motosman Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Nedávno o tom byl článek ve SM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jinak pawouku co článek o N100 už tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) na Evu byly ostrikovace pripevneny na narazniku a ostrikovalo to IC pro predstavu: Editováno: 9. Červenec 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jo, takhle a to jako stačilo? To stříkalo furt nebo jen někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Motosmane: to je to na co tam denně čumíš? http://www.auto.cz/ferrari-laferrari-ceska-premiera-praze-82036 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Nene, bylo tlacitko na palubce a ty si to mohl dle libosti pouzivat. Mno, pomahalo to urcite, pac i kdyz to bylo velky naporovy IC tak precijen to bylo prifouknuty vic jak serie a v lete, kdyz byly venku 30°+ tak to znat bylo. Ale to uz se musel letet velmi solidni vohen :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Motosman na srazu říkal, že stojí každé ráno za výlohou, tečou mu sliny, čeká až otevřou. Pak uvnitř prosí, jestli by si na něj mohl alepoň šáhnout. Dovnitř ho sednout nepustěj, pač není adekvátní klient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 To tlačítko Petře sem posilal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ani se nedivím, ten 1 040 000 EU bez DPH, tedy 1 258 400 EU s DPH tedy 34 543 080 Kč cca. To asi nemá ani ředitelskej, resp. by mohl mít, ale nevím co na to akcionáři, že by s tím jezdil Motosman jako s firemním. Popř. požádat na dotace EU (dnes se dávají na všechno - záleží jak to jenom pojmenuješ např. Přeshraniční spolupráce Itálie - ČR o dovozu eco aut ). A dědi v africe nemají co jíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 To je prostě krása to Laferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Kokto, jojo, už jsem zpětně koukal, ono když vůbec nevíš o co go, tak si mohl posílat. Teď už je mi vše jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 http://www.novinky.cz/auto/341569-skoda-octavia-scout-prvni-jizdni-dojmy.html Tak tu variantu se 135 kw 2,0 TDI bych možná i spolknul i když je to dehet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 (editace) já ne, má to jenom DSG... prostě vše dělají co nejlevněji, tak prděj na manual... zlaté BMW, všude dělá manuály, žádná trapná audi s 4 kroužky... a když u tam vrzli ten silnější dehet, tak tam mohli vrznout i 2.0 TFSI, ale to by jim neprošlo. Editováno: 9. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Pravda na DSG jsem zapomněl, ale prý když bude větší zájem dají i manuál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Myšibuší jsou strašný krámy... Koukám, že pro tebe je všechno kromě Škody krám Clinte 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 http://www.snowperformance.de/ Jo už vím, někam do sání se to vštřikuje. To ne, vstřikování vody do válců je něco jiného. Trocha laické teorie - mezichladič stlačeného vzduchu (intercooler) ochlazuje vzduch stlačený turbem, při vysoké zátěži už to moc nestíhá, proto se na něj stříká ta voda - aby se více ochladil stlačený vzduch. Čím je nižší teplota vzduchu v sání, tím to lépe jede. Jinak pawouku co článek o N100 už tam je? Není. Neboj, hned jak bude, dám to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jo, teď už je mi to jasné. princip chlazení v IC mi byl znám už před tím, jen jsem nevěděl kam s tou vodou. netušil sjem, že jen takto jednoduše povrchově na IC. S tím N100 jde s píš o to, že tam kam to díš nemám hlídání, tak o tom asi nebudu vědět. Pokud nedáš ještě info zde. UŽ nevím kde to bylo ten N95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Tady je to samej ajťák, to nikdo neví, jak to rozchodit? no ten hoch co tu vše od Koncernu kritizuje a ujíždí jen na velký atmošky 3,6 mi něco poslal. Teď to stahuju a snad to rozchodím. Podle instrukcí to zní jednoduše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Petře, je to ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 díky Pawouku. Jinak Honza už ani nejmenuje, aby neměl zapálený auto jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Jmenovat nemusí,on se určitě ozve sám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 je to ten Kudrnatý hOch z oKolí Toho městA Hradec Králové a stihl jsem být v 7 opět zpátky v Prahe 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Petrrr: to je onó. Včera jsem koukal, jak to fotili. Že si ale pohli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 však neboj angelo merklová, já si to vyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Podle toho, co tady obcas vidim, by se mistnim mohlo toto video celkem libit. Neskutecne, jak se s tim driv neparali. http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky