Jirik.DC Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 neznatelne? melo by se to sklopit uplne.jinak obcas jezdim treba i par dni na poloze výhřevu... Mozna to mam uz tak dost sklopene , ale proste trosku se to skloni. A vidis na obrubnik. Ja to proste nepouzivam. A vyhrev mam zapnuty skoro permanentne H. Předpokládám,že máš v elektrice sedačky, nebude to aktivní jen k některým stupňům výbavy? A my Ambienťáci máme prostě smůlu? Nebo že by někdo věděl..jak to dorobit dodatečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Jasne, že viem, ako to dorobiť! Len to čosi stojí! Sklopenie zrkadiel bude možné len v kombinácii s elektrickým sedadlom vodiča. Ono v podstate sedadlo ani netreba, len jeho RJ a zrejme aj tlačidlá, na zapamätanie a aspoň prvú pamäť (č.1). RJ sedadla je tá, ktorá riadi naklápanie zrkadiel a sleduje ich polohu. Ja som el sedačky dorábal, tak som myslel, že mám vyhraté a stačí už len nakódovať naklápanie. Ale ... druhý problém je, že by bolo potrebné vymeniť motorčeky aspoň pravého zrkadla, lebo bežné motorčeky nemajú snímanie polohy zrkadla a bez tohoto nevie RJ sedadla, kde má zrkadlo nastavené a sklápanie vôbec nefunguje. Kým nenájdem rozumný zdroj na tie motorčeky (t.j. celé vnútro zrkadla), tak mám smolu. Ja to sklápanie mám vo firemnom nekoncernovom aute a je to fajn vec, tiež si to prepínačom L/P prepínam, či sa to sklopí alebo nie. V OII to zatiaľ postrádam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 (editace) Zdravim, měl bych takovej dotaz, který si sám nedovedu vysvětlit... přišel jsem k autu, otevřel centrálem, něco hodil do kufru, ten zavřel, otevřel jsem dveře řidiče a najednou se mi otevřelo víko kufru a nechápu proč?! Středový tlačítko na klíčku jsem 2s nedržel. Stalo se mi to myslím podruhý, poprvý jsem ani nevěděl kdy se mi to otevřelo, všiml jsem si toho až na maxidotu po nastartování a to jsem do kufru vůbec nelez Update: no jsem si teď simuloval trochu to nastupovaní a je možná fakt možný, že ráno rozchrápanej jsem se sápal s báglem jěště do auta a ňák nešikovně zmáčkl to tlačítko na klíči, takže můj dotaz je asi zbytečný , tak teď budu dávat větší bacha a uvidím, stejně bych to tlačítko ale zrušil Editováno: 15. Červen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Zdravim,měl bych takovej dotaz, který si sám nedovedu vysvětlit... přišel jsem k autu, otevřel centrálem, něco hodil do kufru, ten zavřel, otevřel jsem dveře řidiče a najednou se mi otevřelo víko kufru a nechápu proč?! Středový tlačítko na klíčku jsem 2s nedržel. Stalo se mi to myslím podruhý, poprvý jsem ani nevěděl kdy se mi to otevřelo, všiml jsem si toho až na maxidotu po nastartování a to jsem do kufru vůbec nelez Mně se někdy stane,že se zavře,jakoby zacvakne,ale není úplně dovřený..je to při zavírání trochu jiný zvuk,než když požádně zacvakne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 (editace) Zdravim,měl bych takovej dotaz, který si sám nedovedu vysvětlit... přišel jsem k autu, otevřel centrálem, něco hodil do kufru, ten zavřel, otevřel jsem dveře řidiče a najednou se mi otevřelo víko kufru a nechápu proč?! Středový tlačítko na klíčku jsem 2s nedržel. Stalo se mi to myslím podruhý, poprvý jsem ani nevěděl kdy se mi to otevřelo, všiml jsem si toho až na maxidotu po nastartování a to jsem do kufru vůbec nelez Mně se někdy stane,že se zavře,jakoby zacvakne,ale není úplně dovřený..je to při zavírání trochu jiný zvuk,než když požádně zacvakne To jo, že když se víku trochu nepomůže, tak se nedovře (to bude to dokonalý těsnění v interiéru ), ale to je na tom víku vidět nebo to máš jěště nějak jinačí? Editováno: 15. Červen 2007, autor: OctII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Ahoj, da sa nejak spravit automaticke zamknutie auta po jazde? predstavte si ze po prichode do ciela, vystupite a zabudnete zamknut a auto by sa po urcitom casovom limite automaticky zamklo. ma toto niekto nastavene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Zbytecna funkce. Lenost zabiji. Ja vzdy kliknu jakmile jsem 10 metru od auta. Takova rana z milosti o)) Zamrka ze ok a jde se pryc. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Ja to nastesti na aute nemam, ale co obcas jezdim s autama, co to maj - DESNE me to irituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadAN Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Zbytecna funkce.Lenost zabiji. Ja vzdy kliknu jakmile jsem 10 metru od auta. Takova rana z milosti o)) Zamrka ze ok a jde se pryc. Ahoj Nejde o "Lenost" ale ide o to ze po takom dni kedy stale nastupujem a vystupujem proste aj ked zamknem spravim to automaticky a neuvedomim si to a az potom doma sa zacnem namotavat ci som zamkol :-) takto by som bol v klidisu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Nejde o "Lenost" ale ide o to ze po takom dni kedy stale nastupujem a vystupujem proste aj ked zamknem spravim to automaticky a neuvedomim si to a az potom doma sa zacnem namotavat ci som zamkol :-) takto by som bol v klidisu ;-) A te´d si vem, že takhle do auta nasedneš a budeš na někoho čekat..a ono se ti to po chvilce zamkne..s tebou uvnitř..a bude tě to spíš štvát než ti pomáhat.. Řekl bych, že nejde ošetřit úplně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Ja myslim ze by to osefikovat slo. Pokud necham klice v zapalovani, tak by se to nezamklo a pokud bych klice vytahl ze zapalovani a potom otevrel dvere a nasledne zavrel a pritom zapomel zamknout, tak dejme tomu, ze by to do minuty po zavreni dveri, zamklo celé auto. Urcite by to slo nejak vymyslet, aby to fungovalo ke spokojenosti vsech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 JInak me se taky obcas stava, ze dam auto do garaze, zamknu garaz a pak az cestou domu mi najednou zacne vrtat hlavou, jestli jsem zamkl auto a uz parkrat jsem se kvuli tomu vracel se presvedcit. Jinak jednou se mi stalo ve Zline, ze jsem zaparkoval na parkovisti a asi az po pul hodce mi najednou problesklo hlavou, ze jestli ja jsem vubec zamkl, no samozrejme jsem auto nezamkl, naštěsti nikoho nenapadlo to vyzkouset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Ja myslim ze by to osefikovat slo. Pokud necham klice v zapalovani, tak by se to nezamklo a pokud bych klice vytahl ze zapalovani a potom otevrel dvere a nasledne zavrel a pritom zapomel zamknout, tak dejme tomu, ze by to do minuty po zavreni dveri, zamklo celé auto. Urcite by to slo nejak vymyslet, aby to fungovalo ke spokojenosti vsech... s tymto by som skolaboval. casto krat robim to, ze vytiahnem klucik zo zapalovania a necham kluce v aute. zabuchnem dvere a robim nieco pri aute. ak by sa mi zamklo, to by som sa asi nepotesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mám otázku pro ty, co mejí ve své OCII nakódované automatické zamykání po rozjezdu. Jakým spůsobem potom odemknete auto, respektive všechny dveře? Já musím buď vytáhnout klíček ze zapalování, anebo odemknout spínačem na středovém tunelu. Třetí možnost, která je avizovaná v manuálu mi totiž nefunguje tak jak by měla. Jedná se o odemknutí všech dveří po otevření dveří řidiče vnitřní klikou, tato funkce mi nejde, narozdíl od manželčiny FII kde tohle funguje dokonce i od dveří spolujezdce. Takže, jak to máte vy, je chyba v mém autě, anebo to tak mají všechny OCII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já to mám jako Ty a podle mě ta druhá varianta se dá nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef 79 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Já to mám jako Ty a podle mě ta druhá varianta se dá nakódovat. Tiez som hladal moznost ako vyriesit automaticke zamykanie auta po vystupení... po určitom čase.. bohužial nič som nenašiel, osobne to riešim alarmom z pasivnym režimom, ktorý po utčitom čase nečinnosti uzamkne auto a mam istotu.. samozrejme ak mate ešte aj pager, tak si to viete pozriet (overit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Tohle bych zrovna nechtěl, auto přece nepozná, když klíče leží vevnitř třeba na sedačce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nektera auto to poznaji, tusim ze Lexus ma takovou vymozenost, ze se sam zamkne, az je klicek mimo nejaky urcity dosah...treba 5m ale to je trosku z jineho soudku, lexus a OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak auta co jsou s bezklicovym pristupem to asi umi. Auto jde odemknout az kdyz je karta v dosahu auta a zamkne se (podle me) kdyz se karta z dosahu vzdali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No to ale ani jedno není případ škodovky, ta to nepozná, takže automatické zamykání je no way. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ja jsem si chtel nechat nakodovat automaticke zamykani, ale bylo mi to vymluveno, ze to zbytecne nici zamky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Taky dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Maj recht...a auto by k nim mělo vlastně dojet jen na kontrolu po 2 letech a je otázka jak ho mezitím skladovat, ale rozhodně bych s tím nejezdil(to se hrozně opotřebuje).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš_J Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Zdravím,. nevíte náhodou, kolik orientačně stojí nakódování automatického zamykání po rozjezdu v servisu? Mám OII MR 08 bez MaxiDotu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Kdyz jsem to chtel pred 2 rokama nastavit rekli si o 400,-. Tak jsem jim podekoval a nechal si to nakodovat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.