Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stejné jako si nedávno ignoroval ty mě na dotaz šéfovo RAMky. Odpověděl jsi až za 14 dní. Tedy čekám taky 14 dní. :D

Jinak já u TT mám vyplá oznámení, tedy se kouknu na TT až když chci já a ne aby mě to furt otravovalo. No a když tuknu na forum atd. Zvýrazní se mi mnou sledovaná vlákna kde jsou nové příspěvky tak na to vlákno tuknu a zobrazí se mi první nepřečtený. Tedy já ti moc neporadím. 

Vloženo

Netlačí, včera jsem ji měl (v sociálu) a zrovna jsem si toho všiml tak jsem to testnul a nic špatného na tom nevidím. Teda já mám velkou prdel a nejel jsem tam nějakou trasu, jen jsem si dozadu sednul na parkovišti, při delší jízdě kdo ví.

Vloženo
před 2 hodinami, Petrrr napsal:

Jo a už jste u O3fl viděli ta hnusná zadní sedadla? Mám na mysli hlavně ten válec u opěradla 

5923d7c56d236_Vstiek.JPG.d7f090d41b4f8c0e336dc452010d3508.JPG

To sedíš tak nalepenej na opěradle?

Myslím, že to nemůže nijak vadit, ale nemůžu to posoudit na 100%, protože vzadu nikdy nesedávám.

Vloženo
před 12 hodinami, stanmar napsal:

Cože?? Thalie má i zadní sedačky?

no ona je to spíš taková trestná lavice.. dobrovolně si tam asi nikdo sednout nemůže :-)

• Pozitivní 2
Vloženo
Já to říkam pořád..koňský povozy.. je to i eko, emise to splní ....

Jenze budes muset stejně montovat filtry pevnych a pachovych castic a nemluvim o zachytne nadrzce na mocovinu. Tedy stejne slozite jak dnesni diesel :D, navic to bude zrat i travu podel cesty, jak dnesni SUV.
  • Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...