kokta7 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 to víš, jak to tam tůrují tak z toho udělali manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 kokto, asi mozna taky zalezi, kdy tam ten inzerat vkladali a je jasny ze jim to neda s tim nejezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Tak dnesky jsem si taky prohlidnul na zivo RS, libi se mi sedacky, ale ... jsem tedy dost hubeny a uz jsem po stranach zadku citil to vedeni. Nevim co by tomu rekl rozmernejsi chlap. Rozhodne se mi nelibi ten cerny tapec na strese a vse kolem v cerne barve. Tohle bych tedy nechal volitelny. Cerny lakovany hagusy se mi libili. a volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 máš možnost porovnat s RS sedačky či dynamic paketem u o2 FL? já taky zrovna nejsem hubený a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 (editace) Dneska přišlo malé zklamání, že prej ted nemaj volant s červeným prošitím a tak buď mi dají zadarmo s černým prošitím, zbytek červený a nebo volant s červeným prošitím ale za příplatek 8000,- s telefonem Opravdu z toho nemám radost ale posouvat termín jsem už nechtěl....a tak jsem si to musel vynahradit a nařídil jsem at mi tam loupnou Bolerko! Ten volant se kdyžtak vymění, takže budu mít jeden hned na prodej a doufám že seženu ten správnej, jinak P.S. ještě že nemaj RS s 1.2 Editováno: 27. Září 2013, autor: Hurikan88 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 co to tu mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Dneska přišlo malé zklamání, že prej ted nemaj volant s červeným prošitím a tak buď mi dají zadarmo s černým prošitím, zbytek červený a nebo volant s červeným prošitím ale za příplatek 8000,- s telefonem Opravdu z toho nemám radost ale posouvat termín jsem už nechtěl....a tak jsem si to musel vynahradit a nařídil jsem at mi tam loupnou Bolerko! Ten volant se kdyžtak vymění, takže budu mít jeden hned na prodej a doufám že seženu ten správnej, jinak P.S. ještě že nemaj RS s 1.2 Ty jsi měl volant bez multifunkce??? Já ho mám s multifunkcí a příplatek byl 8500,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 ne já ho měl bez multifunkce za to jsem si připlácet nechtěl...budu mít černé prošití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Není náhodou multifunkční volat s ovládáním DSG v sérii? Já ho tam mám teda bez příplatku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 ne já ho měl bez multifunkce za to jsem si připlácet nechtěl...budu mít černé prošití Tak si ten volant nech prošít červenou nití a bude to za pár korun. Na volantech.cz. Máš novej tak to bude jen nit a práce!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 to je opravdu dobrej nápad, dík moc Kačer budu o tom přemýšlet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 a nebo ti to daji vymenou,... cervenej tam urcite maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Zdravím.Videli ste už niekto farbu červená Rio?Budem kupovat RS a nemám ani potuchy o tej farbe.Farba červena CORIDA sa my nepáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Tak pokud chces cervenou a metalizu tak stejne moc jinych moznosti nemas. Me osobne se libi (na vzorniku, realne jsem to nevidel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) Červena Rio, je takova červena metla, ale ty částice jsou jakoby zlatavé - fotky zde:http://forum.skodahome.cz/topic/125417-%C4%8Derven%C3%A1-rio-farba-vzorka/ Editováno: 29. Září 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 No rekl bych ze takova cerveno oranzova metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 No ta farba není nic moc.Neviem, či niečo podobné nebolo aj u O1.Asi si musím vybrať medzi zelenou a modrou.Skoda,že na RS neexistuje zvláštní lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 RS v cervene rally by bylo hodne solidni, skoda toho zvlastniho lakovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Dúfam,že kým si ho objednám,tak budú aj iné možnosti. Objednám si ho až v prosinci,aby bolo rok výroby 2014.Keby som objednal skôr,tak by bolo asi r.v.2013.Podobne som to mal aj pri O1.Neviem,či to funguje stejne,ale kvôli 2 mesiacom nechcem matˇv lednu ročné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) když objednáž už teď tak budeš mít určitě RV2014, já budu mít auto v listopadu a budu mít MR2014 jestli se nemýlím... Editováno: 30. Září 2013, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 V listopadu budeš mít modelový rok 2014 a ne rok výroby 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Pokud se nemylim,tak kazdy rok od CW22 je modelovy rok s oznacenim nasledujiciho roku. Tudiz nyni uz vse je MR2014. Pokud objednas v listopadu tak je mozne ze budes mit auto RV2014 a MR2014 kvuli cekaci dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Náhodou ta červená RIO bude určitě moc pěkná, myslím něco na způsob u nové mazdy 6 nebo jako je na Mitsu Lancer poslední generace, ta taky byla pěkná. Malá ukázka Editováno: 30. Září 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Na tu priplatkovou cervenou u Mazdy to nema ani nahodou, ale podle me je to jedina opravdu cervena metla od Skodovky. Vsechno ostatni je bud moc tmave nebo moc svetle. Stejne nechapu, proc neni alespon jedna cervena metla v normalni nabidce. Copak uz dnes lidi nechteji cervena auta? Editováno: 30. Září 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.