Říjen 28, 20195 r Autor Našel jsem jen tohle. Ani jsem netušil, že na sklech něco takovýho je. Mrkni na to.
Říjen 28, 20195 r Tak jsem se na to díval a strana u spolujezdce je poněkud mimo (foto se stěračem). To vysvětluje, proč se mi zdálo, že ten stěrač sedí nějak vysoko. Nicméně strana u řidiče se kterou byly problémy a mlátila do sloupku je asi celkem ok (foto s čárou od vody zbylé pod stěračem). Tak tedy nevím co si myslet... Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka. V létě jsem se o to pokoušel (šetrně) kvůli vyčistění odtoků a nehly se ani po 2 denní lázni ve WD40.
Říjen 29, 20195 r Nemáš vůli v těch hlníkových táhlech když vemeš za jeden stěrač v klidové poloze nemá vuli se hýbat?
Říjen 29, 20195 r před 15 hodinami, Bombos3 napsal: Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka. stahovákem, případně se to dá vyrazit přes kus tvrdého dřeva. Dost pomůže, pokud se jednou rukou uvolní napružení ramínka, přestane se to šprajcovat.
Říjen 29, 20195 r Poprvé se mi to podařilo sundat bez stahováku, ale šlo to strašně blbě, tak jsem si ho napodruhé koupil a šlo to jako po másle. Ten stěrač u řidiče mi též po prvním nasazení jel až do sloupku, je třeba ho dát celkem přesně na tu značku.
Říjen 29, 20195 r Autor U řidiče mám přesně na značce, u spolujezdce trochu vejš, ale tam to nevadí. Každopádně o jeden zoubek a udělá to dost jak je to rameno poměrně dlouhý.
Říjen 29, 20195 r Tak můžeš mrknout na přípravek i na seřízení úhlu náběhu. To klepnutí v koncové poloze může zapříčinit vůle v uložení ramínka. Jde s ním pohybovat? http://cloud.tapatalk.com/s/5db86274580ff/%C3%BAhel%20n%C3%A1b%C4%9Bhu%20vzduchu-fabia.pdf
Říjen 29, 20195 r Zkoušel jsem to a trochu tam vůle je. Samozřejmě umocněná délkou ramínka. Spíše mi však přijde, že se to "mele" v těch čepech, kde končí ramínko. Vůle na "otočení" zase tak velká není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.