Přejít na obsah

MR 2014


Pastelka

Doporučené příspěvky

bojler: Ja ti nevim Fabia Creation byl Classic plus par veci, tedy ne naprosta holota ale temer holota stejne jako uplne vsechny ostatni Fabiacke akcni modely (mimo Edition100 samo) vcetne te Bernardynove. To byl taktez "nalesteny" Classic. Je fakt, ze ty Octaviacke modely, cos uvadel vypadaji slusne. To me asi nejak minulo, protoze v te dobe byla Octavia pro me co by pracujiciho studenta prece jen mimo financni moznosti a zjevne jsem to moc nesledoval.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak si kupte nove auto,...ja moc nejsem na tyhle zmeny v prubehu, ani netusim jaky ma vyznam delat zmeny pro MR2014, kdyz se Rapid prodava tak kratce. Radeji bych si koupil propracovane a vychytane auto hned od prvniho pokusu, byt by to znamenalo ne tak velke chrleni novinek v kratke dobe. 

 

Samozrejme, ze nejde vychytat vse, ale alespon si dat vice zalezet na tom, co pustim do serie :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby bylo jasno, ta holota Creation měla v roce 2003 pár věcí jako ABS, zadní parkovací senzory, kola 15 palců, radio symphony s cd, 8 reproduktorů, přední mlhovky, el. zrcátka nebo dalkové centrální zamykání se sklopným klíčem (ten měla normálně jenom Elegance). Pro tvoji informaci, sice oficiálně vycházela z verze Classic, ale všechny jmenované prvky šly vysoko nad rámec výbavy Comort. A to včetně některých detailů jako je chrompaket, šedý pruh na čelním skle, sít a koneckonců i to jediné, co ti ulpělo v paměti - tzn. sada na opravu pneu. Obdobně to bylo s drtivou většinou ostatních akčních modelů. Občas byly zároveň dva, jeden vybavenější a jeden pod Comfortem. Takže sorry, ale plácáš blbosti- A není dobrý nápad zkoušet exhibovat zrovna tady :kol-28:

 

Jinak podle mých informací Škoda u nás neplánuje změny strategie, takže se specifických akčních modelů (mimo věci typu Monte Carlo, Noir) nedočkáme.

 

Zpátky k MR2014 - jaké jsou změny nevidím přesně. Každopádně je jich opravdu dost. Zatím jsem neprojížděl ostatní modely, tak nemůžu říct, jestli je jich nad poměry.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

překvapuje mě zobrazení do servisní prohlídky a displeji, copak je to novinka? vždyť to měla i fabie 1 s maxidotem. Nemel jsem možnost zkusit si to jinde, např. FII,OCT apod. a z toho dodatku k MR2014 mi to jen přišlo jako standard a ne chystaná funkce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě tam spíš zaujalo deaktivování denního svícení vytažením pojistky. Asi se zjistilo, že to nikdo nevypíná, tak se ušetřilo na vypínači.

Dále je tam úžasné pojednání o spoilerech:
"Pokud je Vaše nové vozidlo vybaveno spoilerem na předním nárazníku v kombinaci se spoilerem na víku zavazadlového prostoru, dodržujte následující pokyny.
› Po technické stránce je z bezpečnostních důvodů nutné, aby bylo vozidlo vybaveno spoilerem na předním nárazníku vždy pouze v kombinaci s příslušným spoilerem na víku zavazadlového prostoru.
› Takovýto spoiler není možné ponechat na předním nárazníku ani samostatně bez kombinace se spoilerem na víku zavazadlového prostoru, ani v kombinaci s nevhodným spoilerem na víku zavazadlového prostoru."

Asi se Rapid vznese do vzduchu, když nebude mít přední spoiler současně se zadním. :kol-34::kol-44:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Divné, na stránkách Škody je přitom pro Rapid Ambition Fresh v sekci interiér obyčejná klimatizace a také jsou upraveny popisky jednotlivých výbav pod položkou Přehled.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

treba ty senzory a climatronic vyjmuli z paketu a dali je proste freshi ambition navíc jen tak (a prodejci tvrdí že to tam nebude pže to nevidí v tom paketu)  sice to chybí v popiscích na webu, kde přibyl maxidot ale zas tam zůstal 4 ramenný volant....no a na fotkach je manualni klima ale 4 ramenný volant :D...tak uvidime:)

 

edit: a taky koukám že k dynamic paketu budou dekorační lišty piano white :(

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo na těch stránkách je pěkný miš-maš a ten ceník ... vůbec to neodpovídá tomu, co tady zaznělo v těch 'zaručených' informacích.

 

Zaručené informace a Škoda, to jsou dva neslučitelné pojmy. Chyba je v ceníku a Climatronic s parkovacími senzory opravdu nebude.

 

V mnou udržovaném vlákně jsou občas zanesené drobné chyby. Pak se hezky odkopou "novináři".

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...