Listopad 25, 20168 r Možná chyba. Nebyla možná nějaká údržba konfigurátoru? Nebo sebrali pěkné barvy a nechali tam pouze smutné a studené barvy. Nebo jim došla plechovka barev. Teď jsem procházel konfigurátor a brečím nad možností zakoupit si zimní kola Nanuq. PŘÍSLUŠENSTVÍ - Sada zimních kompletních kol Nanuq 17" Název pneu: Continental TS 850 P SUV Rozměry pneu: 215/65 R17 103H Ráfek: z lehké slitiny Nanuq Ráfek: 6,5J x 17" ET38 Upraveno Listopad 25, 20168 r od Sabiza
Listopad 25, 20168 r Corrida pro Kokodák a Yetiho už nejde objednat.. Upraveno Listopad 25, 20168 r od bojler
Listopad 25, 20168 r S těmi koly jsou drsoni, to určitě půjde na odbyt...:-) Za podobné peníze mám18" leštěné ráfky a kola v netradičním rozměru 235/45 R18.
Listopad 25, 20168 r Mají k tomu nějaký důvod? Sice si nedovedu představit Méďu v červené, ale stejně by mě to zajímalo.
Listopad 25, 20168 r V 24. 11. 2016 at 7:53, Sabiza napsal: Tak jsem se konečně dočkal. Vyšla recenze, resp. test od Garáž.TV, pro který dělá Rasto... Konečně někdo šel s Kodiaqem do terénu. Lepší recenzi jsem dloouho neviděl vydržel bych se na to dívat celej den
Listopad 25, 20168 r Nemyslím si, konktrétně Rasto Chvala má ty recenze dosti normální, netočí to jako televizní show, ale auta testuje celkem prakticky. Takže je fakt, že se na to dobře kouká a člověk se z toho dozví užitečné množství informací. Ona celá Garáž.TV dělá svoje testy a recenze dobre.
Listopad 27, 20168 r zaujimave ze vraveli na zaciatku kodiaq sa bude dat objednat az v roku 2017 ..no niejako to dali do predaja o 1 a pol mesiaca skor vcera som pozeral rasta chvala s kodiaqom ta kritika velke nezmyselne ale ja keby som si ho mal kupit radsej by som si pockal aspon rok kym sa nekazu casom chyby a neodstrania potom uz bude dobre si ho kupit ...najkrajsi by bol v modrej tej krasnej zaujimavej specialnej zelenej ktora ma na ponuke aj mercedes a hodila by sa dost aj seda
Listopad 27, 20168 r Stejne ty Chinani maji neco do sebe,.. jako treba ty detaily,... plaketky na boku no a ta zadni cast vozu ? .... za me jedine parada, nevypada to tak prazdne a moc fajn je oznaceni TSI 380 4X4 O chrom naznaceni zadnich koncovek taky fajn,.. prote to nevypada tak prazdne a plastove predni cast co na spodni casti rozbiji ten stribrny radoby Offroad spoiler Taky pak presne vyriznuti na RZ ve dverich. Co mi prijde tak trochu divny ze jsou v te liste pod zadnimi dvermi cidla na parkovani, coz mi prijde moc vysoko, takhle z fotky, ale nevim no. Podivejte i na jine predni mlhovky,.. nejspis budou halogen a bez cocky
Listopad 28, 20168 r V 25. 11. 2016 at 19:52, Sabiza napsal: Ironie? Nene myslím to upřímně Jinak ta čínská verze za mě hodně cajk, já osobně moc chromu a podobných doplňků nemusím, ale aspoň to vypadá jako auto za mega! Ten zadek bych bral všema deseti na druhou stranu.
Listopad 28, 20168 r Scout by měl být hlavně o výbavě, podobně jako u Octy... a ještě bych doplnil Trautenberka. S příchodem Scoutu by měl být i L&K a Sportline.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.