Březen 10, 20169 r Ahoj lidi, nikde jsem nevyčetl, jak velkou SD kartu Columbus zpolkne. Víte to? Je to omezené nebo ne? Rád bych koupil 128 gb a naházel tam hodně filmů. díky
Březen 16, 20169 r Chodí tady někdo, kdo by dokázal odpovědět? Po dlouhém hledání jsem našel, že někdo 128 gb zkoušel, ale i přesto. Funguje to tak, jak má? Vše ok?
Březen 27, 20169 r Používám 64GB SanDisk Ultra xc1, ta funguje bez problémů. 128 netuším....to už bych asi v autě nezaplnil....
Červenec 9, 20169 r Má někdo zkušenosti s importem obrazku kontaků z Iphone 6s ios 9 ? V rychlé volbě na displeji mám pouze šedivé avatary a za boha tam nemůžu dostat obrázky kontaktů
Červenec 9, 20169 r Myslim ze je to podporovano jen u androidu. Kdysi jsem to resil a nevyresil. Sent from my iPhone using Tapatalk
Červenec 9, 20169 r Obrazky u kontaktu podporuje pouze Android, iPhone toto neumi. To zda to v iOS 10.0 bude, jsem nikde nenasel (takze asi nebude)
Srpen 3, 20169 r Hm, asi už jsem se na to ptal, ale nějak to nemůžu dohledat. Je šance do Columbusu (MR 2014) Dodělat online modul, tak aby to fungovalo podobně jako CarNet u Volkswagenu? Zprovoznit Apple CarPlay, ev. Android Auto instalací nějakého dalšího modulu?
Srpen 3, 20169 r Mně jde tedy primárně o live traffic, to, co tam je teď, je spíš parodie. Pak to dopadá tak, že mám v autě super-duper navigaci, ale nakonec stejně používám Waze...
Srpen 21, 20169 r Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo stejný problém. Obnovil jsem Columbus do továrního nastavení a zároveň jsem přešel ze 64GB karty na 128GB, kterou používám jako nosič mp3. Od té doby, vždy po opětovném zapnutí Columbuse (po příchodu do auta) začne přehrávat první skladba na kartě, dřív normálně pokračovala poslední přehárvaná mp3. Nesetkal se někdo s tímto problémem ? Mohlo by to být v té velikosti SD karty ? Díky za případné info, Martin.
Srpen 24, 20169 r Sice to neni v Columbusu, ale tenhle stejny problem mam u F3 s Bolerem. Jedine co jsem v rychlosti vypozoroval je to, ze to udela u skladby ktera je delsi nez X minut (napr. sety). Nevim zda na to ma vliv velikost datoveho nosice nebo cim to je. Dela Ti to u vsech, nebo jen u nekterych?
Srpen 25, 20169 r Tak už jsem to vyřešil, bylo to špatným naformátováním karty, předtím bylo správné a teď jak jsem zkoušel jiné, tak jsem formátoval do NTFS, exFAT to vyřešil.
Říjen 6, 20168 r Dnes sa mi stalo že po dotelefonovaní sa mi automaticky nespustilo rádio. Keď som pridával hlasitosť tak sa to správalo akoby hovor aj naďalej bežal čiže mi pridávalo hlasitosť hovoru aj keď ten bol dávno ukončený. Nepomohlo ani vypnutie bluetooth na telefóne a ani vypnutie radia. Upravilo sa to až po vypnutí motora a uzamknutí auta. Stalo sa Vám niečo podobné?
Říjen 9, 20168 r Aktivace wifi na MIB1(software 0390): v kódování nutné zvolit: byte 15 bit 4 byte 24 bit 3 Následně restart(v navigaci bude chyba, že je jednotka chybně kódovaná, ale wifi funguje - info o ní lze nalézt v sekci Nastavení(je tam možnost aktivace, název sítě, klíč). IP adresa navigace: 192.168.1.1, 255.255.255.0, 192.168.1.255
Říjen 24, 20168 r Super. Teď se zeptám ještě hloupěji - k čemu je to dobré? Kvůli smartgate nebo to umí ještě něco jiného?
Listopad 5, 20168 r Takže jenom na média? Bohužel Rusky už jsem dávno zapomněl, umí to i video pro to DLNA nebo jenom audio (pokud jenom audio, tak mi to přijde jako taková trochu zbytečnost).
Listopad 8, 20168 r Jenom takový plk. Změnil jsem platformu (Android -> iPhone) a teď už se u kontaktů nezobrazují obrázky. Škoda, byla to blbost, ale potěšila. Jestli jsem googli správně, může za to Apple, který k nim prostě nedává přístup.
Listopad 25, 20168 r tak me napada, da se nekde najit historie verzi SW pro Columbus a nakej changelog, co ktera verze opravuje, resp. prinasi noveho?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.