Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mno tohle si udělá jen někdo, kdo tomu rozumí a má možnost být v dílně... Když by to chtěl někdo nechat udělat, tak se nedoplatí a bude ta úprava stát víc, jak nové auto.... Je to pěkný, takhle mě nadrtiloa Suzuki Swift... dlouho jsem to rozdejchával....

Vloženo (editace)

mě to moc zas nerajcuje, včera těžko rozdejchával 740D - Xdrive že sem si ho dovolil na dálnici vzít a lehce sem ho vyblikal, tak mě musel ovšem předjed a pak se zařadil a jel 130...

rozhodně nemá cenu závodit....

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak sem tady prďánci a vy nikde ;)   Zrovna jsem chytil kousek signálu. Jak psal Spider, tak voda mi tedy nemizí, za 93tis km jsem nedolil ani deci ;)  Takže TSI to nebude :)

Dneska jsme lítali na stezkách v korunách stromů. Lidi tu jezděj nějak připosraně, asi neznaj strejdu piráta ;)  Předjíždím sto procent aut :D  A policajty v těhle končinách nepotkáte....

Teď si sedím venku na terase, koukám na vodu a chystám se vychlastat kafe ;)

Jak přes noc pršelo,  tak jsem ráno po otevření auta z každých dveří vylil asi litr vody :D Někde mají soudruzi chybu....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Jojo přesně, jak jsem Pettrra vezl minule do těch Kotěhůlek, tak nakazil moje auto :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak to je v pohodě... Táta dělí poliše na Klatovsku  :kol-31:

Jinak jak jsi jel? Zajeď cestou zpět kolem Temelína a navštiv Zámeček s informačním centrem, je to hezky udělané, tam jsem byl teď o víkendu  :kol-28:

Vloženo (editace)

však již několik let po sobě vždy dostávají za klipy ocenění všude možně, nejen v Anglii, kde jsou na to experti a zatížení.... tam taky většina videí vzniká....

už onen známý a kritizovaný klip na Felicii s x vylepšeními, nebo ten se zvedáním za otevřené dveře....

Editováno: , autor: Hravec
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...