Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nene, bylo tlacitko na palubce a ty si to mohl dle libosti pouzivat. Mno, pomahalo to urcite, pac i kdyz to bylo velky naporovy IC tak precijen to bylo prifouknuty vic jak serie a v lete, kdyz byly venku 30°+ tak to znat bylo. Ale to uz se musel letet velmi solidni vohen :-D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani se nedivím, ten 1 040 000 EU bez DPH, tedy 1 258 400 EU s DPH tedy 34 543 080 Kč cca. To asi nemá ani ředitelskej, resp. by mohl mít, ale nevím co na to akcionáři, že by s tím jezdil Motosman jako s firemním.  :kol-48: Popř. požádat na dotace EU (dnes se dávají na všechno - záleží jak to jenom pojmenuješ např. Přeshraniční spolupráce Itálie - ČR  o dovozu eco aut ). A dědi v africe nemají co jíst. 

Odkaz ke komentáři

já ne, má to jenom DSG... prostě vše dělají co nejlevněji, tak prděj na manual... zlaté BMW, všude dělá manuály, žádná trapná audi s 4 kroužky...

a když u tam vrzli ten silnější dehet, tak tam mohli vrznout i 2.0 TFSI, ale to by jim neprošlo.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

http://www.snowperformance.de/

Jo už vím, někam do sání se to vštřikuje.

To ne, vstřikování vody do válců je něco jiného. Trocha laické teorie - mezichladič stlačeného vzduchu (intercooler) ochlazuje vzduch stlačený turbem, při vysoké zátěži už to moc nestíhá, proto se na něj stříká ta voda - aby se více ochladil stlačený vzduch. Čím je nižší teplota vzduchu v sání, tím to lépe jede.

Jinak pawouku co článek o N100 už tam je?

Není. Neboj, hned jak bude, dám to tam.

Odkaz ke komentáři

Jo, teď už je mi to jasné. princip chlazení v IC mi byl znám už před tím, jen jsem nevěděl kam s tou vodou. netušil sjem, že jen takto jednoduše povrchově na IC. S tím N100 jde s píš o to, že tam kam to díš nemám hlídání, tak o tom asi nebudu vědět. Pokud nedáš ještě info zde. UŽ nevím kde to bylo ten N95.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...