Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Možná chyba. Nebyla možná nějaká údržba konfigurátoru? Nebo sebrali pěkné barvy a nechali tam pouze smutné a studené barvy. Nebo jim došla plechovka barev.

Teď jsem procházel konfigurátor a brečím nad možností zakoupit si zimní kola Nanuq. :D

• PŘÍSLUŠENSTVÍ - Sada zimních kompletních kol Nanuq 17"
  • Název pneu: Continental TS 850 P SUV
  • Rozměry pneu: 215/65 R17 103H
  • Ráfek: z lehké slitiny Nanuq
  • Ráfek: 6,5J x 17" ET38

Upraveno od Sabiza

Corrida pro Kokodák a Yetiho už nejde objednat..

Upraveno od bojler

S těmi koly jsou drsoni, to určitě půjde na odbyt...:-) Za podobné peníze mám18" leštěné ráfky a kola v netradičním rozměru 235/45 R18.

Mají k tomu nějaký důvod? Sice si nedovedu představit Méďu v červené, ale stejně by mě to zajímalo.

V 24. 11. 2016 at 7:53, Sabiza napsal:

Tak jsem se konečně dočkal. Vyšla recenze, resp. test od Garáž.TV, pro který dělá Rasto... Konečně někdo šel s Kodiaqem do terénu.

Lepší recenzi jsem dloouho neviděl ;) vydržel bych se na to dívat celej den :D

Ironie?

Nemyslím si, konktrétně Rasto Chvala má ty recenze dosti normální, netočí to jako televizní show, ale auta testuje celkem prakticky. Takže je fakt, že se na to dobře kouká a člověk se z toho dozví užitečné množství informací. Ona celá Garáž.TV dělá svoje testy a recenze dobre.

čínská verze

činská verze.jpg

činská verze2.jpg

To asi neni hneda Magnetic, ze? Nemate realnou fotku Kodiaqa v hnede Magnetic?

S dovolením autora bych si dovolil....8af3940942b118c46f67f15fb54426af.jpg8fa0e89937bca90c739d05ea7cf2716d.jpg040256f060ab2088e0a9da714a302dff.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dekuji :) 

Tuto barvu máme objenanou :-)

zaujimave ze vraveli na zaciatku kodiaq sa bude dat objednat az v roku 2017 ..no niejako to dali do predaja o 1 a pol mesiaca skor vcera som pozeral rasta chvala s kodiaqom ta kritika velke nezmyselne ale ja keby som si ho mal kupit radsej by som si pockal aspon rok kym sa nekazu casom chyby a neodstrania potom uz bude dobre si ho kupit ...najkrajsi by bol v modrej tej krasnej zaujimavej specialnej zelenej ktora ma na ponuke aj mercedes a hodila by sa dost aj seda 

20161121_161237.jpg

20161121_161255.jpg

20161121_161303.jpg

Stejne ty Chinani maji neco do sebe,.. jako treba ty detaily,... plaketky na boku no a ta zadni cast vozu ? .... za me jedine parada, nevypada to tak prazdne a moc fajn je oznaceni TSI 380 4X4 :clap::kol-47: O chrom naznaceni zadnich koncovek taky fajn,.. prote to nevypada tak prazdne a plastove ;) predni cast co na spodni casti rozbiji ten stribrny radoby Offroad spoiler ;)

Taky pak presne vyriznuti na RZ ve dverich.

Co mi prijde tak trochu divny ze jsou v te liste pod zadnimi dvermi cidla na parkovani, coz mi prijde moc vysoko, takhle z fotky, ale nevim no.

Podivejte i na jine predni mlhovky,.. nejspis budou halogen a bez cocky ;)

V 25. 11. 2016 at 19:52, Sabiza napsal:

Ironie?

Nene myslím to upřímně :) 

Jinak ta čínská verze za mě hodně cajk, já osobně moc chromu a podobných doplňků nemusím, ale aspoň to vypadá jako auto za mega! Ten zadek bych bral všema deseti na druhou stranu.

To jako vazne? On bude Kodiaq Scout???

Je to spis takový packet

Jj paket co bude razem za par plastu o 100 drazsi.

Scout by měl být hlavně o výbavě, podobně jako u Octy... a ještě bych doplnil Trautenberka. S příchodem Scoutu by měl být i L&K a Sportline.

Měl by být ale pravděpodobně LK nebude tak brzy.

Já si spletl roky - 22/2018 :lol: A Sportline na konci 2017

a Digitalni ,,hodinky" nebudou :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.