pete_fab Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ahoj, mám 1.2TSI r.v. 05/2011, 55000km, řetěz původní, ozývá se jenom občas při poloteplém stavu, asi je to běžný stav. I když ho v autorizáku(AutoLukáš NJ) nikdy neměřili, vždycky jenom řekli že to je vpořádku tak asi bude skutečně délkově OK. Mám před koncem záruky, je šance dotlačit škodu aby řetěz vyměnila už teď? Je někde na sev.moravě ochotnější/schopnější servis(auto zastudena cukalo, vyměnili zbytečně zapalovací kabely a pomohlo až dolití aditiva do benzinu, běžně jsem tankoval Eurooil - už ani kapku)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Pročti si to téma (nebo další zde na foru) pořádně - je to tady jasně napsáno. Pokud nesplníš podmínky dané příslušnou technickou produktovou informací, tak ti nikdo nic za peníze škodovky nevymění. Ovšem nevidím problém v tom, nechat si je vyměnit za vlastní peníze. Mám sto chutí to tady zamknout, protože si připadám jako v centrifuze - pořád se to tady točí dokola... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 kto toto nečíta normálne jazdí , máš problémy ? nemáš , tak behaj a nerieš , ak by ten problém bol tak hold nejakú korunu do toho dáš, zhruba toľko ako stojí bežne výmena rozvodu na 2,0TDI ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ahoj, mám 1.2TSI r.v. 05/2011, 55000km, řetěz původní, ozývá se jenom občas při poloteplém stavu, asi je to běžný stav. I když ho v autorizáku(AutoLukáš NJ) nikdy neměřili, vždycky jenom řekli že to je vpořádku tak asi bude skutečně délkově OK. Mám před koncem záruky, je šance dotlačit škodu aby řetěz vyměnila už teď? Je někde na sev.moravě ochotnější/schopnější servis(auto zastudena cukalo, vyměnili zbytečně zapalovací kabely a pomohlo až dolití aditiva do benzinu, běžně jsem tankoval Eurooil - už ani kapku)? než schánět servis co ti to přeměří zadarmo, investuj ty 4kila a musí ti to změřit kdekoliv, to je asi nejlepší řešení, co mě napadá... Rozhodně bych to ale nechal před koncem záruky změřit, ta investice je nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Je to běžný stav.... Je to tu stále dokola, nekončící příběh. Už tu asi bylo řečeno vše, co se okolo dalo napsat. Někdo by z toho mohl napsat i knížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Někdo? Možná třeba v Boleslavi by mohli sesumírovat informační leták. Popsat podrobně kdy je to ještě OK, kdy už není. Nemáte někdo výkres přípravku na měření řetězu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 To oni udělali,,,, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Super. Tak ještě aby ho dali zákazníkům. Já mám v garáži dvě TSI a leták ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Dobrej inovovanej řetěz, poslední a konečná verze: http://www.namir.cz/retez-pro-al-ko-bks-4040-ii-112565-7820.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifizn Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Na zaklade servisu minulý týžden potvrdzujem: retiazka je už ale od 4 vyrobcu+ pri výmene sa mení aj oz. kolečko na klukovke... Editováno: 21. Září 2015, autor: wifizn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tos teda člověče VOBJEVIL Ameriku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifizn Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Chalan zase si sa prejavil...... Editováno: 21. Září 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 O výměně "pastorku" na klice zároveň s opotřebovaným řetězem se tady spekulovalo už minimálně 2 (spíš 3) roky zpátky a kompletní sada určená na jeho výměnu při výměně řetězu se dodává minimálně rok - neboli je to stejná novinka, jako bys tady začal popisovat princip Ottova spalovacího motoru. A o tý výměně bys věděl i ty, kdybys POŘÁDNĚ A POZORNĚ četl celý vlákno od začátku - 68 stránek není zase tak moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifizn Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Ďakujem za vysvetlenie... Zbieraš prispevky??? Editováno: 21. Září 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ale no tak pánové... wifizn - necituj přímo předcházející příspěvek, odporuje to pravidlům fora. A mimochodem, to s tím sbíráním příspěvků bych si mohl myslet i u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Ahoj, dnes měřen řetěz, který má najeto 45000 km a někdy zachrastí jak traktor a naměřili mu 72mm, zatím v toleranci. Ale nedokázali mi říct kolik naměří u nového řetězu, ví to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Stačí trochu čítať, v každom druhom vlákne sa to tu rozoberá. Je to 74 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 (editace) Stačí trochu čítať, já se neptal na míru od které řetěz vymění, ale na míru u nového řetězu. Editováno: 29. Září 2015, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Meralo sa auto čo chrastilo po štarte a malo 67mm , takže referenčná vzorka bude niekde ešte menej , akurát by som to v reále nebral nijak moc výpovedne , to meranie moc presné nie je , skôr informačné , porovnanie stará versus nová reťaz je istejšia .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Stačí trochu čítať, já se neptal na míru od které řetěz vymění, ale na míru u nového řetězu. Tentokrát som asi ja nečítal, sorry. Čo sa týka odpovede, konkrétne číslo asi neexistuje, lebo novú reťaz si nikto nemeria. Ja som mal okolo 55 tisíc km nameraných 68 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 dnes v rámci roční prohlídky jsem si nechal změřit délku řetězu a máme 69mm při 80000 km a rovnou se zápisem do servisní knížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 To ti napsali délku řetězu do servisní knížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Požádal je a neměli problém. Mám to napsáno vzadu v knížce jak je oddíl speciálních úkonů, akcí. Samo i s razítkem a hodnotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Taky si to nechám napsat, pokud bude co psat a samozřejmě se nejedná o délku řetězu, to se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Kolik stoji vymena retezu i s praci prispiva na ni skodovka i po 6 letech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.