ferda25 Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Pokud se na autě řešilo v servise něco kolem klíčů, imobilizéru nebo ochrany komponent po 09/2019 tak je nutné pro jednotku 5F v rámci SWK provést opětovné uvolnění FSC klíčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menestheus Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Ahoj všem, prosím o radu ohledně připojeného telefonu přes bluetooth v boleru. V případě spuštené navigace,konkrétně Sygic,se mi při každém hlasovém příkazu atd. objeví na panelu přístrojů že mi volá neznámý volající což většinou trvá pár vteřin podle délky hlasového příkazu v navigaci. Je to otázka nějakého nastavení nebo tak? Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Hledej v nastavení Sygic, někde to tam je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Mělo by to být takto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menestheus Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Děkuji moc, našel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 V 28. 5. 2020 na 20:26, Zdenek Pastorek napsal: V servise jsem asi měsíc zpátky poprosil o aktualizaci, pokud nějaká je. Od té doby je klid a Bolero funguje, jak má. (Skleněné facelift.) Jakou máš prosím HW a SW verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Jestli nezapomenu, udělám foto, jak budu v autě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Slíbené info: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Doporučuji aktualizovat na 0478. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Děkuju za info. Snad se mi podaří ho někde sehnat. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Mám Bolero s indexem C, variantu H41 a (bohužel) variantu 0478. Přehráno v AS v rámci reklamace. Třeba to v tvojem případě bude ok a pomůže ti to. Zajímavé je, že i popisky ohledně verzí máš trochu jinak. U mě je např. "Smartlink", u tebe "Appconnect". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Zdá se, že furt něco vyvíjí, updatujou a aktualizujte, ale někdy bez efektu. ? No, uvidíme. Existuje nějaký zdroj, kde aktualizaci sehnat mimo AS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerulaitis Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Ahoj, měl bych dotaz ohledně infotainmentu Bolero (Octavia III, 06/2018): lze někde (např. přes diagnostiku) nastavit, aby se mi nevypnulo napájení USB konektoru po zhasnutí motoru a otevření dveří? Příklad - dojedu na benzinku, mám napojenej telefon s nastavenou navigací a po zhasnutí motoru a otevření dveří se vše vypne, po nastartování se někdy navigace vzpamatuje, někdy musím nastavovat znovu. Ideální by bylo, kdyby šlo nastavit vypnutí napájení USB s nějakým zpožděním, např. 10-15 min. U starého auta mám napájení zásuvky zapalovače stále, nezávisle na motoru a po 2 vybitých bateriích jsem stejně zvyklej vše odpojovat :) Pokud toto nastavení lze, udělají to v AS nebo se to musí řešit mimo? Předem díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 do cigaretaku vlozku s USB konektorem/a a muzes vybijet baterku jak se zlibi (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Tim nevyresi nic z toho, co ho trapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 to už u O III není cigaretová zásuvka pod stálým napětím i po vytažení klíčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Je, ale předpokládám, že chce zrcadlit navigaci na Bolero přes AndroidAuto/CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 tak to potom jo, ale o tom se tam nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerulaitis Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ano, bylo to primárně myšleno tak, že navigace je přes telefon a AA zobrazena na panelu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 je pod stalym napeti, to ale resi jen cast problemu Gerulaitise. Pokud pouziva AA (nevim, jake platformy se tyka dotaz), za se be muzu rict, pokud neukoncim navigaci v Google Maps, i po odpojeni od auta naviguje dal. To zase stve me, protoze - pokud dojedu na cilove misto, ktere je cca od skutecneho mista dojezdu (typicky - google maps neumi primo cislo popisne) a neodmacknu Hotovo , navigace dal naviguje. A to same dela Sygic Car navi pri MirrorLinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betonak Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Zdravím všechny, jak změním podsvícení displeje i infotainmentu Bolero 8 ve vozidle Škoda Superb 3, rok 2020. Při koupi jsem měl modré podsvícení. Samo se mi změnilo na černé. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 (editace) v O3 to menim v polozce Ambientni osvetleni - vyber barvy - meni se barva infotainmentu, maxidotu a amb. osvetleni interieru Editováno: 26. Srpen 2020, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Kluci kterej sikulka mi pomuze v lete jsem si koupil Octavii 03 RS 2,0 TSI rok 2015 ale vedeny jako 2016 a všechno facha ale na boleru mi nejde smart link chce to nejakej klic. muj dotaz zni kdo by mi to aktivoval je tu nejakej sikula dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Ten šikula se jmenuje autorizovaný servis. Tam si službu dokoupíš a bude ti to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Za patřičnou úplatu 5000 ... To nechceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.