Dix1 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Udajně v tomto týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Děkuji Dix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Před chvílí jsem potkal O3RS combi, modrá race, black paket.... oravdu pěkná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Na webu škoda Auto katalog O RS: http://www.skoda-auto.cz/ke-stazeni/katalogy-ceniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Škoda Octavia RS vs. VW Golf GTI: Co koupit? http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-vs-vw-golf-gti-co-koupit-75559 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 jasně že octavii ;-) z pohledu designu se mě daleko líbil předchozí GOLF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Z pohledu ceny mi přijde příplácet si za parkováky 17 litrů jako docela šílenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Octavia III RS již v konfigurátoru..... http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/43331793 takhle jsem si jí postavil a jdu zjišťovat, jakou slevičku mi dají... Nějaký tip na prodejce, který "dává" dobré slevy??? Dříve jsme měli auta od NH Car a Auto Jarov....Jakou reálnou slevu myslíte že lze v dnešních dnech obdržet? (auto bude na firmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 7 procent máš jistejch.... víc pro běžnýho zákazníka běžně nedávají ,ale třeba má někdo lepší echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Uhádal jsem skoro 10%. Dalších 20tisíc dáš dolů na IČO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 xstorm:AC Barth Hradec Králové,slečna Petra Kašová.Email: kasova@autocentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 tak konfigurator uz zase nejede teda aspon me Vam to jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Mě to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Doufám že barva steel bude dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 no ted uz to jede,... predtim teda ne,.. asi nejakej chvilkovej vypadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 seda steel asi urcite ale takova seda platin metaliza, ta by vypadala taky dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 slevu lze ukecat, pokud máš známé v autosalonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 Jde to i bez známého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2013 (editace) Já dostal přislíbeno asi 15% (10% sleva + 5% na IČO). A to jsem tam byl poprvé... Editováno: 19. Červenec 2013, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 ....dnes je v ČR opravdu hrozná doba, zdejší národ bez slevy nekoupí ani rohlík.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 myslím pořádnou slevu... jojo hold v čr se na tohle totálně hraje.... viz třeba mountfiled, sleva na něco 14 tisíc, dyt to je prostě nesmysl pro spoluobčany s velkou důvěřivostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Takže už jsme u slev na sekačky, nebo bazény - nevidím v tom nic z RSa. Až někdo dostane slevu na RSo, nebo ji bude vyjednávat, nechť se vyjádří, ostatní se prozatím zdrží komentářů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 3 nabídky = sleva od 10 do 16 %.... takže je z čeho vybírat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 xstorm:AC Barth Hradec Králové,slečna Petra Kašová.Email: kasova@autocentrum.cz nějaká známá nebo dobrá zkušenost z předešlého nákupu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 koukám že pawouka nikdo nečte :-D Tak jinak.. Už jsou nějaké kousky na salonech abych se šel na to podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.