nasty Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Ahoj, nevíte jaké konkrétní benefity přináší příplatkový prvek MITSUMI (Apple connectivity)? V konfigurátoru k tomu není ani čárka a já používám produkty Apple, tak by mě to zajímalo. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Benefity? Hlavni benefit pro Applesty je ten, ze ve stredovem panelu misto jacku, ci USB, budes mit konektor pro pripojeni Apple produktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 30. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 No jo, ale já ten konektor vůbec nepoznávám. Bude určitě vyžadovat speciální káblík. Takže dám litr za konektor, petikilo za káblík a nic z toho? Pokud iPhone, či jiný jabko, propojím přes USB tak vše funguje stejně? Předpokládám, že to na USB umí (aspoň) procházet hudbu v zařízení a vybírat z ní na radiu/maxidotu přes volant (na což jsem zvědavý hned dvakrát, protože mám hudbu v cloudu a do zařízení si ji obvykle pouze streamuji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tak za toto bych určitě nepřiplácel, neb je to spíše za trest. Co když člověk vymění telefon za neApple? Nebo s autem bude jezdit třeba manželka, která apple nemá? Aux bude nepoužitelný, nehledě na to, že bude třeba speciální kablík. Když už MDI, tak s univerzálním USB, jinak jsou to vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 30. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Co se týče vazby na Apple, tak to problém u mě ani u partnerky není a migrace k jiné značce by znamenala větší komplikace než pouhou zmenu telefonů. Ale pokud je ten konektor ve všech funkcích shodný a tím co dovede USB, pak by to byly opravdu vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Podle mého názoru je tento příplatkový prvek Mitsumi úplně k ničemu. Se standardní výbavou, usb + jack, zahraješ více hudby.. Jakýkoliv zařízení lze napojit s autem stylem jack-jack a hraješ. Stejný princip jako zapojení 3,5 sluchátek. A je ti jedno jaký máš zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 30. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Jo, ale když to propojíš jack/jack tak sice hraješ, ale už to zařízení neovládáš například multifunkčním volantem. Předpokládám, že Mitsumi to umožní. Ale pokud umí pouze to stejné co USB, pak je k ničemu. Pokud je ale k ničemu, proč potom vůbec existuje? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 A Apple to neumí poslat přes bluetooth? Já s androidem funguju normálně přes BT a nikde nic nepřipojuji kabelama. A ovládám všechno rádiem a zobrazují se i názvy interpretů a skladeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Takto mi to funguje i u Nokie na Symbianu, akorát to neukazuje čas skladby. Kvalita zvuku jak z CD a dosah až 5 m od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Stale mi neni jasne, jestli iPhone dobiji pres usb a hraje skladby. Diky R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Takto mi to funguje i u Nokie na Symbianu, akorát to neukazuje čas skladby. Kvalita zvuku jak z CD a dosah až 5 m od auta co máš za Symbianovou Nokii? Já E7 s Belle, přes BT všechno super, ale přes USB to píše, chyba čtení z USB... ne že by BT nestačilo, jen se ptám, protože původně mi fungovalo i USB, dokud nemontovali tané a nepřehrávali hafo fw do x jednotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Nemám v SII USB, používám jen BT nebo aux, ale od té doby co jsem koupil paměťovku, tak mobil už ani nepřipojuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 popravdě také ne, neb mám Columbus s HDD a dva sloty na až 2x 64 GB karty... mám tam jednu 32 GB a jednu 16 GB a je to muziky až až.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Stale mi neni jasne, jestli iPhone dobiji pres usb a hraje skladby. Diky R Já to zkoušel o víkendu a iPhone se nenabíjel ani s nastartovaným motorem. Přepnout na přhravaní z USB mě bohužel nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) Zda se, ze je potreba pro iPhone instalovany Mitsumi Connectivity Interface Editováno: 25. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Slot na pametovou kartu ma Columbus nebo take Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Pokud se nepletu tak oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paina Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ví někdo, jestli existuje kabel na propojení s iPhonem5/5s. Tím myslím s lighting konektorem na konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Slot na pametovou kartu ma Columbus nebo take Amundsen? Columbus 2x (64 GB) Amundsen 1x netuším jestli nad 32 GB ale nejspíš ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ví někdo, jestli existuje kabel na propojení s iPhonem5/5s. Tím myslím s lighting konektorem na konci. proč se nepodívat na eshop Škodovky? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/propojovaci-kabel-ipod-iphone-mdi--5e0051510x/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limars Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Tohle je mu k ničemu, páč se jedná o starý 30-pin Apple Dock. Leda, že by zkusil použít redukci 30-pin -> Lightning (http://store.apple.com/cz/product/MD823ZM/A/adaptér-lightning-30pinový-konektor?fnode=45) - ale nevím, lestli by byla zachovaná funkčnost (ovládání přes volant/rádio, dobíjení).A co se týče připojení přes USB: obávám, se že to nebude fungovat, protože iPhone nefunguje v režimu mass storage (nepřihlásí se jako externí disk). Editováno: 30. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek a edituj svoje příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) co se zeptat u prodejce.... proto to na tom e-shopu je!!! jelikž jakba nemám rád, netuším kolik pinů co má, ale je tam jiná zásuvka pod klimatizací není tam USB (je tam stejná zásuvka jako v Octavii II ve schránce před spolujezdcem) proto je potřeba ten káblík :-) Editováno: 30. Září 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 A Apple to neumí poslat přes bluetooth? Já s androidem funguju normálně přes BT a nikde nic nepřipojuji kabelama. A ovládám všechno rádiem a zobrazují se i názvy interpretů a skladeb. Samozrejme umi, moc nechapu smysl tohoto udelatka, zvlast pokud to neumi dobijet, coz by mohla byt jedina vyhoda oproti BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Mam v aute Apple connectivity (mitsumi) a Bolero. Odzkousel jsem iPhone5 a iPad mini. Bluetooth - spojeni s obouma jabkama bez problemu, spojeni stabilni, nelze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera. Original Skoda kabel MDI-Lightning - lze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera, bez problemu dobiji telefon a podle meho subjektivniho pocitu i stejne rychle jak z klasicke zasuvky. Zkousel jsem i variantu MDI-USB a z toho original Apple kabel USB-Lightning a tahle kombinace nefungovala. Editováno: 4. Srpen 2014, autor: czmiro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jabka to přes USB jen nabíjí. Jinak nic. czmiro: nepořídil bys pár fotografií jak to rozhraní na Boleru vypadá? Doposud jsem nikde nic nenašel a nakonec preventivně objednal USB a jedu přes BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.