Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Setkal jste se někdo stím že by ve velkém TP byl povolený pouze jeden rozměr např. 15" ? Zapsat tam pak rozměr 215/45 R16 bude předpokládám nemožné protože Škoda asi informace ke svým originálním diskům nedodá ?

V TP je u kol povolen vždy jen jeden typ, ostatní velikosti pak bývají dopsané v Poznámkách. Ani tam je nemáš uvedené?

Na origo skodovacky kola zadny typovy list nesezenes.

Taky budu mít podobný problém. Na příští rok bych chtěl origo černý 16”, ale v techničáku jsou zapsány jenom 180/60 R15... o dalších rozměrech nikde ani zmínka. 

Nějak se mi tomu nechce ani věřit. Já tam mám 15, 16, 17 u 1.2 TSI 77kw

Hodne lidi zapomina koukat do spodku technicaku, kde jsou dalsi dodatecne rozmery.

ˇ

• 4 týdny později...

Tam jsem je právě hledal a nic. 

• 5 měsíců později...

prosím  skoušel někdo  na romstra  řetězi  sněhový  na  195/55/15   seriový  kola ?  V TP to nedoporučují  ! Gumy  mám  v TP napsány   195/55/15   normálně z fabriky včetně  originál  disků   to je  schválený  na roomstra   , ale  s poznámkou  řetězi nedoporučují na  195/55/15    . Včera  jsem  je tam  zkušebně  dát  na nic  jsem  nepřišil   proč to  nesmí  být  kolo se točí  nechytá  nikde   .Mezi  tlumičem a retězem  je  na  palac  mezera  1-1.5 cm    a jinak  ničenmu  nevadí .  Proto se ptám zdali to  jezdíte  nebo máte s tím  problémy .   . 

Upraveno od standa 2

• 4 měsíce později...

Povedlo se mi vyřešit záhadu chybějících rozměrů kol v mém TP... Jak se ukázalo, závada se vyskytla mezi židlí a kopírkou. Protože auto mám na úvšr a originál TP se válí někde v Praze na centrále v archivu, v autosalonu mi ho aspoň při prodeji okopírovali. Jenže ho neokopírovali celej a zrovna poznámky byly useknuté těsně nad rozměrama... ?

Nechal jsem si u VW naskenovat a poslat novou kopii a světe div se, všechny rozměry tam jsou... ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.