Barbossa Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Petře koukni na Marienberg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Liberec super ale moc lidí a Chomutov je nejbližší aquapark který za něco stojí, na to jakej je to zapadákov je super. Ono není ani nic v Plzni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 To jako, že by se kulturně obohatil? ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Kapitane diky za typ. Ale uz je to pro nas o pul hodiny delsi. Navic Rise raj cmoudu a ty nebudu podporovat. To bych mohl i do Weidenu. Stringo nekdy zkus ty Frantovi Aquaphorum taky krasne a kdyz tam nepojedes o prazdninach nebo vikendu tak tam moc lidi neni. Ted i ten Chomutov nam rovnou rekli ze od ctvrtka maji prazdniny tak to chceme stihnout zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Ve Františkach jsem byl, je super být venku, když je nasněženo [emoji6] Editováno: 22. Březen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 To moc nemusim. Mrzne mi pak palice i kdyz mam vejce v teple. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Zastrel si svou evropskou ovecku, jed do Belgie. Kde jsou ty keci tech z Evropske komise s navrhem o regulaci legalne drzenych zbrani v Evrope, ze neni treba aby lide meli zbrane, ze od toho jsou bezpecnostni sily. To at povidaji tem mrtvym. Belgie zbavena zbrani uz x let a cmoudi si tam bouchaji a strili jak nekde na strelnici. Kde tedy berou ty zbrane? Kde byly ty bezpecnostni sily? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Brusel-obrázky,na které bychom si měli pomalu zvykat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Ja se odstehuji k tobe na Jizni Moravu. Tam jsou uplne jine obrazky. Vinice, sklipky, moravske zeny krev a mliko. Zadnej stres a dobra nalada vetsinou. I kdyz plati vsude, ze vsude chleba o dvou kurkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Netvrdím, že všichni muslimové jsou teroristé, tvrdím, že všichni teroristé jsou muslimové. Asi tak nějak..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Petrrr. Už si nachystej kosu k předání na PČR :-D Teď bude mít Brusel konečně karty v rukávu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Kapitáne, co Ultrasmyky? Jak se jezdí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Motosmane,ten tvůj citát si půjčím,to se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 To není můj, to jeden z mnoha od presidenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Aha,takže Clintův citát,to je jedno,každopádně to sedí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Clint a bonmot? Max bombón. http://martinbernatek.cz/blog/id/7/article/zemanovych-70-top-hlasek-.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Prej to tam na letišti v Bruselu kolem druhé řachlo znovu....To je peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 No delat na letistich zacina byt docela adrenalinove. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jeste lepsi je mit slimaka za souseda. Ale uplne nejlepsi je delat na letisti a k tomu mit slimaka za souseda. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Prej evakuace belgické Atomky. hm nic neni vidět tak snad jsem dost daleko;-) Klinte ultrasmiky těžko zatím hodnotit mám je zatím jen na zadní nápravě ale jinak je to co jsem čekal trochu mejdlo ale o to déle vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Si děláte prdel, ale fakt je to hrůza. Zapnul jsem telku a koukám na tržišti mají 2 bombastický pásy. Říkám si zavolám, koupím a oni maj vyplé telefony. Volám Clinta, letadlo neletí. Pak koukám a všichni se válej doma, nebo někde lítaj. A takový to mohl být hezký dárek pro tchýni a manželku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Pry daleko, dej tam plnej at si co nejdal. Naklad shod do vody, vcetne toho stribrnyho srotu aby si plul co nejrychleji. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Bombasticky pasy [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tohle není vtip... Dnes večer (tj. 22. března) mezi 18 a 19 hodinou bude v rámci příprav na přijetí prezidenta Čínské lidové republiky na Pražském hradě cvičně odpáleno 21 oslavných dělostřeleckých salv v tamních zahradách. Děkujeme vám za laskavé pochopení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) No delat na letistich zacina byt docela adrenalinove. [emoji23] No vidíš a ty mi furt závidíš ty milióny, co tam beru. Mám je totiž tvrdě vyriskovaný Ale neboj se, do Varů to přijde brzy taky. Budou se rusům mstít za tu Sýrii Editováno: 22. Březen 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky