miklisek Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Pro zadní stěrač http://www.cc-autodily.cz/tempomat-skoda-rapid Editováno: 4. Říjen 2013, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 "C" to stojí kupodivu stejně. Dík za upřesnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Cena není hrozivá, kabely budou (až budou) tak do 900Kč takže v součtu to nevychází tak draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Pořád to myslím vyjde levněji, než ten příplatek za něj. Samozřejmě to platí jen pro ty, co mají správnou ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Se ve ŠA nějak flákaj ne? Vážený Miklisku,Dle informace od příslušného oddělení naší firmy, probíhají s dodavatelem originálního příslušenství Škoda - tempomat pro dodatečnou montáž do vozu Škoda Rapid - jednání, která ale nejsou dosud uzavřena. Jakmile bude toto příslušenství k dispozici,bude naše servisní a prodejní síť informována. Naším oddělením budete také samozřejmě informován. Podáváme Vám tuto informaci, s pozdravem, XY PST - Péče o zákazníka ŠKODA AUTO a.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Jako se vším, koupíš si nové auto, ale nic na něj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tak z dnesniho emailu mam ze SA info, ze tempomat je uz uvolnen k domontazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 A cenu asi nevíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Nevim, tu mi nenapsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 najký pokork ze sadou na dodatečnou montáž ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Nevim, tu mi nenapsali. zkus jim jeste odepsat,jestli by ti tu cenu nesdelili, prosim. kdyz uz s nima komunikujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Tak mám info o ceně tempomatu: 4850,- Kč vč.DPH, bez montáže samozřejmě. Cena je od skladníka ND v servisu, kdybych měl auto koupené u nich, 20% sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Napsal jsem poptávku na dodatečnou montáž na Jarov (nemám správnou BCM jednotku) tak jsem zvědav jakou vyšvihnou cenu oni, pro nás chudáky s nesprávnou jednotkou. Auto jsem u nich kupoval, tak schválně jestli to mají všechny servisy podobné s tou 20% slevou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 A zde je odpověď: Ještě že jsem seděl a měl jsem otevřené okno, po přečtení jsem se začal potit a udělalo se mi nevolno. Dobrý den, V případě Vašeho vozidla je nutné vyměnit jednotku BCM. Cena jednotky je 5400 Kč. Montážní sada pro tempovat je za 5300 Kč. Cena za montáž je 2200 Kč. Ceny jsou včetně DPH. Montáž je provedena během jednoho pracovního dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No asi řeknu manželce ať si radši něco koupí na sebe. Tato cena by mi asi doma neprošla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 a není ta sada tempomatu včetně bcm jednotka? u FAB II to tak je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 a není ta sada tempomatu včetně bcm jednotka? u FAB II to tak je! jednotka tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Asi něco mimo mísu. Jednou jsem taky vůz doplňoval mimořádnou výbavou až po jeho koupi. Cena výbavy s montáží mne navždy vyléčila a ot té doby, co chci mít v autě, tak to chci mít hned od začátku již při jeho koupi. Tedy to již do objednávky nakonfiguruji, prodejce, aby prodal, nabídne slevičku, a to je fakt nejlevnější způsob dovybavení vozu. Tempomat mám a takto vyšel za pakatel a nezávidím Vám dodatečné starosti a slasti, ale přeji Vám, ať se dílo podaří ... Editováno: 6. Listopad 2013, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 12.900? V konfiguratoru byl tempomat za 11.100 ... to není zas takovej rozdíl (vicemne je navic cena za praci)...ale ja na to kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No samozřejmě na to taky kakám, nemusím mít všechno. Kupoval jsem skladovku, hold daň za to, že jsem měl auto hned. Tempomat je jediné co by mi chybělo + ještě nezávislé topení (to je ale můj sen odjakživa a zatím to tak nějak nevychází). Tedy budu používat tempomat staré ověřené výroby, CIHLA NA PEDÁL a kein stres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 12.900? V konfiguratoru byl tempomat za 11.100 ... to není zas takovej rozdíl (vicemne je navic cena za praci)...ale ja na to kaslu už víš jaké máš BCM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jasně že ví, se podívej na Rogererovy stránky. Má 86P tedy nepodporuje, jako u většiny nás všech tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Lidi, nemáte někdo ponětí, jak připojit potřebné čtyři vodiče pro tempomat do konektoru T73b jednotky BCM? Lze odpojit konektory, vyjmout jednotku, ale konektory mají tak krátkou kabeláž, že je prakticky nemožné je povytáhnout a manipulovat s nimi. Shora po vyjmutí budíků se také nelze dostat. Samozřejmě oželím rady typu "demontuj celou palubku" apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 sám bych potřeboval schema kde co napojit atd , ale nic na netu není nabo jsme nenašel resp elektrické schema rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Jezisi chlapi, nez neco placnete, ctete tema nebo hledejte fulltextovym hledavanim. Navod na zapojeni tempomatu je ke stazeni v prispevku #39 tohoto tematu a je od Roman25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.