Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

Zdravím, jsem tu nový, ale dal sem si tu práci a přečetl celých 87 stránek tohoto vlákna :kol-28:  A to z jediného důvodu, 17.3 jsem se konečně rozhoupal a objednal RS TSI a chtěl sem si ukrátit čas aspoň čtením zkušeností od těch, co už ho mají :-)

Teď jste mně tu ale pěkně vyděsili tou čekací dobou okolo 9 měsíců. Když sem to v tom březnu objednával, tak říkali 12-13 týdnů. Tedy ne že bych jim to věřil.... V pátek 3.4 sem tam volal a prý to dokonce z původního (předběžného) 27 týdne kleslo na předběžný termín 24. týden. Tak sem děsně zvědav jak se to bude dál vyvíjet. Nerad bych měl auto až pod stromeček :kol-72:   Jinak je to TSI + DSG + modrá race. Ta barva je trochu profláknutá, to vím...  vybíral sem mezi žlutou a touhle modrou. Vlastně pořád vybírám, ikdyž už je auto objednané. Drahá polovička nejprve prohlásila, že žlutá je "vyblitá", tak sem objednal modrou..... po dvou týdnech pro změnu prohlásila, že žlutá je přece pěkná, ale že si mám nechat modrou, protože sem ji "přece vždycky chtěl"... takže jestli někdy ŠA to auto vyrobí, tak ho asi z jedné strany přestříkám na žluté, abych se zavděčil kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PajaFM: za modrou buď rád. Žlutá je opravdu poněkud vyblitá (mohli jí udělat zářivější) a pěkná je akorát na fotkách. Navíc by na tebe mávali jako na taxík a serou na ní mouchy :) (zeptej se XJOHNNYX)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při výběru barvy mne trochu mrzelo, že na RS není dostupná možnost volby zvláštního lakování, přitom u standardní O3 to konfigurátor v pohodě nabídne. Možná nějaký zdejší insider ví, proč je takovéhle omezení, mně to přijde celkem škoda.... Ikdyž...popravdě bych do toho asi stejně nakonec nešel, protože čekat až se ve fabrice sejde dostatečný počet aut se stejně "šílenou" barvou, tak to bych se asi pěkně načekal :kol-26:   Původně sem totiž uvažoval o 1.8 TSI L&K, ale u všech místních prodejců se na mně dívali jak na exota, že auto s takovým motorem ještě neprodávali, tak sem měl strach, zda to pak budou schopni servisovat. Potom mi náhoda přihrála testovací jízdu v RS TSI a bylo rozhodnuto kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k debatě žlutá vs. modrá - žlutou jsem měl dvojkovou RS (před FL), asi jako jeden ze dvou v Brně (odhadem:-)). Má to něco do sebe, to auto je dost výrazné a dost nepřehlédnutelné, na druhou stranu mi každou chvíli někdo hlásil, kde mě viděl. Takže nevhodné k vození milenek a tak.

 

Teď mám modrou OIIIRS, dlouho jsem nad barvou laboroval, původně jsem tu modrou ani nechtěl, protože „ji má každý“, ale nakonec se to pro mě ukázalo být jako nejlepší volba. Červené jsem měl předchozí GTI, kterým teď jezdí přítelkyně (takže jsem chtěl jinou barvu), bílou moc nemusím (a perleťovou nedělají), šedá (nemetal) je docela hezká, ale to auto je neviditelné, stříbrnou metalízu never, a černá je sice krásná, ale je na tom vidět každé muší hovno. Víc si teď nevzpomínám.

 

Jo ještě jsem dost přemýšlel nad tou zelenou metalízou, ta byla zpočátku favoritem na fotkách, ale v reálu už to bylo slabší (ale pořád dobré).

Editováno: , autor: ELXEL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...