Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojte, 

Mám dotaz,mam Octavii 2014 a staré radio swing ještě s LCD podpora bluetooth volaní a připojení, vše funguje jak má. Chci se zeptat zda se da vyměnit za nového swinga s dotikovým displejem která se teď montuje do nových aut popř kdo to v moravskoslezkém kraji dělá. 

Díky

• 2 měsíce později...

Mam dotaz netuši někdo kdy pujde a  jestli vubec někdy pujde propojit android telefon se SWINGem ? Dnes jsem to zkoušel s pujčeným Applem přes carplay  a je to dobrý tak nevim zda počkat nebo změnit značku telefonu .

Starý Swing nepude nikdy (zrcadlení, Car/ApplaPlay), až nový Swing ve Fábii/Rapidu po FL to umí.

Upraveno od Martab

Používate někdo ochrannou   folii na novem Svingu?

Ja som na obrazovku nalepil ochrannu foliu, nejaku tabletovu univerzalnu a zhruba som ju ostrihal podla rozmerov dotykovky.

• 9 měsíců později...

:-)

Upraveno od Host

Ano, vykreslují se tam závady, třeba i špatná žárovka a další. Screeny musíš asi pohledat, nějaký "seznam" jsem neviděl.

Upraveno od Host

Ma Kamiqu to je dokonce tak ze kdyz si zapnes blinkry tak auto blika, svetla sviti, brzdovy taky... blbost ale fajn. Na Swingu v okte to hlasi kde co....

Upraveno od lumpo

Upraveno od Host

• 2 týdny později...

Upraveno od Host

Tak jak na to? To by bylo super. Taky se mi nechce davat 5000 kc. Za to, ze zadaji kod do radia.

Upraveno od Host

Upraveno od Host

• 1 měsíc později...

Tak dalsi poznatek. Mirorrlink funguje i na mobilu Huawei p20Lite a po na instalovani aplikace android auto posilam par fotografii z ofoceneho radia Swing

IMG_20191227_222856.jpg

IMG_20191227_222931.jpg

Tak super, ze to funguje i s Huaweiem. Jen jde o to, jestli jsi nejak prolomil tu jejich ochranu a pouzivas mirorrlink bez aktivace ve skodovce?

Opravdu Mirrorlink?

Spíše Smartlink a v něm Android Auto, ne? Android auto funguje na každém Android 5+ telefonu.

Upraveno od Kuchar7

Tak samozrejme, myslen smartlink, Android auto je aplikace pro mobilni telefony, to taky vim, Jde jen o to, ze jsi psal par prispevku vyse, ze se ti to pomalu dari prolomit, aby to fungovalo bez aktivace ve skodovce, no a ted davas prispevek i s fotkou, ze to funguje na Huawei. Proto ma otazka zni, jestli se ti to podarilo, nejakym zpusobem prolomit, protoze jim davat za to 5000, se mi opravdu nechce.

@Octavka, stejně jako @mirecekdrah, taky by mě zajímalo, jestli se ti podařilo SmartLink na Swingu odblokovat tak aby ti fungovalo Android Auto bez toho aniž by si jej měl aktivní z výroby nebo sis ho nechal dodatečně aktivovat v autorizáku?

A ještě by mě zajímalo, jak se dá povolit/aktivovat ten mód servisu co je vidět na tvých fotkách infotainmentu? Je třeba něco povolit přes VAG COM?

Já si ho nedávno nechal aktivovat a vyšlo mě to na 5400,-.

@mirecekdrah, mimochodem, jaké vidíš verze softwaru pro Android Auto, CarPlay a MirrorLinku ve tvém SWINgu, když se podíváš do informací o systému? Zajímá mě, jestli má infotainment tyto softwarové moduly vůbec nainstalované, když nemá SmartLink aktivovaný, nebo jestli je jejich instalace právě ona klíčová součást odblokování SmartLinku. Já si bohužel jejich přítomnost a aktuální verzi před aktivací nezkontroloval, takže vidím jen to co tam mám teď (viz příloha).

Předpokládám, že ty SmartLink aktivovaný ještě nemáš, co tam vidíš?

swing-2.jpg

Upraveno od TomBRQ
Přidání otázky ohledně "mód servisu"

@TomBRQ Foto z Fabie se Swing+ (auto wirera)

https://wirer.sk/wp-content/gallery/f3_swing-plus-871h/009.jpg

20200101_135528.thumb.jpg.fb6ca5a8e2f75a1c68494be91f12d33f.jpg

Mam to takhle, nic vic tam neni, ??

V 31. 10. 2019 na 18:27, Octavka napsal:

Tak a ted neco sem pridam ja.

I kdyz nemam aktivaci zaplacenou smartlinku/mirorlink, tak radio Swing 2 s 6,5 " neco malinko predvede na fotkach, ktere tady zverejnim.

V kazdem pripade, pokud prolomim ty jejich ochrany, tak si muze Skodovka utrit zadnici, maji to nehorazne drahe, tak proc to nezverejnit.

20190701_125831.jpg.2ecf7b2e0b12918b4b967da652a87adc.jpg

20190701_125902.jpg.a2162a05c2e484527fa8e0d11698ecbc.jpg

20190701_125926.jpg.c6af4d8495c0d4a8f443e76953e3749c.jpg

20190702_141937.jpg.9ffefc5692c3bc9a1189ae591b390cd1.jpg

20190702_142111.jpg.888837743559440d0b8259cb1ce31255.jpg

20190702_142234.jpg.155326c71e23ea077a4f61ca1abc8fcf.jpg

Ahoj...můžu se zeptat, jak se ti podařilo aktivovat SmartLink jinak, než návštěvou Škoda servisu a zaplacením dost peněz?

Díky za radu. Standa

Ahoj.

Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu.

Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) 

Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-(

V 13. 1. 2020 na 19:55, Octavka napsal:

Ahoj.

Vse je jen pro me testovani a pouzivam to jen vyhradne pro sebe na sve riziko poskozeni infotainmentu.

Testovani probiha na zaklade vykonani strojoveho / manualniho kodu v boot sektoru a chyboveho algoritmu v central processing unit (CPU) 

Je to desne slozite a urcite prijdu na neco, kde soudruzi maji chybu, nebot uz narazim na dalsi zed :-(

Pokud by si na to kápl a nevadilo by ti instrukce či instalaci provézt i dalším za nějakou úplatu, rád tvé služby využiju. Ale dávat Škodovce bůra + 2 placený hodiny montáže za to že tam plesknout kód fakt nebudu. A na firemním autě už vůbec ne. :D :D 

• 2 týdny později...

Dodělal někdo  zadní repro na Swing + hlavně kódování, 
 O3 2015. Bez zadních repro hluchoněmec.

01

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.