9martin Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) Po devítí letech težkého provozu už mě solidně rezne výfuk (viz. foto v příloze). Nemáte někdo zkušenosti jestli ještě vydrží nebo mám měnit? Funkčně je ok. Jde mě o to, že když nekoupím origo, ale asi značku Walker (od žádný jiný jsem teto konkrétní nenašel) aby si ještě nepohoršil a po dvou zimách nebyl na tom ještě hůř. Editováno: 13. Březen 2013, autor: 9martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Ja teda nemam RS ale mel sem vyfuk uplne stejne jak ty... radci vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Pche !! nemenit ten vyfuk ma 4vrstvy ja vidim oloupanou jednu max dve osmirkovat a zastrikat a jezdi vesele dal ... ja uz mám vrstvu posledni.. vzal jsem to smirkem... odchlíplé kusy obalu tlumiče ustříhal kleštěma na plech ... a jezdim vesele uz roka,vyfuk drzi ani ne technický nebyl problém upa v klidu bych jezdil dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.