SkodaRapid Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tak to nepotesi Nejlepsi reseni je podle mne si nakodovat vyhrivani soucasne se zadnim oknem a zapinat to tlacitkem na vyhrivani okna jak pise Motaa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlutý Tomyk Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Rapida mam kratce, od listopadu, ale mam pocit ze vyhrivani zrcatek nefunguje spravne. Zatim jsme nemel moznost vyzkouse to v mraze, zima se zatim flaka a pres noc stoji auto v garazi. Kdyz, ale ostrikam auto wapkou, zapnu ohrev, odjedu od mycky a po peti minutach jsou zrcatka porad mokra. Coz se mi nelibi. Zvlast kdyz to porovnam se starym autem, kde uschly behem chvile. Jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Zapnu výhřev zrcátek a zadního skla, oškrábu přední a ze zrcátek už teče voda. Ale sušení po mytí jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 8. leden 2018 Sdílet Vloženo 8. leden 2018 Musím potvrdit, že i mě zrcátka rozmazí, ale je to slabota proti jiným, hřejou málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 No uz jenom to ze stim chces susit kdyz vyjedes z mycky je na nic pac ti tam zaschnou kapky vody. Jak se auto neutre dosucha je to na h.vno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 mě to fungovalo cajk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Rozmrazení bez problémů, odpaření vody prakticky nic, otírám ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.