Přejít na obsah

Rs Klepani cvakani motoru 2.0 tfsi


callder

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Snazim se identifikovat zvuk v motoru.. ten zvuk je slyset kdyz je motor zahraty a pokud nejakou dobu je jen zastaveny na neutral. Objevi se divny cvakani. Kdyz pridam plyn zvuk vymizi na chvilku. Tipuji to na zdvihatka co si o tom myslite? Motor uz ma neco najeto jedna se o motor 2.0 tfsi. Pri jizde to slyset neni pri vytoceni taky ne. auto jede normalne

Diky za rady

prilohy_7988.zip

Hlas 001.mp3

Hlas 002.mp3

Editováno: , autor: callder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

dost casto taky cvaka plastove vedeni paliva dole pod podlahou a nebo v motorovem prostoru, kde ta plastova hadice rachta v dalsim plastovym vedeni.

Pokud je to dole pod podlahou, staci to zvednuty odkrytovat a dat tam nejakou podlozku. Ta "podlaha" je slyset hlavne zevnitr a pri volnobehu, kdyz pridas plyn, zmizi to. Hlavne je to patrny pri vypnutym radiu a je to zvlastni cvakajici pazvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fzj - o co ti vlastně jde? 1.6 TSI neexistuje,jen 1.6 FSI a ten nemá žádný blow off ventil... Na tom posledním videu si 1.4 TSI trochu "hvízdne" při prošlápnutí plynu,ale co to má společného s cvakáním při volnoběhu? Ten motor jinak běží a cvaká na volnoběh úplně normálně. Co tam slyšíš ty???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...