Publikováno Září 6, 200915 r Mam jeden mali dotaz.Ma maxidot nejake oneskorenie pri zobrazovani servisneho intervalu? Prave som po vymene oleja na F II resetoval servisny interval cez vag(Pristrojova doska 17,Prisposobenie 10,kanal 2, jednotku som zmenil na 0) a maxidot my zacal ukazovat "servis za ---- km nebo ---- dni". Tak som sa trocha hral s nastavenia na kanaloch 40,41 a na maxidote mi ostala hodnota "servis za 100 km nebo 2 dni" aj ked na kanaloch 40,41 mam 1 a 2(100 km a 2 dni po vymene). Roman
Říjen 27, 200915 r Ted sem prisel na jednu vec. Kdyz pri vypnutym motoru ( bez maxidotu) zmacnu a drzim tycku mazani ujetych kilometru, tak naskoci pocet kilometru do dalsi servisni prohlidky a po dalsim zmacknuti i dny do servisky. Vyskouseje to jeste nekdo, at vime, ze to tak opravdu funguje.
Listopad 13, 200915 r Zdravím všechny Jsem po výměně oleje a nedokáži odstranit hlášku = SERVIS NYNÍ = Prosím poraďte mě někdo tuto kombinaci tlačítek a já nevím čeho všeho,abych se této hlášky zbavil. Hledal jsem všude možně a buďto někde přehlíd nebo už jsem z toho tak zmatený,že nevím. Předem vám moc děkuji
Listopad 13, 200915 r Zdravím všechnyJsem po výměně oleje a nedokáži odstranit hlášku = SERVIS NYNÍ = Prosím poraďte mě někdo tuto kombinaci tlačítek a já nevím čeho všeho,abych se této hlášky zbavil. Hledal jsem všude možně a buďto někde přehlíd nebo už jsem z toho tak zmatený,že nevím. Předem vám moc děkuji
Listopad 14, 200915 r Pokud máš Roomstera, tak pres Vag. Páčkama jako to šlo u OI si myslim, že už to nejde... nezkoušel jsem to. Mám Vag, tak nebylo proč to zkoušet.
Listopad 17, 200915 r Zdravím Díky za rady,ale vůbec nic mě z toho nefunguje.Servis tam mám stále. Ale chci se ještě zeptat,na fóru s golfem jsem se dočetl,že pokud je normální palubní počítač, tak tam to jde taky přes tuto kombinaci. Ale když má někdo MAXIDOT,tak tam to prý nejde a jde to pouze přes VAG. Tak se chci zeptat zda toto platí i u nové fabie s MAXIDOTem. Předem moc díky za info
Prosinec 21, 201113 r Mám roomstera 2007 ted jsem mnenil olej a nemuzu vymazat servisni interval. Podle navodu pouziti , pri vypnutem zapalovani zmacknout nulovaci tlacitko, pak zapnout zapalovani a otocit do prava, rozladim akorat hodiny , nic se nedeje . Ten palubni displej je trosku jiny nez u fabie, starsi treba 2001. Uz jsme zkousel tak i tak a stale jenom steluju hodiny, to s tim musim na diagnostiku, aby se my vymazal servisni interval? Prejel jsme jak kilometry tak i cas vymeny. Myslim ze mam nastaveny 15000 pevny interval, ale moc tomu nerozumim. Prosim poradte.
Prosinec 30, 201113 r A držíš to tlačítko furt i po zapnutí zapalování? Ono se totiž musí držet asi 5 sekund, než si to ŘJ přebere a na to nulování intervalů přeskočí. Tady na tom obrázku: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=169758 to je napsané poměrně přesně - držet knoflík, zapnout zapalování a ten knoflík držet, dokud se na displeji nevypíše "Service Oil" - pak teprve pustit a točit doprava... Potom ho zmáčkneš znovu a čekáš, dokud to nevypíše "Service Insp" - až pak ho pustíš a otočením doprava zase smázneš... Jinak zajet do servisu nebo k někomu kdo má kábel a smáznout přímo komunikací s kompem...
Duben 22, 201213 r Zdravim, tak jsem stravil par hodin googlenim, prochazenim for a vyresetovat servisni interval se mi nepodarilo. Zkousel jsem pres klicek - nefunguje. Zkousel jsem pres menu - polozku pro reset tam nemam. Mam i bluetooth modul do OBDII konektoru, take bez uspechu. Software ktery pouzivam, reset neumi a s VAGem ktery umi neni kompatibilbi - pouziva virtualni bluetooth port takze neni sance. Koupil bych si jinej kabel, ale nasel jsem ze pro ROOMSTER 2008 rok staci KKL, o kousek dal zase ze je zapotreni HEX_CAN. Tak nevim mam v tom maglajs, co teda potreuju pro ROOMSTER 2008?
Duben 22, 201213 r KKL kabel by měl stačit pro předFL modely protože má ještě can 1.6 a hex can je zapotřebí na FL modely protože měnili can na 2.0 , ale jestli se pletu tak mě opravte.
Říjen 2, 201212 r Ak by niekoho zaujímalo - práve som to úspešne vyresetoval. Mám klasický PP bez maxidotu. Postupoval som nasledovne: 1/ vypnúť zapalovanie 2/ stlačiť nulovacie tlačidlo a držať - zobrazí sa počet km do servisného intervalu - stále držať 3/ zapnúť zapaľovanie a otočiť doprava 4/ hotovo Upraveno Říjen 2, 201212 r od orlov
Březen 3, 201312 r Mám FII facelift bez palubního počítače a potřebuju vymazat olejový servis.. jak na to?
Květen 29, 201312 r Zdarec,po výměně oleje jsem chtěl vynulovat servisní interval (po 15 000km a 1 roce), ale prostě to nejde. Držím tlačítko pro vynulování km, následně otočím klíčkem a poté pustím tlačítko a otočím s ním doprava. A co se stane? Jenom přidám o minutu víc na času, nic víc. Dělám přesně to, co je v návodu a nic. Prosím, poraďte, už fakt nevím, co s tím. Když podržím to tlačítko, tak mi tam najede, že jsem měl před 4 dny a 250 km vyměnit olej a navštívit servis (což jsem udělal) a prostě s tím nejde co dělat. Na display mám neustále zobrazen klíč. Díky všem, snad tento problém nějak vyřešíme, díval jsem se všude na netu, ale nevím si rady.
Květen 29, 201312 r ale to je asi blbost, protože v knížce (návod k vozu) mám postup jak to udělat, ale mně to prostě nejde
Květen 29, 201312 r Vag-com je diagnostika, vím, jak se to nuluje ručně, taky nám to ručně nejde. Příručka ke škodovkám je asi univerzál.
Květen 29, 201312 r tady už musíš přes vag, mame doma Roomstera 2009 rok výroby a ručně to nejde. Mám Fábii 3/2009. V návodu je uvedeno: Vynulování ukazatele intervalů servisních prohlídek můžete provádět i pomocí nulovacího tlačítka následujícím způsobem: • Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko a držte je. • Zapněte zapalování, nulovací tlačítko uvolněte a pootočte jím vpravo. Tím dojde k vynulování ukazatele. Tak to dělám, ale taky mi to nejde nikdy napoprvé. Nicméně se mi to vždy nějak podaří.
Květen 30, 201312 r Díky moc za snahu, ale mně to nejde ani na po 20té. Prostě akorát hýbu jenom s časem, nic víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.