se odklon a ten ti na geo neudělají = sjíždí se vnitřky....pokud to snížené není, bude tam jak napsal libero rozbíhavost, nebo jiná chyba

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...