Červenec 25, 20187 r Setkal jste se někdo stím že by ve velkém TP byl povolený pouze jeden rozměr např. 15" ? Zapsat tam pak rozměr 215/45 R16 bude předpokládám nemožné protože Škoda asi informace ke svým originálním diskům nedodá ?
Červenec 25, 20187 r V TP je u kol povolen vždy jen jeden typ, ostatní velikosti pak bývají dopsané v Poznámkách. Ani tam je nemáš uvedené?
Červenec 26, 20187 r Taky budu mít podobný problém. Na příští rok bych chtěl origo černý 16”, ale v techničáku jsou zapsány jenom 180/60 R15... o dalších rozměrech nikde ani zmínka.
Červenec 26, 20187 r Hodne lidi zapomina koukat do spodku technicaku, kde jsou dalsi dodatecne rozmery. ˇ
Leden 30, 20196 r prosím skoušel někdo na romstra řetězi sněhový na 195/55/15 seriový kola ? V TP to nedoporučují ! Gumy mám v TP napsány 195/55/15 normálně z fabriky včetně originál disků to je schválený na roomstra , ale s poznámkou řetězi nedoporučují na 195/55/15 . Včera jsem je tam zkušebně dát na nic jsem nepřišil proč to nesmí být kolo se točí nechytá nikde .Mezi tlumičem a retězem je na palac mezera 1-1.5 cm a jinak ničenmu nevadí . Proto se ptám zdali to jezdíte nebo máte s tím problémy . . Upraveno Leden 30, 20196 r od standa 2
Červen 12, 20196 r Povedlo se mi vyřešit záhadu chybějících rozměrů kol v mém TP... Jak se ukázalo, závada se vyskytla mezi židlí a kopírkou. Protože auto mám na úvšr a originál TP se válí někde v Praze na centrále v archivu, v autosalonu mi ho aspoň při prodeji okopírovali. Jenže ho neokopírovali celej a zrovna poznámky byly useknuté těsně nad rozměrama... ? Nechal jsem si u VW naskenovat a poslat novou kopii a světe div se, všechny rozměry tam jsou... ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.