miklisek Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Já TSI sundal tak, že jsem písmena postupně nahřál horkovzdušnou pistolí, mechová lepící vrstva změkne a pak jde pismeno lehce prsty sloupnout. Pak už jen lihem očistit zbytky a leštenkou nebo voskem vyleštit celou plochu víka kufru. Jen trochu nechápu, proč chcete sundat napis RAPID. To spíš bych už sundal nápis ŠKODA, když je na kufru logo se slepicí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 jeden přidává, druhej ubírá... jak se říká, pravda je uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 A to je ten třetí, který to nechá tak jak to je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Ještě čtvrtej...... to je ten co to očeše všechno a dá tam Chevrolet Camaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Ahoj chlapci, koupil jsem spacebacka bez polepu zadního skla. Znaky už mám doma potřeboval bych přesné umístění, kolem mě neparkuje zádný s prrodlouženým sklem. děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Měřeno na MC (Monte Carlu) prodloužené sklo: nápisy ŠKODA a RAPID jsou ve výšce 22 mm od spodního okraje skla k nápisu (dolní kraj písmen). ŠKODA, Š je od levého okraje vzdáleno 30 mm, sklo nepokračuje dolů rovně, měřeno tedy k polovině výšky Š (ne k středu Š spojnice levé strany Š ). Že jsem to nevyfotil. RAPID D 30 mm od pravého okraje skla. Kruhový znak jsem neměřil, ten jsem myslel , že tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Kulatý znak spodní okraj znaku 15 mm k dolní hraně skla. Horní kraj znaku cca 57 mm od stěrače. Ještě jsem to schválně změřil u SB, kde jsou nápisy na plechu a tam je to tak +1 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Děkuji za info, koukal jsem na dveře s krátkým sklem a myslím že to asi bude stejný, no pojedu na jednu reklamaci tak se tem zeptám. Každopádně dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Jo, je to všude +- 1 mm stejný, měřeno prodloužené prosklení u Monte Carla a také u výbavy Style a také u krátkého prosklení, kde není nápis na skle ale na plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Dnes jsem na nej konečne narazil a mám to zaměřený Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Nejlepší nápis = žádný nápis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Taky se mi některý auta líbí bez nápisu ale utoho rapida je to divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Tak třeba tenhle tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.pok Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Já jsem koupil auto s motorem TSI, ale na pátých dveřích byl nápis TDI. Prodejce (autorizovaný servis Škoda) mi tvrdil, že se to občas z výroby stane. Později se ukázalo, že měnili celé páté dveře a snažili se to zatajit. Nápis TDI jsem sundal po několikahodinovém stání auta na sluníčku jednoduše odloupnutím nehtem, zbytky lepidla jsem umyl lihem. Kdyby někdo chtěl nápis TDI, věnuji zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 To, že se něco poškodí a musí se to před prodejem opravit, je normální. Ale aby autorizovaný servis na dvoře rozebíral nějaké čórky, tak to jsem ještě neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.pok Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Třeba to není z čorky, nevím. Možná z nějaké bouračky. Nicméně čekal bych, že přiznají skutečný stav - výpis servisní historie a přizpůsobí tomu cenu. Ale vyměnit celé páté dveře, nechat na nich nápis TDI, když je to benzín, a myslet si, že si toho zákazník nevšimne, to jsou chlapci dost naivní. Holt dneska už člověk nemůže věřit už ani autorizovaném servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 a myslíš, že je normální, aby autorizovaný servis používal díly z bouraných aut? Tohle je fakt hodně divný a vůbec se nedivím, že to nepřiznali - tohle se do oficiálních záznamů nedá zapsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.pok Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Prodejce tvrdil, že auto měl na operativní leasing někdo od ŠkoFinu a dostali ho do prodeje v rámci ročních vozů Škoda a že ho prodávají ve stavu, v jakém ho dostali a co prý na něm kdo udělá oni nedokážou zjistit. Ať tedy dveře vyměnil někdo v garážové firmě v průběhu leasingu, nebo to byl autorizovaný prodejce Škoda je mi jako kupujícímu jedno, ale dle mého názoru pochybil servis, že mě se skutečností neseznámil. Pokud dostanou auto k prodeji, měli by výměnu dveří odhalit (zvlášť když je na nich jiná motorizace) a kupujícího na to upozornit. Myslím si, že to byl záměr, aby nemuseli opravu přiznat a jít dolů s cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawac Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 (editace) K tomu TDI alias TSI... Kdysi jsem měl Peugeota 206, 3dv, 2.0 HDI (dovoz Francie), černá pekelná střela ;-) Časem jsem si sundal to logo "2.0 HDI" z třetích dveří a nalepil tam jen "1.1" a to jen z toho důvodu, abych si dělal srandu závodníků, co si na mého prcka neustále dovolovali a pak se nestačili divit ;-) Je možné, že si předchozí majitel také "blbnul", stejně jako kdysi já... Ale je to jen úvaha... Btw. Na Oktě jsem si taky nechal to 4x4 odstranit, nemusí každý vidět, co že to je uvnitř... Editováno: 10. Prosinec 2017, autor: Rawac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.pok Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Jasně, je možné takhle mást nepřítele, už se to tu řešilo. Ale v mém případě to nebylo o matení nepřítele, kromě špatného nápisu motorizace mají dveře další zjevné známky výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Jo tak, já myslel, že to bylo nový auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.