juanv Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Zdravím vespolek, při poslední návštěvě myčky mě napadl v souvislosti s naším oblíbeným modelem naprosto prozaický dotaz: Co RS limuzína se zadním křídlem a kartáčová auto-myčka? Typicky se jednou za čas stavím v Globusu a čistota je vyřešená (ruční mytí a leštění jelenicí už mám za sebou). Nemá s těmi kartáči problém zadní křídlo, nebo nemá naopak obsluha myčky problém s křídlem - že nechtějí auta s příčníky je tam dost důrazně napsáno. Díky majitelům jakýchkoliv aut s křídly za jejich zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 příčníky jim kurví kartáče, proto je tam nechtějí. Křídlo na RS má aerodynamický tvar, oblý hrany a dobře určitě drží. Nevidím důvod, proč by nemohlo myčkou projet. Ovšem je to na ruční domytí, protože pod ním to bude stále šmucig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Sice jsem v myčce ještě nebyl, ale souhlas s jirkaK ani v návodu na obsluhu není zákázáno jedit do myčky kvůli křídlu. Stačí poslat dotaz na infolinku škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) myčky bych se nebál, měl jsem křídlo horní i dolní kdysi na Feldě, jó jedna myčka mě za něj trochu nadzvedla, ale bez poškození, na O II i O II FC jsem měl toto orig. také bez problému, jen pod ním zůstávalo mokro.... ale to i pod převisem prolisu SPZ.... kamarád s O II RS běžně jezdil do Globusu na myčku, jen zase mokro pod spojlerem.... nyní mám na O III to malé orig. lízátko a bez utření vody se to neobejde, ale takových míst je na autě mnohem víc.... po vyjetí z myčky vždy microutěrkou utřu zrcátka aby tam nezaschly kapky, které pak v noci vadí, sklo pod stěračema a lišty stěračů, prahy - rámy dveří (do O II toho nateklo trochu míň, něž do O III), nákladovou hranu kufru při otevřeném víku kufru, rám víka kufru - hlavně zespodu, aby to při jízdě nevytékalo ven ty zbytky vody... a pak převis SPZ a někdy i zadní nárazník, když se nedosuší... Editováno: 28. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 (editace) Tak uz na zimakach....myslíte ze to byla dobra volba ty Hawky v kat 17" rafku? Myslím ze to nevypada spatne Hawk su siroke 7" - a nema RS v TP minimum 7,5"x17"? přátelé, byť jsem vlastnil již opravdu velkou řádku aut, tak do myčky s auty, která mám alespoň trochu rád, prostě vůbec nejezdím. jj, bol som jeden jediny raz v mycke na OMV - a bezpecne naposledy (auto ostalo samy "hologram"). Nastastie to bolo len s Favoritom - ale aj toho mi bolo potom luto... Editováno: 29. Listopad 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 nevíte náhodou někdo, zda má OIII RS někde v menu (možná i skryté) stopky? Buď jsem lama nebo tam fakt nejsou... ale viděl jsem již více videií, kde mají stopky v menu na maxi dotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) barevný Maxi DOT s funkcí "Lap Timer" je součástí paketu RS CHALLENGE Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Dají se aktivovat i u normální OIII s maxíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 takže to jde i bez paketu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 U OIII, jde aktivovat jak protočení ručiček při startu tak Lap Timer, tak vypnutí signalizace pásů a snad i zrychlený výhřev zadního okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 U vyhřívaného čelního skla zrychlený výhřev aktivovat nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 to jsem se nedočetl viz.: http://www.drive2.ru/cars/skoda/octavia/octavia_mk3/chpok/journal/2298498/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Zde srovnání RS TDi a RS TSi. http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/protahli-jsme-octavii-iii-rs-tdi-vedle-tsi-je-to-dynamicky-odvar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 U OIII, jde aktivovat jak protočení ručiček při startu tak Lap Timer, tak vypnutí signalizace pásů a snad i zrychlený výhřev zadního okna A umí už to někdo tady z fóra nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 nikdo se do toho moc nehrne...u nás aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 ano umím, ten Rusák to tam dělá přes polskej vag com co mám... teoreticky by to měl umět i novy VCDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 otázkou je jestli umíš = už jsi to někomu dělal a udělal, nebo jestli umíš jen teoreticky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) dělal na G7, takže by to mělo být stejné i na OCT3. i start stop se povedl vypnout, stopky jsem opravdu neřešil, ale jestli se to povedlo rusákovi, tak tam tenhle výběr bude na 100% taky. každá jednotka může být jiná.. např u RS kolem MR2011, třeba nešli aktivovat cornery aby reagovali na blinkry, musel se např přehřát SW té jednotky... člověk z okolí s nickem Ráfek se prý staví, tak můžu odzkoušet na dalším stroji. Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) mě spíš připadá než stopky super ta funkce u elektrických sedadel, že po vypnutí zapalování a otevření dveří poodjede sedadlo dozadu (měl jsem chvíli Alfu 166 a bylo to super, tam se sedadlo vytočilo o kousek i šikmo do boku).... píše se tam, že jde zapnout zrychlené vyhřívání předního i zadního skla (bod 10) a jinde se píše že i zpětných zrcátek (společné se zadním oknem) v bodu 11 se píše to, na co se ptal Bicista - tedy vypnutí zadního světla v kabině.... dále považuji za užitečné volné místo v nádrži.... hodně zajímavá funkce zapnutí varovných blinkrů (jinde se píše denního osvětlení a je to i na videu) při zatažené ruční brzdě.. při stání... Němci píšou vypnutí světlel pro denní svícení s aktivovanou parkovací brzdou... pak si vyber... a co je ocenitelné je paměť vyhřívání obou předních sedaček pro další nastartování... (ono to funguje standardně, ale jen na určitý čas - např. při tankování, ale jen u řidiče) a také milá věc, odstranění AV pásma na Columbusu, které je stejně k ničemu... - už se nedivím, že ti kluci šikovní byli první na oběžné dráze.... Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 píše se tam, že jde zapnout zrychlené vyhřívání předního i zadního skla (bod 10) лового je předního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) je to pravopisně špatně - je to asi sleng, pravopisně správně je лобового стекла Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 to jsem si právě nebyl jist, dík za upřesnění!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 ještě jsem našel u toho Rusa, že by mělo jít nastavit vlhkostní čidlo, tedy zabránění zamlžování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Třeba Vám to půjde v němčině: http://www.stemei.de/pages/coding/vw-golf-7.php Jo každý umí všechno..... http://www.youtube.com/watch?v=5gOTs4dBcCk (zajímavé od 1:40) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 dobré, tak Němci jsou asi ještě chytřejší než Rusové... super pro šetření xenonů je možnost aktivovat funkce Coming Home (CH) a Leaving Home (LH) pro mlhovky dále možnost stmívat světla (tzv. US funkcí parkovacího světla), kdy v závislosti na stupni zatmavení je nastaveno pohasnutí světla, ukazatel směru tedy bude víc vidět v denních a tlumených světlech (snad jsem to přeložil správně, tedy tak jak to má např Audi a LR) také je zajímavá možnost přizpůsobit chování asistenta rozjedu do kopce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.