Napalm Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 (editace) OK, a k čemu? ptám se, že mě taková situace nenapadá Jasně, uvededu jeden příklad co mě napadá hned: Jedu ze ženou na nákupy, např. k řezníkovi, zaparkuju před obchodem a čekám v autě .... takže proč mít nastartováno, ... no ale venku je horko, takže za chvilku je v autě k nevydržení, ventilace přes "bufíka" rozhodně nestačí... takže zapnu motor a start-stop, jede klima a v případě, že je poteba spustit kompresor, motor se sám nahodí a po chvíli zase vypne.... Určitě by se dalo vymyslet ještě několik další případů... samozřjmě by to šlo řešit i ručně přes zapalování, ale proč, když na to máme start-stop.... Editováno: 15. Srpen 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Hele to ai nejsem jistej, myslim ze pokud auto neuvedes do pohybu tak ti po nastartovani nevypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Ok oprava: Zastavím a nevypínám motor, jen zapnu start-stop, pak to funguje... je pravda, že jak do toho nějak šáhneš, tak pokud se nerozjedeš už to nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 (editace) Ales_BX : uplne stejne jako ty akorad ty to stihas bez te kvalifikace. A od Pawouka jsem schopen kritiku prijmout nerozdil od tebe, kterou ji mas urazlivou. Vybodni se prosim na mne. Nebavi mne se s tebou hadat. Ty sis za necely rok vytvoril 650 prizpevku a nemluvim o tve minulosti. Takze o mem zasirani fora bych na tvem miste pomlcel. Ja uz na tebe nehodlam reagovat a uz vubec ne se s tebou tady hadat. Tečka !. Editováno: 16. Srpen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 úplne zbytočné to riešiť. pravdepodobnosť vzniku požiaru z toho je takmer nulová, podstatne menšia ako z vecí čo sa bežne nechávajú v autách ( čokoľvek s li-ion batériou, zapaľovač, ... ). A keby aj auto z toho zhorelo, snáď si nemyslíte, že príčinu požiaru budú vyšetrovať ako v amerických kriminálkach aby určili, že to bola zrovna krabička z ebay. inak s/s vypínam po naštartovaní, alebo prvej križovatke, ako tu už niekto písal. Vypnutie cez VCDS sa mi nepáči, lebo na maxidote sa ukazuje prečiarknutá ikonka s/s, tak som to vrátil naspäť a ferda je od mojich bežných ciest trochu ďaleko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) .. ... přízpěvek pro obsah smazan. Editováno: 6. Září 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Dnaska jesem vytunil propojku mezi tlacitky a origo kabelem s odbočkou pro relé - tak kdo ma chuť může se inspirovat. Jedno upozornení . Pri sestaveni tohoto kabelu je nutne aby na tom jednom konektoru byly draty krizene, aby se zachoval tok signalu a nedoslo k prevraceni, nejde ty konektory na ten plochy kabel jen tak rovne nacvaknout.Kabel i zapojeni toho jednoho konektoru viz obr. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) kdyby někdo v okolí Ostravy (často cestuji, nebyl by problém i jinde...) potřeboval vypnout ss může se na mě sz obrátit, jednak systémově nebo pomocí relé ... Editováno: 4. Září 2015, autor: tomasz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ja jeste objednal tohle Digitalni programovatelne rele. Ma 18 programu. Tak ho chci otestovat jak pro ucely vypnuti SS bude vhodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Nesel jsem velice jednoduchy zpusob, jak se dostat pod tlacitka, tedy je jednodusse vyndat. Staci k tomu kancelarska sponka pozadovaneho tvaru viz obrazek. Pak staci podel tlacitel zasunout, otocit o 90° a zatahnout nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Start/stop mají všechny Octavie nebo jen některé motorizace či výbavy? Hledal jsem na fóru, ale našel jsem jen příspěvek z roku 2013. Jak je to aktuálně? Když se podívám na net, tak některé Octavie nemají vůbec tlačítko pro vypnutí, tudíž ani start/stop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Nemaju vsetky, az neskorsi modelovy rok priniesol tuto paradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Mně ta odpověď stačila. Mám objednáno, tak mne to zajímalo pro MR2016. Starší modelové ročníky to měly různě, to jsem si všiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 A proč nehledáš u zdroje? Tzn. ŠA? Třeba i ceník napoví, že je to pro všechny výbavové verze MR2016. Nebo ty nevíš, co sis objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Děkuji za doporučení k ceníku. Tam to teď vidím. Objednával jsem přes konfigurátor a tam to nemám, tak jsem si nebyl jistej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Čaute, aj ja som sa nakoniec rozhodol pre vypnutie S/S cez VCDS ( po negatívnych skúsenostiach na križovatkách vo veľkých mestách v cudzine - dovolenka v bulharskom Obzore ). Zmena napätia 7,6V na 12,1 V v Can Gateway (Address Word 19) u mňa nešla ale zmena min. a max. vonkajšej teploty z -50 oC na +50 oC zabrala. Tú druhú možnosť som našiel až po detailnom preštudovaní tohto vlákna - odkaz #110 od ferdy25 pre Golf MK7, takže diky Ferdo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Bicista:pěkná práce,tohle se mi líbí víc než ta sw úprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Tak programovatene rele po dlouhem cekani dnes doruceno. Podle mne nejlepsi reseni pro kutily, Nejmene prace. Tady sem davam video, kde uvidite vhodny princip pro start-stop. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Super postup jen u 99% aut nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 asi tak... zrovna ukázali ten postup, který všude fakt nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Zajimava myslenka jak vypnout START/STOP system: http://www.novinky.cz/auto/388633-system-start-stop-lze-trikem-trvale-vypnout-uplne-snadne-to-ale-neni.html Stačí změnit jeden parametrFinta je jednoduchá a spočívá ve změně jediného parametru (Start/stop start voltage limit). Tím je minimální napětí baterie, při kterém se systém neaktivuje. Standardně se start/stop neaktivuje, pokud je napětí 7,6 V a nižší.Pokud nastavíte nejvyšší možnou hodnotu, tj. 12 voltů, systém se nikdy neaktivuje, protože si myslí, že baterie je lidově řečeno „slabá”. Na displeji palubního počítače pak svítí symbol přeškrtnutého písmene A, zatímco tlačítko, kterým vypínání motoru dočasně deaktivujete, je nepodsvícené, tudíž neaktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Né že by to tu nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 K článku nepoznám ten portál či je to nejaký bulvár alebo aká je úroveň automobilovej žurnalistiky na ňom, ale napísať, že Start / Stop sa obchádza zmenou kanálu Start/stop start voltage limit bez toho aby uviedli konkrétne značky a modely okrem Leonu na ktorých je možné túto upravu spraviť je vrchol amaterizmu. A na konci to zaklincovať paragrafom: Profesionální sada OBD kabelu a příslušného softwaru stojí kolem 13 000 korun, třeba pro BMW a Mercedes je ale dražší - přijde na 30 tisíc. Na internetu lze koupit kabel kolem tisíce korun, jde ovšem o čínskou kopii s nelegálním softwarem bez možnosti stahování aktualizací. A áno, funguje to na OIII, ale nie na prvých MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Aneb novinky napadají aby si člověk koupil kradeny software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) iwhy: novinky.cz jsou normální bulvární SHIT, nemá cenu jejich provokativní články číst a natožpak na ně reagovat.. p. Svobodovi se zvýší tep, až uvidí takovou propagaci klonů na internetu Editováno: 18. Únor 2016, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.