Pepsi Octavia Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Ahoj lidi, nikde jsem nevyčetl, jak velkou SD kartu Columbus zpolkne. Víte to? Je to omezené nebo ne? Rád bych koupil 128 gb a naházel tam hodně filmů. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepsi Octavia Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Chodí tady někdo, kdo by dokázal odpovědět? Po dlouhém hledání jsem našel, že někdo 128 gb zkoušel, ale i přesto. Funguje to tak, jak má? Vše ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Používám 64GB SanDisk Ultra xc1, ta funguje bez problémů. 128 netuším....to už bych asi v autě nezaplnil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Mám tam 128 gigové cosi, funguje v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prudkey Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Má někdo zkušenosti s importem obrazku kontaků z Iphone 6s ios 9 ? V rychlé volbě na displeji mám pouze šedivé avatary a za boha tam nemůžu dostat obrázky kontaktů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Myslim ze je to podporovano jen u androidu. Kdysi jsem to resil a nevyresil. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Obrazky u kontaktu podporuje pouze Android, iPhone toto neumi. To zda to v iOS 10.0 bude, jsem nikde nenasel (takze asi nebude) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Hm, asi už jsem se na to ptal, ale nějak to nemůžu dohledat. Je šance do Columbusu (MR 2014) Dodělat online modul, tak aby to fungovalo podobně jako CarNet u Volkswagenu? Zprovoznit Apple CarPlay, ev. Android Auto instalací nějakého dalšího modulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ten CarNet by som bral aj ja ak by to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Mně jde tedy primárně o live traffic, to, co tam je teď, je spíš parodie. Pak to dopadá tak, že mám v autě super-duper navigaci, ale nakonec stejně používám Waze... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo stejný problém. Obnovil jsem Columbus do továrního nastavení a zároveň jsem přešel ze 64GB karty na 128GB, kterou používám jako nosič mp3. Od té doby, vždy po opětovném zapnutí Columbuse (po příchodu do auta) začne přehrávat první skladba na kartě, dřív normálně pokračovala poslední přehárvaná mp3. Nesetkal se někdo s tímto problémem ? Mohlo by to být v té velikosti SD karty ? Díky za případné info, Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Díky za upozornění, já taky řeším Columbuse v O III, neboj se ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Sice to neni v Columbusu, ale tenhle stejny problem mam u F3 s Bolerem. Jedine co jsem v rychlosti vypozoroval je to, ze to udela u skladby ktera je delsi nez X minut (napr. sety). Nevim zda na to ma vliv velikost datoveho nosice nebo cim to je. Dela Ti to u vsech, nebo jen u nekterych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Tak už jsem to vyřešil, bylo to špatným naformátováním karty, předtím bylo správné a teď jak jsem zkoušel jiné, tak jsem formátoval do NTFS, exFAT to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treborztv Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Dnes sa mi stalo že po dotelefonovaní sa mi automaticky nespustilo rádio. Keď som pridával hlasitosť tak sa to správalo akoby hovor aj naďalej bežal čiže mi pridávalo hlasitosť hovoru aj keď ten bol dávno ukončený. Nepomohlo ani vypnutie bluetooth na telefóne a ani vypnutie radia. Upravilo sa to až po vypnutí motora a uzamknutí auta. Stalo sa Vám niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Aktivace wifi na MIB1(software 0390): v kódování nutné zvolit: byte 15 bit 4 byte 24 bit 3 Následně restart(v navigaci bude chyba, že je jednotka chybně kódovaná, ale wifi funguje - info o ní lze nalézt v sekci Nastavení(je tam možnost aktivace, název sítě, klíč). IP adresa navigace: 192.168.1.1, 255.255.255.0, 192.168.1.255 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Zeptám se blbě - Columbus z roku 2014 je MIB1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Ano. MIB 2 přišlo až s Fabií III, do ostatních modelů většinou až s MR 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Super. Teď se zeptám ještě hloupěji - k čemu je to dobré? Kvůli smartgate nebo to umí ještě něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 http://www.vag-coder.ru/publ/3-1-0-58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Takže jenom na média? Bohužel Rusky už jsem dávno zapomněl, umí to i video pro to DLNA nebo jenom audio (pokud jenom audio, tak mi to přijde jako taková trochu zbytečnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Jenom takový plk. Změnil jsem platformu (Android -> iPhone) a teď už se u kontaktů nezobrazují obrázky. Škoda, byla to blbost, ale potěšila. Jestli jsem googli správně, může za to Apple, který k nim prostě nedává přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Áno. Tiež som na tom rovnako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 tak me napada, da se nekde najit historie verzi SW pro Columbus a nakej changelog, co ktera verze opravuje, resp. prinasi noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Poslední verze software: 411 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.