Přejít na obsah

MR 2014


Pastelka

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Všimli jste si? Nový Rapid Greenline má sice na všech propagačních materiálech litá kola Carme 15", v základní výbavě má plechová kola s novým typem velkoplošných krytů  :)

 

Ra_GL_001_jpg.jpg

 

f2c81f2e-53a3-46e2-b308-e08b54cf40fd.png

EDIT:

P.S. Můj osobní názor na tyhle poklice není moc pozitivní, nemám rád, když "prosvítají" plecháče.

Editováno: , autor: sytic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Woody: u akce Fresh to nejde u ambition výbavy připlatit, tak bych usuzoval, že to je standart, ale když se podívám do výbavy, tak to tam nikde nevidím, že by to obsahovalo. Nejlepší zavolat buď na info linku škodovky nebo svému prodejci :)

 

EDIT: už jsem to našel, síťový program je součástí "Paketu zavazadlového prostoru", kde je ještě k tomu háčky na tašky (pevné, nesklopné), odkládací schránky za zadními podběhy, upevňovací háčky pro síťový program a síťový program

 

To to je ve výbavě Ambition a výš standartem. Není pro Active, Active Fresh a Ambition Green Line :)

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem šel s autem do servisu a prohlídl si aktuální provedení. Byly vedle sebe jak původní, tak aktuální verze, šlo hezky srovnávat. Chromovaný spínač světel a nový vzhled Swingu apod. jsou sice drobnosti, ale dost pomáhají. Velký rozdíl je v materiálu volantu, původně jsem se s koženým provedením nesetkal a ani to nevypadá, že to předtím byla kůže. Lišta na přístrojovce vypadá překvapivě hodně dobře. Co se nepovedlo zlepšit je ovládání manuální klimatizace na chromované provedení, Climatronic vypadá o několik tříd líp. Nešly srovnat potahy, v obou byl paket Dynamic.

 

Bílý liftback s paketem StylePlus mě nenadchl, černá metalíza mně přijde mnohem elegantnější.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Jsem si až teď všiml, že od MR2014 má Rapid přepínač se pochromováním. Nevíte, zda je v tomto provedení i varianta bez ovládání předních mlhovek? Případně zjistit číslo dílu?

 

 

EDIT: Předpokládám, že by se dal použít v F2 ;).

Editováno: , autor: sytic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tak dnes projizdka s bratrancovo tyden starym Rapidem 1,2 TSI Ambition style plus, cervena corida. Cerne zadni kridelko cerne 17" kola 205, cerne zrcatka leskla, cerne pruhy nad prahy a low xenon, manual clima, vyhr. sport. sedacky, maxidot, sportovni pedaly za "krasnych" 370tis. Auto vypada pekne a docela mu ta kombinace cervena cerna slusi. A ted porovnani s mym MR 2013 na 15" kolech 185. Exterier: vec vkusu a velikost penezenky. Interier: zname veci jako trirameny volant ( mam ctyrramenny ) rozdil v kuzi je znacny pokud se tomu memu da rikat kuze. Triraminko ho ma mekci a prijemejsi na omak ( plati i pro radicku a rucku) Ovsem me vice vyhovuje ctyrraminko vetsi variabilita uchopu + i kdyz ne uplne spravnych ale obcas si kazdy ulevi a nedrzi volant 3/4 na 3. Ja obcas na dalnici pri pohodove jizde uchupuji volant prave za leve spodni rameno s rukou oprenou o koleno, to u triramena nejde. Jinak chvalim presun ovladani PP na multifunkcni volant z kolebky packy sterace ac jsem na to zvykly tak ovladani na volantu je lepsi si myslim. No dale ta lista pred palubovky. Bratranec ma cernou lesklou a nestastna to kombinace . Vse je na tom videt a utirat prach 10x denne ten je na tom videt nejvic. Tedy v tomto pripade zaplat pan buh za me stare reseni. Vypinac svetel chromove oramovani, peknei kdyz na dotek ten vypinac na me pusobil vic gramlave. Sportovni sedacky parada oproti mym klasikam. Trochu tuzsi a mnohem lepe drzi telo. Sportovni pedaly pekne ( mam taky jine orig. skoda i s operkou nohy) chybi operka na levou nohu kdyz uz sport pedaly nemela by chybet operka. Co me ovsem zaskocilo + mozna jen zdani nebo teni pedaly) spojka mela lehce kratsi chod vych rekl. Co me negativne prekvapilo. Kdyz se spojka zmackla nadoraz vzdy to kleplo, tedy pri kazdem razeni klep. Asi nejaky tuhy doraz nebo nevim, ale to me dost vadili. Mam jine sport pedaly a mam ticho. Jizda: motory srovnavat nebudu ty jsou stejne. Ovsem podvozek. Oproti memu dostal podvozek vyraznych zmen k lepsimu bych rekl. Ackoliv na 17" kolech cekal jsem ze to bude tvrde nic takoveho se nedelo. Dokonce bych rekl ze to vyslo s mym na stejno + lepe to drzelo a zadek na nerovnostech tolik neodskakoval jako u me ( proste uz to neni takova koza ). Lehka inovace podvozku se urcite povedla. Xenony jsem bohuzel nemohl posoudit byl den. Zajimave ze antenu porad davaji prut ackoliv me kdyz ji ukradli a kupoval jsem novou tvrdili ze prut uz neni ze se nevyrabi a koupil jsem klacek - ten se mi stejne libi vic. Tedy tot vse z toho co jsem hlavniho postrehl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Mám dotaz,snad se trefím do tématu,jaký mám MR já?Rapid koupen jako skladový vůz bez nájezdu km 12/11 2013 v AUTO CB Plzeň,v TP zadní strana datum ze Škody Auto v Ml.Boleslavi v Záznamu o schválení tech.způsobilosti vozidla 24/10 2013,to je asi datum výroby nebo expedice?

Jaký je rozdíl mezi MR 2013 a 2014?

Liftback,63kW,Fresh Ambition(Swing,SunSet,mlhovky,multif.volant,kožený paket,manuál.klima,Maxi Dot,atd)červ.corrida.Mám jej na Škoda forum jako téma: Můj nový Raptor.Je tam i dostatek fotek.

Někde píší,že je to od 25 či 35.týdne r.2013,tak nevím.

Žádné zde hojně popisované problémy typu "rachtání" rozvodů po startu,nedovírání kufru atd,atd.prostě nemám,pokud bych nečetl zde,nevěděl bych o nich.Jen problémy s českým vandalismem,jako ukradené středové kryty litých kol CARME,nabouraný blatník na parkovišti a ujetí,takže škoda 12500Kč a má spoluúčast 5000Kč....

Vše na výše uvedém Škoda fórum.

:kol-25:

Editováno: , autor: vita.kulisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...