Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Se mi nezdá ze by to bylo jen tím, když na to ma vliv rychlost vozidla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 kdo nechce čekat a má rád krásné reklamy na svém autě,chrochtání a myslivce, tak proč ne http://www.skodaplus.cz/Car/711052/skoda-octavia-rs-2-0-tdi-135-kw-rs?query=ord%3D6%26dir%3Ddesc%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26isRocnivuz%3D1%26fulltext%3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Takovej rychlej chrochtavej pohřebáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 no jasně, podmínkou pro poskytnutí uvedený ceny je, že s tím polepeným autem budeš 4 roky jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 :D třeba po těch polepech zbyde i lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Myslivce? Samo ty reklamy ti sundaji Δ ... na minulém aute byly také popisy, skoro rok a na laku nic nebylo videt---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Trojkové oktávce sluší nejvíce modrá race, stříbrná a bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 A co červená ? Ta slusela a slusi všem octavkam.... podívej se na kačerovu RS .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Octavce ci jakemukoliv jinemu autu nejvice slusi ta barva, co se nejvice libi jejimu majiteli. Treba me se bila a stribrna zdaji nejhorsimi barvami na jakekoliv auto, ale taky to neprosazuju jako univerzalni pravdu. Editováno: 17. Listopad 2013, autor: mike_k 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Přesně tak, dle mě nejvíc O3 RS sedí šedá steel s černým paketem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak ta šedá je snad ta nejhorší varianta, šedá nevýrazná myš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Je dobře, že každý soudruh má jiný vkus, jinak by to byla nuda, mě se zase moc nelíbí červená na octávce a stříbrná :) Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 a o co běží Libero ? RSIII sotva začali prodávat a ty už jí chceš rozebírat ? rozoberať??..neblázni ide predovšetkým o to,že to inovované riadenie má "umocniť" pociť zo športovej jazdy a tzv.minimalizovať to klasické prekladanie rúk po volante pri točení..uvidíme čo realita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nic proti viewrovi, ale dnes jsem viděl černou - lehe spinavou O III a opravdu nic moc, nevýrazné tuctove auto..... přitom O II v černé byla pěkná... No Hravec, teď si mi to tedy nandal, akorát že ve špatném vlákně, ale prosím ostatní, nezlobte se ne něj, je prostě prchlivej a pak se to vždycky obrátí proti němu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Sorry, ale nic jsem Ti nenandal, ani nic mandát nechtěl, jen jsem napsal svůj pravdivý názor podložený skutečnosti.... slušné jsem se Ti omluvil, aby jsi to nevzal osobně a bohužel se tak stalo, OK příště bez omluvy.... Omlouvam se za OT.... ale někdo je méně chápavý a více chytlavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak ty sedačky co tady dával odkaz Kokta tak ty jsou fakt tragicky ty vypadají jak vytaženy z 7letyho auta po 250tis. No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 eReSáci, máte osvětlené vnitřní kliky? Jsem objevil, že je to uvedeno v ceníku Green Line a RS, s tím že - / • Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 No jestli takhle budou vypadat po dvou letech užívaní tak to jsem rad za ty co tam mám a to jsem uvažoval o výměně... len,aby to boli len 2 roky ...imitácia kože sa nezaprie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 z horni strany by to snad mela byt prava kuze, jinak by to nemelo sanci prezit ani zaruku. Imitace byva jen z boku a zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 RS nemám, ale když jsme se o tom na srazu bavili, mela by to opravdu byt kozenka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 V tom případě bych se vyprdnul na kůži, ale nechal tam ty napůl čalouněné, vypadají dobře a jsou praktičtější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 ve všech ohledech jsou lepší kožené, ale nesmí mít tupou kvalitu. otázka jestli to nebylo po bouračce, takhle se mě srolovali podobně sedačky po střetu s umělcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Tak to s tebou tedy nemohu souhlasit. Kožené jsou dost na hovno. 1/ Špiní se, stačí sedat v džínách a špatně se ta barva z toho dostává 2/ V zimě ve vymrzlém autě jsou sedačky totálně ledové oproti textilním a pomaleji se zahřívají 3/ V létě, když pere slunce do auta jsou sedačky zase totálně horké 4/ Kůže se mačká a švy praskají užíváním A neříkej, že nemám zkušennosti, v práci máme všechny auta v kůži. Oproti tomu mám všechny auta své s textilem a nezaznamenal jsem problém žádný, akorát snad, že z nich jde blbě rozpatlaná čokoláda Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Já mám ve svém alkantara/kůže - měl jsem z toho obavy, ala po pul roce užívání - výborna kombinace.... z alkantary strach nemám, je uzasna, snad jen jestli ta kůže na krajich nebude praskat.... co mě spíš štve je kůže na volantu, která je daleko haklivejsi na poškození než u O II.... mám po pul roce volant víc dodrapany než u O II po čtyřech letech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.