Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem se na to díval a strana u spolujezdce je poněkud mimo (foto se stěračem). To vysvětluje, proč se mi zdálo, že ten stěrač sedí nějak vysoko. 

Nicméně strana u řidiče se kterou byly problémy a mlátila do sloupku je asi celkem ok (foto s čárou od vody zbylé pod stěračem).

Tak tedy nevím co si myslet... Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka. V létě jsem se o to pokoušel (šetrně) kvůli vyčistění odtoků a nehly se ani po 2 denní lázni ve WD40. 

IMG_20191028_165056.jpg

IMG_20191028_165122.jpg

Vloženo
před 15 hodinami, Bombos3 napsal:

Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka.

stahovákem, případně se to dá vyrazit přes kus tvrdého dřeva. Dost pomůže, pokud se jednou rukou uvolní napružení ramínka, přestane se to šprajcovat.

Vloženo

Poprvé se mi to podařilo sundat bez stahováku, ale šlo to strašně blbě, tak jsem si ho napodruhé koupil a šlo to jako po másle. Ten stěrač u řidiče mi též po prvním nasazení jel až do sloupku, je třeba ho dát celkem přesně na tu značku.

Vloženo

Zkoušel jsem to a trochu tam vůle je. Samozřejmě umocněná délkou ramínka. Spíše mi však přijde, že se to "mele" v těch čepech, kde končí ramínko. Vůle na "otočení" zase tak velká není.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...