Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Jedem všichni sborem za tím prvním v***m  :kol-46: ...jí taky ty odstavné pruhy beru jako "svátost" a nejezdím v nich, ale nijak mě nerozčiluje, když tam projíždí někdo jiný, to mě spíš sere víc, že je značka "sloučení pruhů" kde se mají lidé začít zipovat a všichni se serou ještě kilometr dál za značku až na ty kužele, pak se to akorát kumuluje a stojím v koloně jak kretén, přitom kdyby se další zipovali už u té značky pomalu, tak to jede souvisle...grrrrrrr.

 

Tak ani já nevyjel o Velikonocích, makal jsem na baráku... Kokto, nezapomněl jsi na mě s tou příručkou o montáži koncovek na výfuk?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Správně máš při příjezdu k té značce (pokud tam není , že je to za 1000m, 500m, 200m) zpomalit, dát blinkr a zařadit se plynulým zabočením do pruhu kam se pruhy sbíhají, na to tam ten prostor mezi značkou a kužely je a ne přihulákat ke kuželům a začít se tam cpát.

 

Nebavím se o zmíněných značkách , které oznamují vzdálenost o sloučení pruhů, ty jsou informativní, bavím se o té poslední, která je zpravidla 100-150m před vlastním sloučením pruhů.

 

Kokto, přesně takhle to má být, ale je to ve městě, tam jsou jiné vzdálenosti, myslel jsem na dálnici. A nejvíc jsou ti, kteří vůbec nechápou pojem ZIP a nevědí co mají dělat, druhá skupina jsou právě zmínění "tlačiči", kteří nemohou 2 minuty počkat a chtějí se narvat těch dalších 10 aut...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motosmen: Mluvím o tom, že když přijedu k té značce, tak upravím rychlost vůči vedlejšímu pruhu, dám blinkr a během toho úseku se zařadím (zpravidla je to cca polovina toho úseku mezi značkou a kuželama, než mě někdo pustí se zařadit a za mnou jsou prostě nadrženci, kteří vypálí a přiletí ke kuželům, kde stejně zastaví a čekají až je někdo pustí, kde už potom se to akorát brzdí.

 

Kokta: díky :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...