DavidSK Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 S FL Superbom prišla aj zmena motorizácie 2.0 TDI pri pohone 4x4 s AP prevodovkou, zvýšenie výkonu z 103 na 125 kW. Má niekto podrobnejšie info, čo táto zmena obnáša ? Je to len softwerová úprava RJ motora, alebo sú aj nejaké konštrukné zmeny ? (rozdielna: hlava, vstreky, turbo, intercoler, prípadne aj prevodovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 motor má větší turbo, jiné vstříky, ŘJ bude taky jiná DSG - nevim, mam manuál z loňska, nicméně proti 103kW se ten motor "nezadejchává" naloženej, těch 350Nm opravdu táhne silně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 jo no o tomto mě ani nemluvte jsem pekne na....... toto byla snad jediná věc co mě na autě hodně štvala že tam nejde dát těch 125kw s DSG a 4x4 a teď to jde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 mně zas nesere motor, ale že mně posledni půlrok bolí záda ze supika, asi tvrdý sedačky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.