Hravec Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 čípak asi byla černá RS combi? to musí nasrat mít takto pěkně zajetý motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 To naštve, no Škodovka opraví kapotu, vyluxuje koberečky a novej majitel to ani nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ještě že byl tak slušnej a nechal tam ten igelit na sedadlech P.S. Mimochodem v jeho dokladech na fotce je vidět S-Karta... aspoň vidíte na co je možné ty dávky dobře použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Co si budeme, každý občas něco štípne v práci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 jo kdysi ve Zbrojovce za si zaměstnanci z ukradených ND doma skládali šicí stroje i flinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Včera mě lámal prodejce, abych si do své budoucí O3 RS dal i Kolumbuse, že to vypadá mnohem lépe a že tam je spousta nastavení k dispozici. Mě se Kolumbus líbí a tak o něm fakt uvažuji, vypadá to uplně parádně. Jediné, čeho se bojím jsou ty zloději, protože v OII se kradou jako fík. Prodejce mi říkal, že tady je to už pojištěné tím, že CD je v kastlíku. Já povidám, tak ukradnou i CD z kastlíku a on, že je to napojené navíc na nějakou řídící jednotku v motoru a bez ní to pak nefunguje, že by museli ukrást i tu řídící jednotku. Po pravdě moc tomu nerozumím, to se přiznám. Tvrdil mi, že už u O3 problémy s odcizenými Kolumbusy neřeší. Jak to tedy je? Má někdo o tom informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Obavam se, ze kdejaky fetak a corkar nebude mit info o tom, zda ma vyznam to krast. Proste uvidi velky display, znici na co prijde a pokusi se strelit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) Právě z toho mám obavy....Na druhou stranu na sídlišti neparkuju a v práci to mám v areálu. Jde jen o supermarkety... Editováno: 7. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Na supermarkety je auto manželky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 No to je taky fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 nebál bych se toho, dnes normální fetka nepozná zda máš Columbuse nebo Bolero, je tam sice rozdíl v displeji (velikosti) ale to fetka neví,mimo to u MR2015 už nebude ani nápis Columbus nad displejem, podle ploutve na střeše to také nepozná, protože tu mají i auta s GSM anténou nebo nezávislým topení... ano Columbus je pecka! o zabezpečení zde no a pak je tu pojištění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Dík Je to sice ranec, ale interiér má uplně jiné grády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 a k tomu to chce ještě Canton a DAB ... ty máš krásné pokrytí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Jojo, jenže to už se dostává člověk vysoko nad 700.....Zrovna o tom Cantonu jsme včera s prodejcem mluvili a shodli se, že standart stačí, i když samozřejmě subák tomu dává jinou šťávu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Radsi bych vzal SS nez navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Nojo, tak ty jsi ještě mladej nevybouřenej hejsek, potřebuješ ještě jezdit s otevřenejma oknama a audiem na plné koule, ale já naopak posluchám Country a občas to taky vypnu a užívám si ticho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Hravec - ja to chapu, ale proste oni jsou schopny ukrast cokoliv. A ano, pojisteni to resi, ale neresi to,ze Ti to sebere cas a musis to resit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 to je pravda to nasrání (včera mi doktor zjistil vysoký tlak, holt věk nezapřeš) a běhání kolem a doprošování se je to nejhorší a hlavně ten pocit bezmocnosti.... sekat ruce takovým,.... ale na druhou stranu nebýt paranoidní a kdo se bojí nesmí do lesa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Radsi bych vzal SS nez navigaci SS ? sklápěcí sesle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Soundsystem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Tez radsi ten sound system, ono nejde o basy ale celkove o cistost zvuku. GPS pouzivam na mobilu, jelikoz tam to mam pripojene i na internet a vidim aktualni traffic a podle toho se me optimalizuje trasa, ale mit zbytecne chechtaky navic tak neuvazuju, ale uz jenom automat zvedl cenu auta dost vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 (editace) Ještě by mě zajímalo, jak je to s tím systémem volby jízdních režimů vč. soundgenerátoru. To půjčené auto to mělo a měl jsem tam režim sport, čili generátor vyluzoval sportovní tóny, ale dovedu si představit, že by mě to za chvíli sralo. Když vezmu auto v manuálu a bez těch jízdních režimů, co bude horší? Auto pojede stále jak v režimu sport nebo ne? Změní se nějak možnost i nastavování klimy? (jako že ubyde nějaké nastavení)? Nemá ten systém volby jízdních režimů smysl jen u DSG? Editováno: 7. Květen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Co vim tak u me to dela tak ze pokud mam normal tak ( volnejsi volant, xenony jsou pomalejsi, automat radi normalne a soundgenerator je nastaven na mene %) pri sportu vsechno prituhne. Pokud si nedas volbu rezimu tak ten soundgenerator jemas vubec a rekl bych ze rizeni bude furt normal ? Tohle je dotaz spise na hurikana, ten ma manual bez volby rezimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Bohužel mi to nebyl schopen říct ani prodejce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Nastavovani klimy si muzes zvolit jenom jak moc ma makat (malo,stredne,hodne) . Jinak podle me tohleto je hlavne dobre u DSG, jelikoz se zmeni chovani prevodovky. U manualu jsi panem razeni ty porad, takze me to prijde u manualu vcelku zbytecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.