Přejít na obsah

jak dostat nadměrné množství oleje ven?


...:::Michal

Doporučené příspěvky

Zdravím. Dopředu upozorňuji, že jsem se pokoušel toto téma najít a nic ;)

 

Krom toho, že mám opravdu veliký únik oleje (cca 1l/2500km), tak jsem dolíval a zakecal jsem se. Přelil jsem míru o docela dost a teď bych to rád dostal ven. Nechce se mi zvedat auto a řešit to přes šroub na vaně. Máte na to někdo nějaký fígl, či radu? Jestli jsou nějaké odsávačky přes nálevku nebo něco jiného. Díky všem co mě tu neukamenujou odkazama na podobné téma, ale odpoví ;) Octa I, 2001, 1.6,75kw.

 

A kdyby měl někdo radu k tomu úniku, tak bych byl taky rád :D Nejsem nějaký odborník, ale když jsem lehl pod auto, tak vlevo od olejové vany je to fest zcákané mastnotou. A všiml jsem si prasklého nějakého těsnění v této části na nějaké ose :D :D Servisáci se mi asi budou smát, ale lépe to nepopíšu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odsát hadičkou to jde přes otvor kontlolní rysky ( délka akorát, průměr akorát, a já to dělal průhlednou, a šlukovat.) :kol-31: . S tou oso  to bude asi poloosa, ta je ale připevněna k převodovce, kde by měl být těsnící kroužek. Když uř si byl pod autem, tak si to mohl nafotit.

Editováno: , autor: Casy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som si napr urobil odsavacku oleja. 5 l flasa od vina na vrchnaku dve diery pre hadicku, utesnil, jedna na sanie kompresora obycajny z chladnicky, druhy konec do motora.. :-) vo flasi jeden konec hadicky co ide ku kompresoru kusok od vrchnaku druha nizsie do fľaše... kutil sro. musi byt bud sklenena ci kovova lebo plast sa krci podtlakom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...