misumi Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Hlásím,že výhřev mám taky.Vidím tam asi 15cm kabely s konektory.F1 rs 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 mno vidíš,šikovný kluk,jsem ani nevěděl,že to máme ve výbavě..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Jeee a já myslel, že se dočtu, kdo to umí zapojit :/ bych si klidně od někoho nechal dodělat, páč já si s elektrikou moc nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Není to nic složitýho. Já je dodělával taky a v poho. Ale nějaký znalosti to chce. PS: nejsem žádnej elektrikář natož auto elektrikář. Ale hafo věcí už jsem dodělal a dokonce fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pánové nepamatujete si někdo kdo jste vyhřívání dodělával číslo protikusu té svorkovnice na trysky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Myslím že je to taková univerzální 2pinová co je jich v autě vagonek, kouknu a napíšu číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Dík! Vím které asi myslíš,ale podle foto trysky se mi to moc nezdá. Asi špatně nafocené v E-shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pánové nepamatujete si někdo kdo jste vyhřívání dodělával číslo protikusu té svorkovnice na trysky? žeby toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Tak tady je číslo: 1J0 973 702 piny - http://autokabel.cz/index.php?route=product/product&path=33_84&product_id=375 těsnění je červené (rudé) číslo škoda auto Editováno: 3. leden 2015, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jo prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Dík! Včera mi už po letech došla trpělivost. Tuhle zimu jsem ještě neměl možnost použit ostřikovače,ikdyž jsem to velmi nutně potřeboval. Auto parkuji celoročně venku. Náklady na montáž cca do 1tis kč a pocit že mi fungují i v zimě ostřikovače k nezaplacení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 seznam: Ptřebuješ 2x svorkovnici, 4x pinx, 4x těsnění, nějakou kabeláž, pin do příčný stěny samec a samice velikost podle toho kam to dáš do jaký svorkovnice, 2x pin do pojistkovky - když to budeš dávat tam kam se má, pojistku a nějaký omotávky či chráničky a 3ks špuntů do torpéda pod oknem. Nějaký nářadí. A taky šikovnost vyndat stěrače z vodního kanálu někdy hlavolam (povol ten plech co je uprostřed na motorku a otoč ho, pak to jde) jj je to maličkost ale moc prima :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Dík to snad nějak zvládnu. Jen taková blbá otázka ještě- To neexistuje origo kabeláž ze škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jasně že ano, celokabeláž motorového prostoru bez kabeláže pro motor a alternátor nebo tak. Jinak o ničem nevím, ale to neznamená že to třeba není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Jasně měl jsem namysli jestli neexistuje kabeláž origo pro dodatečnou montáž,nebo tak něco. V tomhle nemám zkušennost. A ještě průměr té kabeláže jak popisuje richi661 kde jsi na koupil? Už jsem našel na autokabel.cz i potřebné kompletní svorkovnice-89Kč kus. Editováno: 3. leden 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 nene, nic takového není, leda sehnat nějakou kabeláž na vrakovišti, tam bys to měl komplet i se správnou délkou kabelů, včetně všech pinů, svorkovnic a těsnících špuntíků a samozřejmě ostřikovačů. Vyhřívané trysky měly RS a Elegance, ty se na vrakáčích taky už vyskytují. Jinak taky už vyhřívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Dík,ale mám to spočítaný cena i z novýma tryskama,svorkovnice ,kabeláž =1000Kč. Práci počítat nemůžu. Tak to dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 jen koukám do tvého podpisu, jseš si jistý, že tam ty vyhřívané trysky už nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Néé to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 urcite to mely i elegance nejak si nejsem vedom ze by mi trysky vyhrivaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Už je tam mám skoro 2 měsíce a můžu všem co je nemají jen a jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.