jakoubek_ Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Zdravim, bude zalezet na prodejci, my dostali "zdarma" komplet povinnou vybavu, zasterky, gumove koberce, prihlaseni na znacky, nejake drobnosti pro mladého, vstupenky do Skoda muzea. Jednalo se o 1.3mio, nevim, jak to mají odstupnovane. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Zastavila me hlidka policie, dal jsem doklady a po kontrole policista rika: "Vidim ze mate 14 dni stare auto, nema smysl vam proslou lekarnicku"... Byl jsem prekvapen, ze u auta za 600.000 nebyla... a ani trojuhelnik, zarovky, proste nic. Zdarma byl sitovy program do kufru Od te doby si na to davam pozor. U Kodiaqa za 1.17mio jsem dostal kafe pri prevzeti, jinak vubec nic Je pravda ze auta kupuji s specialni korporatni slevou, takze tam prodejce nema moc prostoru na darky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Já když teď poptával po salónech nový vůz,tak někde nabídli pěknou slevu,jinde místo slevy dali povinnou výbavu a koberečky :-) povinná výbava není součásti automobilu z výroby,bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Spíš jsem čekal ten trojúhelník spíš z důvodu těch rozměrů jak jsem psal,jinak to není likvidační položka.Jinak doufám,že naši zákonodárci brzy upraví povinnou výbavu,jelikož auto má kompletně ledky,tudíž sadu rezervních žárovek nebudu vůbec řešit. Tu SD kartu si teda ohlídám.Auto jsem zatím jen zazálohoval.Hledal jsem odpovídající kousek docela dlouho.Na nový se mi čekat nechtělo.Tak snad to vyjde a budu spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 U Kodiaqa (s LED, kde je 0 zarovek) se to jmenuje Sada náhradních pojistek, ale v URL je videt sada-nahradnich-zarovek :-) http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/auto-sady-zarovky/sada-nahradnich-zarovek--565052000dx/0/1/10000/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Vyrobce Skoda tam urcite povinnou vybavu nedava, minuly rok jsem kupoval Fabii a Yeti, a nedaval ji tam ani pred dvaceti lety, kdyz jsem kupoval novou Felicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 kupoval jsem 11/2017 Fábii, trojúhelník a vestu jsem dostal, lékárnu a vestu jsem měl koupenou sám ještě před vyzvednutím, takže vesty mám 2 , jednu cestářskou a jednu policejní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Tu povinnou výbavu bych jako bonus kvůli ceně ani nebral :-D. Dnes jsem dořešil s prodejcem "záhadu" chybějící SD karty. Prý se objednává jako zvláštní příslušenství - zdarma, takže už je na cestě. Nevím, jestli je to pravda nebo ji v salónu někde šikovně "uklidili" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 > I79 Prý se objednává jako zvláštní příslušenství - zdarma Tak to je vysvětlení proč ji sousedka dostala později. Buď vyřízení trvá déle než dodání vozu, nebo prodejce opomněl objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Ktorý z vás to bol? Včera cesta z Kohútky na slovenskú stranu. By ma zaujímalo, či by mi proti poškodeniu podvozku pre takýto prípad pomohol paket na zlé cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rembaz Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Tak to bol riadny umelec. Tu cestu dobre poznam, je to pekna smykalka. Ale aj tak nechapem co robil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 Myslel si, ze muze se zimnima gumama jet v zime stejne rychle jako v lete s letnima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. leden 2018 Sdílet Vloženo 26. leden 2018 jj, zapomněl si k autu připlatit fyzikální zákony 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 V katalógu Kodiaka ma zaujal údaj: Vnější průměr zatáčení – obrysový 12,2 m. Potom som už prezeral Superb 11,7m, VW Arteon 11,9m, Tiguan 11,5m, Touareg 11,9m, Porsche Cayenne 12,1m. Vzhľadom ku Kodiakovej dĺžke a rázvoru sa mi tých 12,2 zdá dosť. Ktorí s ním jazdíte, ako sa vám manévruje napr. na parkoviskách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) Dá sa. Keď máš predné aj zadné parkovacie senzory a naučíš sa s nimi žiť, tak je to bez problémov. Tiež previsy nie sú nejako veľké, takže o to ľahšie sa niekam vopcháš. Ja osobne som mal na začiatku skôr problém si zvyknúť na väčšiu širku auta, ale to je len otázka času, kedy si zvykneš, ak si také niečo ešte nešoféroval. Editováno: 16. Únor 2018, autor: _sobi_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Pri mojich 55+ som šoféroval kadečo . Parkovacie senzory sú výborná vec. Ja som skôr myslel na obratnosť. Napr. služobná Octavia parkovala do garáže na prvý šup, Xsara Picaso na 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Tak záleží, s čím se to srovnává. Aktuálně jsem si dal asi 50 km v brutálních serpentýnách v Alpách a naprosto v klidu. Jen jsem musel jet na Sport. Na parkovištích taky ok. Ale předtím jsem měl auto 490cm Má ale slušný rejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Asi treba vyskúšať osobne, ale za mňa je rozdiel v cítení veľkosti auta pri šoférovanní medzi oktáviou III a kodiaqom je minimálny. Ja si rozdiel dĺžky vždy uvedomím až pri pohľade do vnútorného spätného zrkadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Já jsem také žádný velký rozdíl při přechodu z O3 nezaznamenal. Vzhledem že mám vzadu kameru, tak ani vnitřní zrcátko při couvání nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Tak ono je to logické, když Kodiak je jen o 4 cm delší než oktávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) Před hodinou, oct napsal: Já jsem také žádný velký rozdíl při přechodu z O3 nezaznamenal. Vzhledem že mám vzadu kameru, tak ani vnitřní zrcátko při couvání nepoužívám. Koukám, že máš kodiaka 1.4 předokolku. Mám ho taky a přijde mi na 18" kolech absurdně tvrdý a uskákaný, jak jsi na tom ty? Editováno: 16. Únor 2018, autor: Arnie J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Ahoj, já jsem s ním ještě na 18" nejel :). U prodejce bylo hned přezuto na 17" zimní. Ty se mi zdají OK, zcela jistě to není uskákaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Osobně jsem přecházel z OII Scout a jediné v čem mi Kodiaq přijde jiný je taková ta venkovní "mohutnost" a výška. Jinak rozměrově je to opravdu pár cm navíc a člověk si časem zvykne. Jediné na co si zatím nezvykám je zajíždění a vyjíždění do/z garáže, kdy auto pípá v jednom kuse kvůli senzorům a musím sklápět zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Můžu se zeptat někoho kdo má bezdrátové dobíjení telefonu jak se mu při dobíjení hřeje telefon? Včera jsem jel s autem asi hodinu, telefon se dobíjel a při vyjmutí byl hrozně teplý. Při bezdrátovém dobíjení na jakékoliv podložce doma telefon takhle nikdy nehřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 bezdrátové dobíjení na S8+ v pohodě. Trochu hřeje, ale nic významného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.