Publikováno Listopad 5, 200915 r Dobry den pozrel som cele toto forum ale nikde som to nenasiel.Mam taky problem mam fabku 1,9 tdi a predcasom sa mi rozsietila kontolka ABS a ESP tak som to napichnul na diagnostiku a bol chybny lavy predny snimac otacok na kolese tak som ho vymenil vymazal chybu ale ta ista chyba sa objavila znova a mam aj rozpleteny ten kablovy zvezok pod filtrom.Ked ju vymazem tak chyba zmyzne ale jakmyle sa pohnem tak sa znova objavy a to nezmacknem ani brzovy podal.Vopred dakujem za rady.Poistka je tiez dobra. aj bateria je nova.
Červenec 2, 201312 r Zdravím, rožla se mi kontrolka ABS a zároveň i ESP tak sem zajel do servisu a tam to napojili na PC a řekli že je špatná řídící jednotka a že je potřeba nová. Stalo se to někomu taky? jezdit můžu jen nefunguje ABS. Říkali že díl z vrakoviště vyjde na cca 10tis. a novej prý 20tis. Jak jste to řešili?
Červenec 2, 201312 r Předpokládám, že na velkou pojistku pro ABS/ESP přímo u autobaterie se ti koukli??
Červenec 2, 201312 r Tak tak. Prvně vyměnit pojistku. mě taky nešlo ABS, ale pojistka vypadala OK, vyměnila se a je klid. Za těch cca 50 korun to stojí.
Červenec 2, 201312 r Dívali se na pojistku ale né u baterie. Podívám se na to a zkusím to. Zatím díky.
Červenec 2, 201312 r Předpokládám, že na velkou pojistku pro ABS/ESP přímo u autobaterie se ti koukli?? kde najdu u baterie tu pojistku? nikde jsem ji neviděl a ani v manuálu jsem ji nenašel zobrazenou. Díky.
Červenec 2, 201312 r To je divné,že to nemáš v manuálu. Tady jsou z něj nějaké obrázky: 11.JPG12.JPG Podobný manuál mám taky ale na straně kde máš ty pojistky mám něco jiného a v celém návodu je jen napsané osazení pojistek u baterky nic víc. Originál manuál nemám, mám to z netu. Každopádně děkuji za obrázky.
Červenec 2, 201312 r Na manuály se zkus mrknout tady: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia-6y.aspx
Červenec 2, 201312 r Na manuály se zkus mrknout tady: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia-6y.aspx Díky moc za odkaz. Určitě to využiji.
Červenec 2, 201312 r je to pozice č. 6 (z leva) pojistka by měla mít 40A Upraveno Červenec 2, 201312 r od Jizera-CZ
Červenec 2, 201312 r Ta závada se dost často stává a hodně často je to pojistka na té baterce jak ti radí tady kluci.
Červenec 7, 201312 r Tak sem se podíval na ty pojistky a radši i vyměnil a pořád to svítí. Zajel jsem ještě do servisu Škoda a tam to napojili na VAG a napsalo to: 00301 zpětné čerpadlo ABS - V39. Takže asi něco s čerpadlem. V servisu říkali že bych to tam musel nechat a že by museli projít celou trasu zapojení, že to může být třeba jen nějakej uvolněnej drát nebo něco podobného. Máte s tím někdo zkušenost?
Červenec 8, 201312 r me se stalo totez ( světla+klima+prudky kopec+ plně obsazene auto = praskla pojistka - mikrotrhlinka ) , vymenil jsem tu pojistku nad baterkou a porad svitilo ,na VAGu jsem vymazal chybu 00301, po nastartovani se ale zase rozsvitily ABS+ASR(ESP) , ujel jsem 50metru a zhasly a mam klid uz 2500km
Červenec 10, 201312 r ok díky za radu. Zkusím tedy zajet opět do servisu a nechám to vymazat a uvidíme.
Srpen 12, 201312 r takže problém konečně vyřešen . Vyměnil jsem tu pojistku na baterce a vymazal chybu a zatím je to ok. Děkuji všem za rady.
Září 17, 201311 r mám taktéž uvedený problém, můžete mi říct kde je to čerpadlo, abych věděl po jakých kabelech mám jít(zda není chyba v nic), neboť pojistka preventivně vyměněna, ale pořád kontrolky svítí. Dík
Září 17, 201311 r Čerpadlo abs s jednotkou je na pravé straně a teď nevím - buď vzadu na přepážce nebo na postranici. Poznáš to, vede z něho asi 8 trubiček a kabelový svazek.
Červenec 24, 201510 r Tak i mě se rozsvítily kontrolky ABS a ESP. Po přečtení rad jsem šel najisto. Po ujištění, že jsou to pojistky jsem zajel do autorizáku Škoda s tím, že takovou prkotinu budou mít skladem - chyba. Byly na objednávku a do druhého dne. Další překvapení byla cena (69Kč za ks) Když jsem se díval na cc-autodíly nebo autodílyhh (cena cca 10Kč za kus), tak vím, kde příště nakoupit.
Leden 9, 20196 r Občas slo občas nešlo, F1 1.9tdi v autorizaku objevili špatný svazek oprava cca 800,- ja bych se s tim sral den dva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.