Zemiccc Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Zdravím přátelé okřídleného šípu, dnes jsem najel se svou Fabii I rok 2003 1,4 16V 55KW do sněhu a po odjezdu jsem zjistil že někde v zadní části auta nejspíš u zadního kola za řidičem uniká nějaká zelená kapalina. Je mé tušení správné že je to benzín a nebo to je brzdová kapalina? Zítra mám možnost s autem vjet nad jámu, co mám hledat a kam se mám podívat? Před 14 dny auto prošlo STK Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Já bych to tipoval na brzdovou kapalinu. Asi KO brzd. váleček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 tiež si myslím,že to je brzd.kapalina... ak NÁHODOU bude všetko s brzdami OK,tak to môže byť ešte zmes z ostrekovačov..to len nahlas rozmýšľam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) A nebo servo olej je taky do zelena. Editováno: 23. Únor 2013, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 u zadného kolesa by som ho nehľadal,ale možno odhadol zle vzdialenosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Kruci, neumím číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Zemiccc nenapsal jak dopadl stou nějakou ůdajnou kapalinou,tak nikdo nic neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifal Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Zdravím přátelé okřídleného šípu, dnes jsem najel se svou Fabii I rok 2003 1,4 16V 55KW do sněhu a po odjezdu jsem zjistil že někde v zadní části auta nejspíš u zadního kola za řidičem uniká nějaká zelená kapalina. Je mé tušení správné že je to benzín a nebo to je brzdová kapalina? Zítra mám možnost s autem vjet nad jámu, co mám hledat a kam se mám podívat? Před 14 dny auto prošlo STK Děkuji za pomoc. podívej se zevnitř na kola a pak do nádžky brzd kap,na prst a čuchni určitě poznáš brzdovku od serva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 fifal to jako na co odpovídáš? Vždyt jse mu odpovědělo. Je nesmysl odpovídat takřka to samé a na únorové příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 není nad to, si vše po dvou letech zopakovat. Třeba to ještě furt teče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 stáva sa všeličo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.