Únor 22, 20178 r Zdravím, měl bych dotaz na zdejší odborníky. Neví někdo, zda jde tento starý SWING vyměnit za něco lepšího? Děkuji
Únor 23, 20178 r Jde vyměnit za nový barevný dotykový SWING.Vyměníš rádio za rádio a nechat odborně nakodovat.Vše popsal na předchoží stránce poslední příspěvek tvosi.
Duben 4, 20178 r ahoj, nemáte někdo číslo nového Swingu s BT ? Upraveno Duben 8, 20178 r od cz pida už není třeba, řeším vymněnu za Bolero
Květen 7, 20178 r Zdravim. Mam objednanoi O3 a chci se zeptat, zda ma mirrorlink i nove radio swing 6.5". Jde o to, ze kdyz jsem si konfiguroval vuz tak jsem si priobjednal mimojine i mirrorlink. V konfiguraci to bylo vcetne Swingu 6.5" . Ale ted kdyz kliknu na konfiguraci ulozenou v garazi na serveru skoda auto. Tak uz mi to mirrorlink neukazuje. Dokonce uz to v konfiguratoru nejde priobjednat. Mam objednanou O3 v cng a activu. Dekuji za odpoved.
Květen 7, 20178 r V 23. 2. 2017 na 8:07, Hyper ST napsal: Jde vyměnit za nový barevný dotykový SWING.Vyměníš rádio za rádio a nechat odborně nakodovat.Vše popsal na předchoží stránce poslední příspěvek. Tak to neni zas tak jednoduche, je to ooooooomnoho komplikovanejsie nez by povedal niekto, kto to nerobil... ;-) Zvlast ked treba prerobit celu kabelaz zo stredoveho panelu do skrinky spolujazdca a vymenit cele vnutro tejto skrinky... Podla toho Swingu z obrazka je to asi tak z r.2013, ked este nebol Swing z dvoch casti...teraz je zvlast displej a zvlast jednotka radia... Upraveno Květen 7, 20178 r od tecki
Květen 7, 20178 r U dotykoveho Swingu zadna jednotka v prihradce spolujezdce NENÍ. Je to až u Bolera a výše. Stačí vyměnit kus za kus, vyresit online ochranu komponent a usb konektor. Toť vše. Sent from my iPhone using Tapatalk
Květen 7, 20178 r po výměně a pořešení ochrany komponent , když pak na portálu budu hledat update, bude mi to hledal dle VINu update na aktuální rádi nebo to předchozí?
Květen 27, 20178 r Tak super. To jsem tak nejak vedel. Ale jak uz jsem psal o par prispevku vyse. Objednal jsem si v konfiguratoru Octavii 1.4 cng ACTIVE. A mirrorlink tam byl. Ale ted neni a ani nejde priobjednat v Activu. Tak nevim jestli ho budu mit popripade jestli pujde nejak didelat.
Červen 13, 20178 r Ahoj kluci, možná to tady bylo řečeno, ale nenašel jsem. Je teda možné dokoupit (otázka za kolik) nový 6,5" swing někde samostatně? Instalace a dokodování chápu, spíš je nutné realizovat ten první krok. Diky za odpověd
Červenec 4, 20178 r Je tu nekdo, kdo mi rekne, jestli lze nejakym zpusobem zapnout funkci mirrorlink na auroradiu swing 6,5 palce. Kdyz z vyroby zapla tato funkce neni. Mockrat dekuji.
Červenec 14, 20178 r Tak uz mam auto. A mam radio Swing 6.5 palcu. A samozrejmne mirrorlink tam neni. Je tam tlacitko, ktere by to mnelo spustit, ale radio mi napise ze tato sluzba, neni nainstalovana a musim se obratit na sveho prodejce. No a kdyz jsem volal do Auto Heller tak mi rekli, ze u mne to nejde. Zda se mi to ale jako blbost. Nemate nekdo zkusenost jak to zprovoznit.?
Srpen 4, 20178 r Toto by aj mna zaujimalo, tiez tam mam tlacitko APP na smartlink ale nejde. Pritom v cenniku je ze sa da kupit uz od vybavy Active a tam je predsa Swing. Nevie to niekto zistit ci ide dodatocne ten Smartlink aktivovat?
Srpen 14, 20178 r Tak co kluci? Opravdu nikdo nevi jak aktivovat funkci mirrorlink na autoradiu SWING 6,5 palcu.
Srpen 19, 20178 r Je to možné,kamarád právě chce koupit nové rádio,na původním si ale nastavuje vše možné,servis ovládání dveří,nastaví tam celé auto.Je otázka zda tohle bude s autem komunikovat. Rádio
Srpen 29, 20178 r Lze nahrat do radia Swing 6,5" 2017 fotky ke kontaktum. Ted tam mam jen jmeno a siluetu hlavy. Takze prostor podle meho na foto tam je, ale nikde jsem nenasel jak na to. Diky.
Srpen 29, 20178 r V 19. 8. 2017 na 18:54, Pavel 5 napsal: Je to možné,kamarád právě chce koupit nové rádio,na původním si ale nastavuje vše možné,servis ovládání dveří,nastaví tam celé auto.Je otázka zda tohle bude s autem komunikovat. Rádio Presne toto radio s navigaci jsem zkousel pred 14 dny a krome sigmalizace otevrenych dveri, parkovacího asistentu a udaju z klimy to víc neumelo.
Srpen 30, 20178 r A co jsem tam mnel zjistit na webu s kompatibilitou. Ja jsem se neptal jestli je mobil kompatibilni se swingem. Ale jestli jdou nahrat fotky kontaktu. Mimochodem muj telefon je kompatibilni ve vsech bodech. Zacina mi to tu pripadat, jak u idiotu. Clovek se na neco zepta a bud mu nikdo neodpovi, a nebo ho zdupe, ze ma hledat a tak dale. Je to takovy problem napsat jednoduchou odpoved. "Ano jde to, a jde to timhle zpusobem......" a nebo "bohuzel nejde to". Myslim, ze to tak tezke neni.
Srpen 30, 20178 r Neni nutne prechazet ihned do ofenzivy. Fotky kontaktu se berou z telefonu, do radia se nic nenahrava. V telefonu mas fotky u kontaktu prirazeny?
Srpen 30, 20178 r Ja se omlouvam, ale opravdu kdykoliv se na neco zeptam tak mi nikdo neporadi ale hned pripomene pouzij tlacitko hledat a podobne. Samozrejmne nez tu neco napisu tak hledam. Zatim jsem tu nikdy kloudnou radu nedostal. No nic. Ano mam u telefonnich kontaktu nahranne fotky. A kolega ma take radio swing 6.5 " a stejny telefon a fotky u kontaktu take nema.
Srpen 30, 20178 r To je fakt zvlastni.. Android je posledni verze a aktualizovany? Neni tam neco na pozadi (nejaka appka) blokovana? Zkusil bych z auta telefon uplne odstranit a znovu jej pridat. Edit: aha, v compatibility listu u Swingu vubec nesviti moznost zobrazeni obrazku kontaktu, to vypada ze to radio vubec neumi Upraveno Srpen 30, 20178 r od M_ike
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.