SpeederBB Vloženo 28. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Našel jsem jen tohle. Ani jsem netušil, že na sklech něco takovýho je. Mrkni na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Tak jsem se na to díval a strana u spolujezdce je poněkud mimo (foto se stěračem). To vysvětluje, proč se mi zdálo, že ten stěrač sedí nějak vysoko. Nicméně strana u řidiče se kterou byly problémy a mlátila do sloupku je asi celkem ok (foto s čárou od vody zbylé pod stěračem). Tak tedy nevím co si myslet... Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka. V létě jsem se o to pokoušel (šetrně) kvůli vyčistění odtoků a nehly se ani po 2 denní lázni ve WD40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Nemáš vůli v těch hlníkových táhlech když vemeš za jeden stěrač v klidové poloze nemá vuli se hýbat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 před 15 hodinami, Bombos3 napsal: Hlavně si nedokážu představit, jak v servisu sundavají ty ramínka. stahovákem, případně se to dá vyrazit přes kus tvrdého dřeva. Dost pomůže, pokud se jednou rukou uvolní napružení ramínka, přestane se to šprajcovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Poprvé se mi to podařilo sundat bez stahováku, ale šlo to strašně blbě, tak jsem si ho napodruhé koupil a šlo to jako po másle. Ten stěrač u řidiče mi též po prvním nasazení jel až do sloupku, je třeba ho dát celkem přesně na tu značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 ona je tam značka? Já to vždy dělal podle linie, kde končilo čisté sklo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 29. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 U řidiče mám přesně na značce, u spolujezdce trochu vejš, ale tam to nevadí. Každopádně o jeden zoubek a udělá to dost jak je to rameno poměrně dlouhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Tak můžeš mrknout na přípravek i na seřízení úhlu náběhu. To klepnutí v koncové poloze může zapříčinit vůle v uložení ramínka. Jde s ním pohybovat? http://cloud.tapatalk.com/s/5db86274580ff/%C3%BAhel%20n%C3%A1b%C4%9Bhu%20vzduchu-fabia.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Zkoušel jsem to a trochu tam vůle je. Samozřejmě umocněná délkou ramínka. Spíše mi však přijde, že se to "mele" v těch čepech, kde končí ramínko. Vůle na "otočení" zase tak velká není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.