Ajfl Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 (editace) Ahoj, nemá někdo obutá 17" kola? Zajímají mě zkušenosti. Jsem zvyklý na tvrdší podvozek a kola mám na léto opravdu jen pro krásu (udělá to hodně, když je auto jako reklamní prvek) a zvažuji koupi nové série pro Rapid Ray / Prestige - viděl je někdo někde, má je někdo? Foto na autě? http://www.skoda-auto.cz/models/Rapid/prislusenstvi#.UXUCRLVA18E Díky! P.S.: Možná to patří spíš do sekce Podvozků, ale zajímá mě vzhled celého auta zvenčí .. Editováno: 22. Duben 2013, autor: Ajfl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 To máš pravdu, přesunuto do podvozku. Tam můžete, kromě zkušeností s 17" koly, případně řešit i vzhled auta vs kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tady je aktuální platná nabídka kol s tím, že zjišťuji od známého přímo ze škodovky, co aktuálně je. Zatím mám potvrzené Prestige a Ray v barvě metalická černá a vyvrácenou dostupnost Ray lesklá černá pro náš trh (zatím). http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/rapid_prislusenstvi.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Nějaké foto Rayů zde (lepší nemám ): http://forum.skodahome.cz/topic/120606-sport-kit-nebo-rs/page-3#entry1748232 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Aktuálně k objednání: 17" Ray v metalické černé 17" Ray ve střibné 17" Prestige 17" Camelot 16" Dione 16" Antia Ve třetím kvartálu budou dostupné: 17" Ray lesklá černá 16" Beam bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Nějaké foto Rayů zde (lepší nemám ): http://forum.skodahome.cz/topic/120606-sport-kit-nebo-rs/page-3#entry1748232 Jenže, která to jsou? Ty lesklé černé nebo matné? To je to, co netuším ... protože Raye se dělají 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Podle mě lesklé černé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Tady , jsou tam videt ruzne verze kol Ray. Pak i . A tady v tom jsou Prestige - kola Prestige jsou Cameloty v tmavem provedeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 BTW: Ja mam seriove 17" Cameloty a pohoda. Auto je obecne tvrdsi, ale i v OII jsem mel sportovni podvozek a 17" kola na leto, na zimu dokonce 18". Zadnej zasadni rozdil v komfortu jsem nezaznamenal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Díky, mám v tom větší přehled, ale stále se nemůžu dobrat nějakému závěru, co objednat a nebo jestli počkat na 17" Ray černá lesklá (když vezmu kola teď, dostanu ještě zajímavou slevu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Zdarec vsem, v patek 13.9 si du vyzvednout noveho rapouse. Dokoupil sem kola prestige tak sem taky zvedavej jak se snim bude jezdit. Zde posilam foto meho milacka. Fotka je nic moc. Pristi tyden dodam vic foto a nejaky info jak se snim jezdi na 17kolech. Editováno: 5. Září 2013, autor: d.novakd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Ahoj pánové, rád bych se Vás zeptal, zda-li někdo nemá foto béžového (chcete-li Cappuccino) Rapida na 17" Ray. Uvažuji o koupi těchto koles, nicméně nemám zatím žádnou představu, jak by to na té béžové mohlo vypadat. Případně zkuste doporučit, jaké 17" by se na to mohli hodit. Ještě se mi líbí ty kolesa, které byly na FII Sportline. Mám ten pocit, že se volají "Trinity" či tak nějak. Rozteč kol by měla být stejná, nevím jak je to s ET. Má někdo nějaké zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Tady máš parametry těch Trinitů: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-trinity-7-0j-x-17%E2%80%9C Koukni, co má Rapid v techničáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Problém je v tom ET. Rapidovský kola mají ET46, kdežto FII má ET41. Z tohoto hlediska soudím, že kola Trinity na Rapida nepůjdou .. :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Zdá se mi to, nebo 16" BEAM jsou stejné jako 16" ANTIA akorát v bílé ? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny-%E2%80%93-beam-7-0j-x-16%E2%80%9C-5ja071496-fm9x http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kolo-z-lehke-slitiny---antia-7-0j-x-16-5ja071496--8z8x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Vypadá to, že jo Editováno: 3. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Mrkni do konfiguratoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Tam právě kola "RAY" nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ale jsou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Pericko, na co máš vlákno na tyto kola? A stejný dotaz v něm? Příspěvky přesunuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 To Galvi: si zlatý člověk!!!!!! To Pawouk: Omlouvám se, již se to nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Lidi, nutně potřebuji fotku béžového rapida s koly RAY!!!! :-))) je to životně důležitý, přemýšlím o koupi, zcela v brzké době a potřebuji to vidět na vlastní oči :-))) nemá někdo tedy prosím fotku? Né z konfigurátoru, ale živou fotku!! Odměna je samozřejmostí!! Dobrý pocit v duši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetoF1 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Mam na Rapidke 17" RAY, bohuzial fotka iba jedina a od predajcu, kedze auto slo hned na zimne pneu. Rozmyslam, ci nepredam komplet uplne nove letne 17" elektrony RAY vratane Continental pneumatik a neprejdem na 16"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Mam na Rapidke 17" RAY, bohuzial fotka iba jedina a od predajcu, kedze auto slo hned na zimne pneu. Rozmyslam, ci nepredam komplet uplne nove letne 17" elektrony RAY vratane Continental pneumatik a neprejdem na 16"... Upřímně, toto nejsou podle mě kola stylu RAY, nýbrž SAVIO. Jediné co není poznat, zda-li jsou matné nebo metalické. Když jsme u toho, za kolik bys je prodával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.