cosby Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Na auto jsou dva roky záruky. A to nepíšu o tom, že se dá zaplatit prodloužená záruka. Co se stane v té době, to Vám značkový opraví bezplatně. Co se stane po záruce, to se platí. To je základní pravidlo. Nikde není napsáno, že po skončení záruky má majitel na něco nárok. Je jen věcí automobilky, že něco po skončení záruky proplatí. A to pouze za splnění určitých podmínek. Pokud nejsou dodrženy, tak bohužel...Nikdy by mně nenapadlo jet k někomu do garáže s novým autem minimálně osm let. Znám případ s hlučným rozvodem na 1.2 TSI. Najeto 37000km,stáří 4 roky. Řetěz rachotil i při volnoběhu. Né jenom při startu. Kdyby dojel na tu jednu výměnu oleje do značkového, nešetřil 300Kč, dostal by vše zadara. Bohužel to stálo přibližně 10000Kč.Výměna kompletních rozvodů, řetěz, horní kolo, přelisování spodního na klice,gufero, olej, filtr. Flash ř.j. 1,2 TSi.opravná sada 1800,-Kč ta nová včetně dvou kol,gufero 160,-Kč,práce 2000,-Kč.Tak je to u nás v servisu.Olej pro LL 250,-Kč,filtr 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Pokud to tak je, tak asi u Vás dlouho mechanik nevydrží, protože si nevydělá, uživit neproduktivní něco stojí ....Ale to je povídání o něčem jiném. Copak je to za olej LL za 250 ve značkovém ? Jakou máte nevadu? Editováno: 28. Březen 2015, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novak Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Moje zkusenost s Fabii 1.2 tsi vykon neznamy r.v cca 2013, najeto kolem 20 000km. Po nastartovani se nekde od motorove casti ozyvalo velmi hlasite a neprijemne rachtani. Osobne jsem se domnival, ze to dela zamykani zpatecky. Trvalo to tak 10-20s. Po te jiz v poradku. Myslim,ze uz vim, co to rachtalo. Po dalsi studene jizde mne to tolik z miry nevyvedlo, ale rachtani tam je porad. Editováno: 30. Březen 2015, autor: novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Opravárenská sada včetně kola na kliku - 03F198158B 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Prekvapila me ta cena. To bych teda necekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Taky jsem se divil, tak snad je to tam správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Ne, asi není. V cc-čkách maji sadu kolem 1700Kč.... Na to kolik to obsahuje dílů, docela láce. Srovnejte si to s cenou jednodušších řemenových rozvodů (bez vodního čerpadla). Co je na nich tak drahýho, resp. proč toto je tak levné? Že by výroba v PRCu a aby je to na záručních opravách tolik nestálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Tod otazka, ze bych si koupil do rezervy? Ze by jsme zpusobili davovou psychozu jako se svetylky SPZ? [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 V autodílyHH pre SK 68€, tiež rozmýšlam že to snáď kúpim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Bohužel se do této diskuze musím zapojit také.(ač nerad)... Čerstvých 50tis.km na památku jsem si udělal fotku a druhý den... moje tsi zní jako 1.9 SDI. Když jsem přijel do servisu a dal jim poslechnout moji dunící symfonii , nevěřili vlastním očím. Samozřejmě 4 měsíce po záruce.... Jen mě trochu děsí co bude dál , protože mi tam "vyhrožovali" , že to bude na výměnu půlky motoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 hlásí to nějakou závadu? Máš zvuk natočený ? Jaký MR popř. r.v. máš a jakou výkonovou verzi? Co řekli konkrétně, půl motoru umí vyměnit v AS to samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Podle informací zde na fóru má K.uny Fabku 1,2 TSi 63kW z konce roku 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Co řetěz, byl měněn? Nebo původní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hoši, prosím o mail, nebo tel. kontakt na človeka přímo z bolky, pres kteryho jste tuto chybu resili. Servis dela mrtvyho brouka, motor K.O, pravidelny servis v autorizaku, ale rok po zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Normálně napiš na infolinku co mají uvedenou na jejich stránkách. Já dávám příští Útery na garančku a už jsem jim hlásil že budu chtít změřit řetěz (už mi ho měnili na záruku po urgenci v Boleslavi,servis mě taky poslal do háje) a semo tamo se to zase ozývá,tak už se těším na jejich oblíbenou frázi LITUJEME,ALE ZÁVADA SE NEPROJEVILA... Končí mi záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ano, prvně jsem psal na infolinku, ozvala se operátorka s tím jestli jsem byl spokojený se ofic. servisem ŠA, pokecali jsme a o týden později napsal servis vyjádření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Bohužel se do této diskuze musím zapojit také.(ač nerad)... Čerstvých 50tis.km na památku jsem si udělal fotku a druhý den... moje tsi zní jako 1.9 SDI. Když jsem přijel do servisu a dal jim poslechnout moji dunící symfonii , nevěřili vlastním očím. Samozřejmě 4 měsíce po záruce.... Jen mě trochu děsí co bude dál , protože mi tam "vyhrožovali" , že to bude na výměnu půlky motoru ... no a jak to pokracuje??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave79 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Zdravím..no jak si to tady tak čtu, tak se docela začínám bát, co mě časem všechno čeká..protože právě v minulém týdnu, jsem si přivezl nového Roomstera TSI 63kW. ..no že jsem si raději nevzal tu 1,4, byla navíc o 10 000,- levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Ono je lepší to nečíst. :-) To, že jezdím bez problémů, sem nikdo psát nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave79 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 No něco na tom asi bude, ale i tak..když si člověk koupí nové auto za více jak 300 000,-, tak počítá s tím, že to něco vydrží ALE tohle to..to je mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Hlavne netreba mať pesimistické myslenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Je na to pět let záruka, když se to nepotento za pět let, tak už to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Nemajte strach, ja som tu "testovaci jazdec", ak to vydrzi mne, tak musi kazdemu! Jedine, ze mas niektore auto z tych 15%, co sa pokazia pri kazdej znacke! Editováno: 17. Duben 2015, autor: mimoxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.